תגובות לביקורת: רזולוציה פלוס: 46XV635 של טושיבה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
רזולוציה פלוס: 46XV635 של טושיבה
רזולוציה פלוס: 46XV635 של טושיבה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ביקורת מקצועית כרגיל
אני שמחתי לקרוא שטושיבה ירדו מהמוטיב של הדגשת החדות מעל לכל כפי שהיה בדגמים הקודמים. זה היה אחד מהפרמטרים שהכי הפריעו לי עם המסכים שלהם בעבר.
אני שמחתי לקרוא שטושיבה ירדו מהמוטיב של הדגשת החדות מעל לכל כפי שהיה בדגמים הקודמים. זה היה אחד מהפרמטרים שהכי הפריעו לי עם המסכים שלהם בעבר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
שוב ביקורת מצויינת!
איזו שליטה יש על מנגנון ה- 100Hz?
האם היו ארטיפקטים בתמונה בעקבות המנגנון?
לדעתי המסכים המיועדים לשוק האירופאי (עם כניסות scart) בד"כ יותר רגועים ופחות "אדומים". גווני העור יותר אמיתיים out of the box.
איזו שליטה יש על מנגנון ה- 100Hz?
האם היו ארטיפקטים בתמונה בעקבות המנגנון?
לדעתי המסכים המיועדים לשוק האירופאי (עם כניסות scart) בד"כ יותר רגועים ופחות "אדומים". גווני העור יותר אמיתיים out of the box.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ביקורת מצוינת כרגיל.
כבעל מסך טושיבה ישן יותר, הפריעה לי במיוחד החסימה של מצבים כמו superlive כאשר המקור הוא 1080i. זה בדיוק המצב שאני משתמש בו ביום יום ובמסך שלי אין את החסימה הזו וזה מאפשר לי לצפות בערוצי 4:3 ע"י החלפת יחס התמונה בלבד בלי לשחק עם הממיר. חבל שזה כך. לפחות עד ש- yes יסדרו מתיחה אנכית נורמלית זה עוד הכרחי במסך עצמו.
כבעל מסך טושיבה ישן יותר, הפריעה לי במיוחד החסימה של מצבים כמו superlive כאשר המקור הוא 1080i. זה בדיוק המצב שאני משתמש בו ביום יום ובמסך שלי אין את החסימה הזו וזה מאפשר לי לצפות בערוצי 4:3 ע"י החלפת יחס התמונה בלבד בלי לשחק עם הממיר. חבל שזה כך. לפחות עד ש- yes יסדרו מתיחה אנכית נורמלית זה עוד הכרחי במסך עצמו.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
תודה על הביקורת הנהדרת.
גם אני כמו Catskinner שמח לראות שטושיבה זנחו את ה"הכי חד" שלהם לטובת תמונה יותר ריאליסטית.
זה היה אחד הדברים שבגללם היה קשה לי לראות שידורים במסכים שלהם.
המחיר נראה הוגן (במיוחד שזה המחיר הרשמי וכנראה שהמחירים בחנויות יהיו נמוכים ממנו).
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ביקורת יסודית ומהנה
רק להזכיר כי סידרת XV היא סידרת אמצע של טושיבה,כאשר מתחתיה יש את RV והנמוכה
ביותר AV ואילו מעליה יש את ZV וסידרת הטופ היא SV,הראשונה של טושיבה עם תאורה אחורית
של לדים לבנים ב local dimming שתעשה עלייה לארץ לקראת סוף החודש.
הנושא של שיפור תכני sd עם resolution+ לא ברור מבחינת אופן המימוש.ב dvd של טושיבה.xde-500 ,
יש אלגוריתם שמבוסס על רכיבים של צורן ולא cell,ואני בכלל לא בטוח שבטלביזיות יש מעבדי cell.
לפי מה שקראתי בעבר,משתמשים באלגוריתם תוכנה שהורץ על מעבדי cell בתצוגה,אבל לא ראיתי בשום
מקום אישור פורמלי של טושיבה למימוש עם cell.
resolution+ ממומש גם בדגם הזול ביותר ואני סקפטי לגבי שימוש במעבדי cell שאני מניח שהם לא זולים.
ביותר AV ואילו מעליה יש את ZV וסידרת הטופ היא SV,הראשונה של טושיבה עם תאורה אחורית
של לדים לבנים ב local dimming שתעשה עלייה לארץ לקראת סוף החודש.
הנושא של שיפור תכני sd עם resolution+ לא ברור מבחינת אופן המימוש.ב dvd של טושיבה.xde-500 ,
יש אלגוריתם שמבוסס על רכיבים של צורן ולא cell,ואני בכלל לא בטוח שבטלביזיות יש מעבדי cell.
לפי מה שקראתי בעבר,משתמשים באלגוריתם תוכנה שהורץ על מעבדי cell בתצוגה,אבל לא ראיתי בשום
מקום אישור פורמלי של טושיבה למימוש עם cell.
resolution+ ממומש גם בדגם הזול ביותר ואני סקפטי לגבי שימוש במעבדי cell שאני מניח שהם לא זולים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
המהנדס,
זה היה ה-PITCH של טושיבה, יתכן שהם עברו מיישום האלגוריתם מ-CELL ל-FPGA.
בתאכלס, זה יותר קוריוז ממשהו שרלוונטי באמת למישהו בפועל.
זה היה ה-PITCH של טושיבה, יתכן שהם עברו מיישום האלגוריתם מ-CELL ל-FPGA.
בתאכלס, זה יותר קוריוז ממשהו שרלוונטי באמת למישהו בפועל.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אממ..
עופר..
איך היית מדרג את המסך הזה מול ה8404 שבדקת לפני כמה ימים...?
בפרמטרים sd,hd,מנגנון 100hz ורמת השחורים?
אנחנו לא נוותר לך על דירוג.
איך היית מדרג את המסך הזה מול ה8404 שבדקת לפני כמה ימים...?
בפרמטרים sd,hd,מנגנון 100hz ורמת השחורים?
אנחנו לא נוותר לך על דירוג.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחלה ביקורת כרגיל.
בסה"כ - אם אני מבין נכון - מי שמחפש מסך למקום מואר יחסית - זו בהחלט אופציה טובה. גם מי שצופה בחושך - אבל לא רגיל לשחור שחור של הפלאזמות - יכול להנות.
לא?
בסה"כ - אם אני מבין נכון - מי שמחפש מסך למקום מואר יחסית - זו בהחלט אופציה טובה. גם מי שצופה בחושך - אבל לא רגיל לשחור שחור של הפלאזמות - יכול להנות.
לא?
- oferlaor
- מנהל

gole,
זיו היה זה שפרסם את השרשור, המאמר נכתב על ידי.
בכל מקרה, אנחנו לא נוהגים לעדכן לגבי מאמרים עתידיים או מוצרים שאולי נסקור בעתיד.
israeli1948,
חשוב לציין שאין קשר בין הזמן שהמאמרים משוחררים לזמן בין הבדיקות עצמן. יש מאמרים שממתינים הרבה זמן (ע"ע הפיליפס) בגלל עומס במערכת.
לגבי דירוג, קשה לי לדרג אחד מול השני בלי ששני המסכים מולי. הייתי אומר שבגדול הם פחות או יותר באותה רובריקה בתחום איכות התמונה.
yaronkle,
בדור האחרון של המסכים בכל היצרנים, אני רואה נסיגה מה-100HZ האגרסיבי והמציק שראינו דור אחד אחורה. לגבי מידע נוסף על כך, ציינתי את זה בגוף המאמר בעיקר בקטע של ה-HDTV בביקורת.
זיו היה זה שפרסם את השרשור, המאמר נכתב על ידי.
בכל מקרה, אנחנו לא נוהגים לעדכן לגבי מאמרים עתידיים או מוצרים שאולי נסקור בעתיד.
israeli1948,
חשוב לציין שאין קשר בין הזמן שהמאמרים משוחררים לזמן בין הבדיקות עצמן. יש מאמרים שממתינים הרבה זמן (ע"ע הפיליפס) בגלל עומס במערכת.
לגבי דירוג, קשה לי לדרג אחד מול השני בלי ששני המסכים מולי. הייתי אומר שבגדול הם פחות או יותר באותה רובריקה בתחום איכות התמונה.
yaronkle,
בדור האחרון של המסכים בכל היצרנים, אני רואה נסיגה מה-100HZ האגרסיבי והמציק שראינו דור אחד אחורה. לגבי מידע נוסף על כך, ציינתי את זה בגוף המאמר בעיקר בקטע של ה-HDTV בביקורת.
- oferlaor
- מנהל

tovtovtov,
אם הייתי מרגיש בכך הייתי כותב במאמר.
gole,
כאמור, לא יצא מאמר על ה-5500 עדיין ולכן אין לי הרבה מה לספר עליו.
אם הייתי מרגיש בכך הייתי כותב במאמר.
gole,
כאמור, לא יצא מאמר על ה-5500 עדיין ולכן אין לי הרבה מה לספר עליו.
עופר שלום,
תודה על הסקירה.
שאלות לגבי הבעיה בקליטת השידורים הדיגיטליים:
האם היבואנית מודעת לבעיה, או שאולי אתה יידעת אותה על כך?
האם ניתן לבצע שידרוג תוכנה/קושחה למסך, ואם כן, האם נראה לך שהם בכלל ידאגו להוציא עדכון שיפתור את הבעיה?
תודה, oreach
תודה על הסקירה.
שאלות לגבי הבעיה בקליטת השידורים הדיגיטליים:
האם היבואנית מודעת לבעיה, או שאולי אתה יידעת אותה על כך?
האם ניתן לבצע שידרוג תוכנה/קושחה למסך, ואם כן, האם נראה לך שהם בכלל ידאגו להוציא עדכון שיפתור את הבעיה?
תודה, oreach