רמקולים של אותו יצרן
שאלה אל מועצת החכמים: האם הפער במחיר בין רמקולים של אותו יצרן יהיה בהכרח אותו הפער גם בטיב שלהם?
והאם ניתן לאפיין את כל הרמקולים של אותו יצרן בתכונה מסוימת או בתכונות מסוימות ואם כן אז מה יהיה
שונה בכל זאת כאשר המחיר הוא פי שתיים או יותר, וכל זאת ברמה העקרונית כמובן.
שנה טובה ואקוסטית לכולם!!
והאם ניתן לאפיין את כל הרמקולים של אותו יצרן בתכונה מסוימת או בתכונות מסוימות ואם כן אז מה יהיה
שנה טובה ואקוסטית לכולם!!
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לאו דווקא יותר טוב אבל בהחלט מדובר בשינוי כלשהו או בתכונה נוספת. לדוגמה, התאמה לחדרים יותר גדולים. הסאונד לא יהיה בהכרח יותר טוב אבל על מנת לקבל את אותו הסאונד בחדר גדול תאלץ לרכוש את המודל היותר יקר.molimor כתב:שאלה אל מועצת החכמים: האם הפער במחיר בין רמקולים של אותו יצרן יהיה בהכרח אותו הפער גם בטיב שלהם?
שנה טובה ואקוסטית לכולם!!...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
ברור שלא. ולא רק ברמקולים אלא בכל מוצר:
The law of diminishing returns אומר שככל שרמת המוצר עולה כך תצטרך להשקיע תוספת הולכת וגדלה של כסף כדי לקבל תוספת הולכת וקטנה של איכות
התשובה לשאלתך נגזרת מהחוק.
The law of diminishing returns אומר שככל שרמת המוצר עולה כך תצטרך להשקיע תוספת הולכת וגדלה של כסף כדי לקבל תוספת הולכת וקטנה של איכות
התשובה לשאלתך נגזרת מהחוק.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
רמקולים של אותו יצרן-חלק ב'
אל מועצת החכמים: לאיזה שינויים אני "רשאי" לצפות כאשר אני רוכש רמקולים בשווי של שבעים אלף שיחליפו
אחרים בשווי של 30000 של אותו יצרן וזאת מבלי לשנות במאום את שאר רכיבי המערכת אפילו לא את גודל החדר?
אני מודע לקושי שבהתיחסות לשאלה כזאת כאשר אין פירוט ועל כך אנא סילחו לי.
שנה טובה!
אחרים בשווי של 30000 של אותו יצרן וזאת מבלי לשנות במאום את שאר רכיבי המערכת אפילו לא את גודל החדר?
שנה טובה!
לדעתי שאלות אלו צריך להפנות ליצרן..
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Re: רמקולים של אותו יצרן-חלק ב'
שינוי אחד שתרגיש באופן מיידי הוא שיהיה לך פחות שבעים אלף שקלים בחשבון הבנק.molimor כתב:אל מועצת החכמים: לאיזה שינויים אני "רשאי" לצפות כאשר אני רוכש רמקולים בשווי של שבעים אלף שיחליפו
שנה טובה!...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כשיש יצרן עם קוי מוצרים רבים (למשל B&W) כל אחד מיועד למטרה אחרת.
הם לא סתם מייצרים עוד ועוד רמקולים, אלא פותרים בעיות ספציפיות ומייצרים רמקול מתאים לכל טווח מחיר או צורך שונה. צריך לבדוק מה מתאים לך
הם לא סתם מייצרים עוד ועוד רמקולים, אלא פותרים בעיות ספציפיות ומייצרים רמקול מתאים לכל טווח מחיר או צורך שונה. צריך לבדוק מה מתאים לך
עד כמה שאני יודע
שיש שונות גדולה בין היצרנים.
יש כאלה שכל סידרה שלהם שונה לחלוטין מהשנייה - עד כדי כך שלא היית מאמין שזו אותה חברה. זה נפוץ במיוחד אצל חברות וותיקות ומכובדות בעברן שהתחילו היום לייצר רמקולים להום סינמה וכו'.
יש חברות שבהן הליין מתמשך ויש רציפות והמשכיות בצליל.
יש גם את העניין הזה, שלי אישית לא מובן, שבו רמקול רצפתי עולה פי שניים מרמקול מדפי מאותה הסידרה בדיוק - לא ברור לי למה. זה לא ההפרש בחומרים או עלויות ההובלה. זה כנראה בגלל הסיבה הידועה : BECAUSE THEY CAN.
מצד שני - מעולם לא שמעתי רמקולים של 30K ושל 70K מאותה החברה אז כנראה שלא אוכל לענות ספציפית לשאלתך.
יש כאלה שכל סידרה שלהם שונה לחלוטין מהשנייה - עד כדי כך שלא היית מאמין שזו אותה חברה. זה נפוץ במיוחד אצל חברות וותיקות ומכובדות בעברן שהתחילו היום לייצר רמקולים להום סינמה וכו'.
יש חברות שבהן הליין מתמשך ויש רציפות והמשכיות בצליל.
יש גם את העניין הזה, שלי אישית לא מובן, שבו רמקול רצפתי עולה פי שניים מרמקול מדפי מאותה הסידרה בדיוק - לא ברור לי למה. זה לא ההפרש בחומרים או עלויות ההובלה. זה כנראה בגלל הסיבה הידועה : BECAUSE THEY CAN.
מצד שני - מעולם לא שמעתי רמקולים של 30K ושל 70K מאותה החברה אז כנראה שלא אוכל לענות ספציפית לשאלתך.