טלוויזיה תלת מימד בגודל 100 אינץ’ בטכנולוגיית לייזר חדשה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
reuven_br פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 361
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

חברת HDI (פיתוח של חברת הסטרטאפ Los Gatos startup) הציגה טלוויזיה תלת מימד בגודל 100 אינץ’, אך מה שמייחד את הטלוויזיה הזאת משאר טלוויזיות התלת מימד שהוצגו לאחרונה הוא שלא מדובר בטכנולוגיית פלזמה או ה- LCD המוכרות, אלא בטכנולוגיית לייזר חדשה. טכנולוגיה זו משתמשת בשלושה לייזרים – אדום, ירוק וכחול בעוצמה של 1 Watt וביחד עם פנלים בטכנולגיית LCoS (ר”ת Liquid crystal on silicon) - סוג של פנל שמשתמשים בו בעיקר למקרני HD, הוא מצליח להשיג ניגודיות של 1:1000 ורזולוציה טבעית של Full HD כלומר 1080X1920.
http://abclocal.go.com/kgo/story?sectio ... id=7013471

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

אני לא יודע כיצד להתיחס למשפט הבא מתוך הכתבה: And it's true HD. Not just 1080p, but 1080 Hertz. מה שאני מבין מזה קצת שונה ממה שהכתבה מכוונת אליו והוא שכדי לראות תמונה עם 1080 שורות הטלוויזיה נאלצת להבזיק תמונות בקצב של 1080 פריימים לשניה.

עדיין צריך משקפיים, מה שאומר שזה לא מתאים לחתולים :(

הניגודיות לא רעה בכלל עבור דגם ניסיוני. אני מאחל להם הצלחה מלאה כי השוק הזה באמת זקוק לניעור טוב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

reuven_br פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 361
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

Catskinner כתב:אני לא יודע כיצד להתיחס למשפט הבא מתוך הכתבה: And it's true HD. Not just 1080p, but 1080 Hertz. מה שאני מבין מזה קצת שונה ממה שהכתבה מכוונת אליו והוא שכדי לראות תמונה עם 1080 שורות הטלוויזיה נאלצת להבזיק תמונות בקצב של 1080 פריימים לשניה.

עדיין צריך משקפיים, מה שאומר שזה לא מתאים לחתולים :(

הניגודיות לא רעה בכלל עבור דגם ניסיוני. אני מאחל להם הצלחה מלאה כי השוק הזה באמת זקוק לניעור טוב.
...
כמו שאני מבין מהכתבה הטלוויזיה הזאת היא 1080 Hertz כלומר היא מבזיקה 1080 פריימים לשניה, בנוסף הרזולוציה שלה הוא FHD

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”