הקלטת סדרות ב SAGETV
שלום.
יש לי בעיה בהקלטת סדרות עם SageTV.
שם הסדרות מופיע עם שם הפרק ולכן איני יכול להקליט את הסדרה באופן רצוף אלא לעבור פרק פרק ולסמן לו הקלטה.
למשל, סדרה שהבת שלי אוהבת : "מועדון ווינקס" בערוץ הילדים ...
למישהו יש פתרון לבעיה זאת ?
האם ניתן להגדיר הקלטה לפי שם, למשל "מועדון ווינקס" ואז תוקלט כל סדרה שהשם שלה מכיל את המחרוזת ?
אודה לכם אם למישהו יש פתרון לבעיה ..
תודה
יש לי בעיה בהקלטת סדרות עם SageTV.
שם הסדרות מופיע עם שם הפרק ולכן איני יכול להקליט את הסדרה באופן רצוף אלא לעבור פרק פרק ולסמן לו הקלטה.
למשל, סדרה שהבת שלי אוהבת : "מועדון ווינקס" בערוץ הילדים ...
למישהו יש פתרון לבעיה זאת ?
האם ניתן להגדיר הקלטה לפי שם, למשל "מועדון ווינקס" ואז תוקלט כל סדרה שהשם שלה מכיל את המחרוזת ?
אודה לכם אם למישהו יש פתרון לבעיה ..
תודה
אתה יכול להגדיר הקלטה עם KEYWORD בה אתה רושם רק את שם הסדרה וגם אם מופיע המשך - כמו שם פרק או "הגמר" וכיו"ב הוא יקליט.
ה-KEYWORD יכול להיות רק לפי שם התכנית או אפילו KEYWORD מתוך תיאור התכנית...אם תרצה.
הכל נמצא במסך ה-FAVORITES.
אורן.
ה-KEYWORD יכול להיות רק לפי שם התכנית או אפילו KEYWORD מתוך תיאור התכנית...אם תרצה.
הכל נמצא במסך ה-FAVORITES.
אורן.
ובכרטיס לויין עבור לוח משדרים והערוצים ה"פתוחים".zovirax כתב:אורן משתמש ב PVR150 ....
אני לא עובר למערכת דיגיטאלית עם קורא כרטיסים בגלל בעיית התרגום. זה לא אפשרי מבחינתי - אני לא המשתמש העיקרי במערכת...
אורן.
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
בחג הזה אני התקנתי Sage עם קורא כרטיסים להקלטה דיגיטלית (כמובן ללא תרגום)oshapir כתב:ובכרטיס לויין עבור לוח משדרים והערוצים ה"פתוחים".zovirax כתב:אורן משתמש ב PVR150 ....
אני לא עובר למערכת דיגיטאלית עם קורא כרטיסים בגלל בעיית התרגום. זה לא אפשרי מבחינתי - אני לא המשתמש העיקרי במערכת...
אורן....
אני חייב לציין שמאוד פחדתי כמוך מהצעד הזה (מאישתי). אולם, התחלנו, אני ואישתי, לראות במשך כל היום טלוויזיה... ובכלל לא שמנו לב שאין תרגום
מצד שני, אני חייב לציין, שאין על Sage. אני בשבועיים האחרונים מתעסק בעיקר ב- MediaPortal... מה לא עשיתי.. הכל בשביל התרגום.
התקנתי Sage, ופשוט.. אין לתאר. זאת התוכנה הכי טובה שנתקלתי בה מבחינת יציבות.
בקיצור, אני ממליץ לכל מי שאני יכול. לכו על Sage. ומבחינת התרגום, שכל אחד יחליט מה חשוב לו ומה לא. לדוגמא אצלי, היכולת של הקלטה רב ערוצית ודיגיטלית ואיכות התמונה המתקבלת (על מסך 46" FHD שלי, זה מאוד משפיע) גוברת על התרגום
הסוגיה הזו כבר עלתה לדיון יותר מפעם...ולצערי אין אישורIProgrammer כתב:בחג הזה אני התקנתי Sage עם קורא כרטיסים להקלטה דיגיטלית (כמובן ללא תרגום)oshapir כתב:ובכרטיס לויין עבור לוח משדרים והערוצים ה"פתוחים".zovirax כתב:אורן משתמש ב PVR150 ....
אורן....
אני חייב לציין שמאוד פחדתי כמוך מהצעד הזה (מאישתי). אולם, התחלנו, אני ואישתי, לראות במשך כל היום טלוויזיה... ובכלל לא שמנו לב שאין תרגוםפתאום אישתי אומרת... אה.. אין תרגום... והמשכנו לצפות. בסה"כ הסתדרנו לא רע ואפילו אפשר להגיד שזאת הזדמנות לשפר קצת את האנגלית שלנו
![]()
מצד שני, אני חייב לציין, שאין על Sage. אני בשבועיים האחרונים מתעסק בעיקר ב- MediaPortal... מה לא עשיתי.. הכל בשביל התרגום.
התקנתי Sage, ופשוט.. אין לתאר. זאת התוכנה הכי טובה שנתקלתי בה מבחינת יציבות.
בקיצור, אני ממליץ לכל מי שאני יכול. לכו על Sage. ומבחינת התרגום, שכל אחד יחליט מה חשוב לו ומה לא. לדוגמא אצלי, היכולת של הקלטה רב ערוצית ודיגיטלית ואיכות התמונה המתקבלת (על מסך 46" FHD שלי, זה מאוד משפיע) גוברת על התרגום...
אני מסכים איתך כי אין תוכנה כיום המשתווה ל-SAGETV ביציבות, בניהול הקלטות ובכלל כמערכת המאפשרת ביזור והצגה בכל הבית תוך שימוש באקסטנדרים ומחשבי קליינט והעיקר - י-צ-י-ב-ו-ת-!-!-!
היות וכבר הרבה שנים מי שאחראי בבית על ההקלטות היא SAGETV ואנחנו צופים מתי שרוצים, החשיבות של יציבות היא עצומה. אני יכול להגיד שלא רק שהשרת רץ 24/7 ומעולם לא נתקע, האמינות של המערכת גם בהעברת ערוצים בבלאסטר וגם בניהול הקלטות ופריסתם ע"ג הממירים הקיימים - פשוט מדהימה.
מצטרף להמלצתך על SAGETV ומקווה לעבור להקלטה דיגיטאלית בקרוב (אני מניח שמה שימריץ אותנו בסופו של דבר זה ה-52" FHD שבקרוב נרכוש לסלון...)
אורן.