אשמח לקבל עזרה עבור הYESMAXHD שברשותי
ערבטוב !
ברשותי LG 32LG10R LCD מזה כשנה . הייתי מחובר לממיר3100 דרך SVIDEO והאיכות צפייה בערוצי SD הייתה טובה מאוד .
אח'כ שידרגתי למקס גם דרך חיבור SVIDEO והאיכות צפייה בערוצי SD הייתה טובה אפילו יותר מה 3100 .
בעקבות קריאה כאן ביקורת על YESMAXHD מאת עפר לאור הבנתי שבממיר החדש הצפייה בערוצי SD תהיה לפחות באותה רמה אם לא טובה יותר ...
בפועל , לאחר ההתקנה של הממיר החדש YESMAXHD הצפייה כעת בערוצי SD היא קשה לעיין . הממיר מחובר גם דרך HDMI וגם SVIDEO . בשניהם אני מקבל צפייה רעה מאוד בערוצי SD . ניסיתי גם לשחק במצב AUTO , 720 , 1080 ובכל המצבים הצפייה לא טובה .
שאלתי היא , האם יש חיבור אחר לMAXHD שישפר את איכות הצפייה בערוצי הSD ? הכוונה חיבור טוב יותר מSVIDEO ?
כי החיבורהזה (SVIDEO) עם ה3100 והמקס הרגיל הביא לי איכות צפייה טובה מאוד בערוצי הSD .
לאחר ה"שידרוג" אומנם ישלי 7 ערוצי HD , אבל בכל יתר הערוצים SD - איכות הצפייה ירדה משמעותית !
פתרונות למישהו ???
ואגב, מישהו יודע למה בהוט כל החבילת HD עולה 35 , וביס רק הערוץ 5HD עולה לבדו 35 ? ביזיון של יס וזילזול בלוקוחותייה .
ברשותי LG 32LG10R LCD מזה כשנה . הייתי מחובר לממיר3100 דרך SVIDEO והאיכות צפייה בערוצי SD הייתה טובה מאוד .
אח'כ שידרגתי למקס גם דרך חיבור SVIDEO והאיכות צפייה בערוצי SD הייתה טובה אפילו יותר מה 3100 .
בעקבות קריאה כאן ביקורת על YESMAXHD מאת עפר לאור הבנתי שבממיר החדש הצפייה בערוצי SD תהיה לפחות באותה רמה אם לא טובה יותר ...
בפועל , לאחר ההתקנה של הממיר החדש YESMAXHD הצפייה כעת בערוצי SD היא קשה לעיין . הממיר מחובר גם דרך HDMI וגם SVIDEO . בשניהם אני מקבל צפייה רעה מאוד בערוצי SD . ניסיתי גם לשחק במצב AUTO , 720 , 1080 ובכל המצבים הצפייה לא טובה .
שאלתי היא , האם יש חיבור אחר לMAXHD שישפר את איכות הצפייה בערוצי הSD ? הכוונה חיבור טוב יותר מSVIDEO ?
כי החיבורהזה (SVIDEO) עם ה3100 והמקס הרגיל הביא לי איכות צפייה טובה מאוד בערוצי הSD .
לאחר ה"שידרוג" אומנם ישלי 7 ערוצי HD , אבל בכל יתר הערוצים SD - איכות הצפייה ירדה משמעותית !
פתרונות למישהו ???
ואגב, מישהו יודע למה בהוט כל החבילת HD עולה 35 , וביס רק הערוץ 5HD עולה לבדו 35 ? ביזיון של יס וזילזול בלוקוחותייה .
אני לא יכול להתייחס לאיכות הצפייה, ייתכן שלמישהו כאן הפתרונים, אצלי אין את הבעיה שאתה מתאר בצורה כה חמורה, איכות ה- SD נמוכה במעט ממה שהייתה קודם במקס וב- 3100. גם בחיבור SVIDEO רואים לא רע, ייתכן שנדרש לך כיול או החלפת מצב המעבד של הטלוויזיה.
מה שכן חשוב לציין, חבילת ה- HD בהוט ככל הידוע לי אינה כוללת את 5HD וגם במידה וכן זה לא משנה
כי אתה מקבל את אותה כמות ערוצים באותו המחיר (כל ערוצים האפשריים) כאשר כיום לפחות ערוצי
הסדרות וערוץ הסרטים של יס ב- HD נחשבים לטובים יותר מבחינת תכנים ואיכות שמע.
בהצלחה.
מה שכן חשוב לציין, חבילת ה- HD בהוט ככל הידוע לי אינה כוללת את 5HD וגם במידה וכן זה לא משנה
כי אתה מקבל את אותה כמות ערוצים באותו המחיר (כל ערוצים האפשריים) כאשר כיום לפחות ערוצי
הסדרות וערוץ הסרטים של יס ב- HD נחשבים לטובים יותר מבחינת תכנים ואיכות שמע.
בהצלחה.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני שותף לדעתו של riji שייתכן שיש צורך בכיול מחדש של הטלוויזיה בעקבות החלפת הממיר. זה בהחלט יכול לתרום לשיפור התמונה ב- SD.
בעיקרון, מבחינת איכות חיבורים, אם יש לך כניסת SCART בטלוויזיה - אז חבר כבל SCART ל- SCART והגדר בממיר את ה- SCART על RGB. חיבור זה אמור לתת איכות מעט טובה יותר מ- S-Video אבל במקרה כזה יציאת ה- component בממיר לא תעבוד (עם זאת, לא ראיתי שיש לך בה שימוש).
בעיקרון, מבחינת איכות חיבורים, אם יש לך כניסת SCART בטלוויזיה - אז חבר כבל SCART ל- SCART והגדר בממיר את ה- SCART על RGB. חיבור זה אמור לתת איכות מעט טובה יותר מ- S-Video אבל במקרה כזה יציאת ה- component בממיר לא תעבוד (עם זאת, לא ראיתי שיש לך בה שימוש).
סליחה על הבורות אבל מה זה למעשה כיול ( אני די חדש בעסק ) ? ואיך אני עושה את זה ?smallville4r כתב:אני שותף לדעתו של riji שייתכן שיש צורך בכיול מחדש של הטלוויזיה בעקבות החלפת הממיר. זה בהחלט יכול לתרום לשיפור התמונה ב- SD.
בעיקרון, מבחינת איכות חיבורים, אם יש לך כניסת SCART בטלוויזיה - אז חבר כבל SCART ל- SCART והגדר בממיר את ה- SCART על RGB. חיבור זה אמור לתת איכות מעט טובה יותר מ- S-Video אבל במקרה כזה יציאת ה- component בממיר לא תעבוד (עם זאת, לא ראיתי שיש לך בה שימוש)....
לגבי הפיסקה השנייה שלך , אכן יש לי כניסת SCART וציאת ה- component בממיר אכן לא בשימוש . אבל אם אתה אומר שזה נותן איכותה טובה יותר מSVIDEO אבדוק זאת .
ורק באופן עקרוני , איך זה שהממיר החדש נותן תוצאה פחות טובה בשידורי ערוצי SD מהממיר מקס וה3100 (שכולם בחיבורSVIDEO ) ?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
כל מכשיר בנוי מחומרה אחרת ולכן נותן תוצאה שונה. בנוסף, לכל טלוויזיה מעבד תמונה שונה וטיפול שונה בתמונה המתקבלת מהממיר. לכן איכות התמונה ב- SD יכולה להשתנות מממיר לממיר ומטלוויזיה לטלוויזיה.
כיול זה שינוי ערכים של בהירות/ניגודיות/חדות וכיו"ב בטלוויזיה על-מנת להתאים את התמונה לנוחיות הצופה.
רוב הטלוויזיות דורשות כיול לפני שצופים בהם. לדוגמא הטלוויזיה שלי באה עם בהירות 70 וניגודיות 100 וזה נתן תמונה בהירה מדי, אז שיניתי לבהירות 53 וניגודיות 70 והתמונה נראית הרבה יותר טוב, הרבה יותר מציאותית (בשידורי HD). בשידורי SD תמונה לא תיראה מציאותית כי היא לא בנויה להראות מציאותית. זו רק דוגמא שלי.
עוד על כיול אתה יכול לקרוא בת'רד הזה.
אם אכן יש לך כניסת SCART אז בהחלט שווה לבדוק SCART ל- SCART. לא לשכוח לשנות בהגדרות הממיר, בהגדרות מתקדמות (סיסמא: 0000) הגדרת SCART ל- RGB עבור TV.
כיול זה שינוי ערכים של בהירות/ניגודיות/חדות וכיו"ב בטלוויזיה על-מנת להתאים את התמונה לנוחיות הצופה.
רוב הטלוויזיות דורשות כיול לפני שצופים בהם. לדוגמא הטלוויזיה שלי באה עם בהירות 70 וניגודיות 100 וזה נתן תמונה בהירה מדי, אז שיניתי לבהירות 53 וניגודיות 70 והתמונה נראית הרבה יותר טוב, הרבה יותר מציאותית (בשידורי HD). בשידורי SD תמונה לא תיראה מציאותית כי היא לא בנויה להראות מציאותית. זו רק דוגמא שלי.
עוד על כיול אתה יכול לקרוא בת'רד הזה.
אם אכן יש לך כניסת SCART אז בהחלט שווה לבדוק SCART ל- SCART. לא לשכוח לשנות בהגדרות הממיר, בהגדרות מתקדמות (סיסמא: 0000) הגדרת SCART ל- RGB עבור TV.
אה זה כיול ?
smallville4r תודה על התשובה .
כיול לא עוזר , ניסיתי כבר . תקוותי האחרונה ההיא ההצעה השניה שלך . אם גם זה לא ייצלח אני אשקול לחזור בחזרה למקס .
כי מה זה נותן לי 7 ערוצי HD שכל יתר ערוצי הSD נצפים באיכות פחות טובה מאשרבמקס ?
כיול לא עוזר , ניסיתי כבר . תקוותי האחרונה ההיא ההצעה השניה שלך . אם גם זה לא ייצלח אני אשקול לחזור בחזרה למקס .
כי מה זה נותן לי 7 ערוצי HD שכל יתר ערוצי הSD נצפים באיכות פחות טובה מאשרבמקס ?