YES max HD גם אצלכם ככה?
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
האם פס המידע המוצג במסך על ידי הממיר לא קטן מידי עבורכם? לא ראיתי שמישהו ציין את זה עד כה. זה ובשילוב הכיתוב השחור על הרקע הכחול די מקשה את הקריאה.
דבר נוסף - ישנן כתוביות לכבדי שמיעה בערוצים 2 ו-10. האם באמת אין דרך להסיר אותן מבלי להסיר את כל הכתוביות בכל הערוצים?
אני נמצא בשיחות עם יס בימים האחרונים ונראה שבינתיים אין פתרון, האם אני היחיד שנתקל בזה?
יש עוד מספר בעיות קטנות שקצת מקשות את השימוש במכשיר (חיתוך בצדדים, זפזופ איטי וכו'...) אבל ננסה לפתור בעיה בעיה.
דבר נוסף - ישנן כתוביות לכבדי שמיעה בערוצים 2 ו-10. האם באמת אין דרך להסיר אותן מבלי להסיר את כל הכתוביות בכל הערוצים?
אני נמצא בשיחות עם יס בימים האחרונים ונראה שבינתיים אין פתרון, האם אני היחיד שנתקל בזה?
יש עוד מספר בעיות קטנות שקצת מקשות את השימוש במכשיר (חיתוך בצדדים, זפזופ איטי וכו'...) אבל ננסה לפתור בעיה בעיה.
אלי חבוש
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
למעשה, עפר ציין שהכתב היה נראה לו קטן מדי בהתחלה אבל הוא התרגל. למעשה, גם אני התרגלתי. הדרך היחידה לחזור לממשק הרגיל היא להשתמש ברזולוציית Auto ואז זה מוריד את רזולוציית הממשק ל- 576i ובהתאם מגדיל את הפונט.
לגבי הסרת הכתוביות בערוצים 2 ו- 10 - נסה את הדבר הבא:
לך לאחד מהערוצים האלה. עם הכפתור הצהוב תסיר את הכתוביות. הוצא את הממיר מהחשמל וחכה חצי דקה. תחזיר חזרה לחשמל ואחרי שהממיר חוזר לפעול תעבור לערוץ כלשהו שהוא לא הערוצים האלה ותחזיר את הכתוביות לעברית. תחזור לערוץ 10 או 2 ותלחץ על הכפתור הצהוב ותראה אם רשום SUB או None (כאשר המצב הרצוי None). אם זה אכן כך, תלחץ על כפתור "חזור" בשלט ואל תגע בזה יותר בערוצים האלה.
לגבי זפזופ איטי, אני חייב להגיד לך שהייתי אצל אחותי לפני כמה ימים ויש לה yesMax רגיל וההרגשה שלי שהזפזופ היה טיפה יותר מהיר מה- MaxHD כך שאני די מתפלא למה אומרים שזה כ"כ איטי.
לגבי הסרת הכתוביות בערוצים 2 ו- 10 - נסה את הדבר הבא:
לך לאחד מהערוצים האלה. עם הכפתור הצהוב תסיר את הכתוביות. הוצא את הממיר מהחשמל וחכה חצי דקה. תחזיר חזרה לחשמל ואחרי שהממיר חוזר לפעול תעבור לערוץ כלשהו שהוא לא הערוצים האלה ותחזיר את הכתוביות לעברית. תחזור לערוץ 10 או 2 ותלחץ על הכפתור הצהוב ותראה אם רשום SUB או None (כאשר המצב הרצוי None). אם זה אכן כך, תלחץ על כפתור "חזור" בשלט ואל תגע בזה יותר בערוצים האלה.
לגבי זפזופ איטי, אני חייב להגיד לך שהייתי אצל אחותי לפני כמה ימים ויש לה yesMax רגיל וההרגשה שלי שהזפזופ היה טיפה יותר מהיר מה- MaxHD כך שאני די מתפלא למה אומרים שזה כ"כ איטי.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
י"ש עוד מספר בעיות קטנות שקצת מקשות את השימוש במכשיר (חיתוך בצדדים"-ציטוט.
בפלזמות בעיקר אין אפשרות לראות את סימון ההקלטה האדום בצד שמאל לגמרי בחיבור HDMI.
בחיבור קומפוננט או קומפוזיט אין חיתוך בצדדים.תבדוק מקור אחרBD בחיבור HDMI להשוואה לחיתוך בצדדים.או כיוון
הZOOM- ASPECT RATIO
בפלזמות בעיקר אין אפשרות לראות את סימון ההקלטה האדום בצד שמאל לגמרי בחיבור HDMI.
בחיבור קומפוננט או קומפוזיט אין חיתוך בצדדים.תבדוק מקור אחרBD בחיבור HDMI להשוואה לחיתוך בצדדים.או כיוון
הZOOM- ASPECT RATIO
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
sagyle,
יש גירסא חדשה לנסיינים. היא עדיין לא יציבה (יש לי כ-6 באגים פתוחים כרגע), אבל היא תתמוך ב-YES ONLINE.
יש גירסא חדשה לנסיינים. היא עדיין לא יציבה (יש לי כ-6 באגים פתוחים כרגע), אבל היא תתמוך ב-YES ONLINE.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
או, איזה יופי.oferlaor כתב:sagyle,
יש גירסא חדשה לנסיינים. היא עדיין לא יציבה (יש לי כ-6 באגים פתוחים כרגע), אבל היא תתמוך ב-YES ONLINE....
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
היי עופר,smallville4r כתב:או, איזה יופי.oferlaor כתב:sagyle,
יש גירסא חדשה לנסיינים. היא עדיין לא יציבה (יש לי כ-6 באגים פתוחים כרגע), אבל היא תתמוך ב-YES ONLINE.......
אתה יכול לציין מהם השיפורים בגרסה החדשה? מהירות זפזפוז השפתרה?
צפי משואר לשחרור?
תודה