מלחמת הכדורגל נמשכת

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
UriDrori פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אחרי הדמו של FIFA 10 לפני פחות משבוע, מחר צפוי להשתחרר לPSN האירופאי בלבד הדמו של המתחרה הגדול מבית קונאמי, PES 2010. המעבר לדור הקונסולות הנוכחי הביא איתו מהפך בדעת הקהל הביקורתית לטובת FIFA אחרי שנים שבהן PES נחשב למשחק הטוב ביותר בפער משמעותי. האם השנה PES יצליח להפתיע ולזכות מחדש באהדת הקהל?

http://www.vgames.co.il/article/6860.html

אם ללמוד מלקחי העבר, הדמו לא ישוחרר גם בעתיד לPSN האירופאי כך שאם אין לכם חשבון אירופאי ואתם מעוניינים להוריד את הדמו, תאלצו לפתוח אחד שכזה.

fddr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

הורדתי את פיפא 10 בתור אחד שזו הפעם הראשונה שלו,מישהו יודע איך אני מתחיל משחק ולא בועט סתם לשער?
יש בכלל אופצייה כזו בדמו?
תודה-יוסי

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 175 פעמים

שליחה #3 

fddr כתב:הורדתי את פיפא 10 בתור אחד שזו הפעם הראשונה שלו,מישהו יודע איך אני מתחיל משחק ולא בועט סתם לשער?
יש בכלל אופצייה כזו בדמו?
תודה-יוסי
...
תלחץ על Strat
:wink:

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #4 

לאחר ששיחקתי בשני הדמואים , לדעתי יותר אהבתי את הפרו . המשחק יותר מציאותי ומאתגר, הפתיחה של המשחקים והשידורים החוזרים מדהימים ממש נראים כמו שידורים חיים. ניראה לי יותר כיף וזורם. המשחק לא ניראה לי הכי מעודכן, בליברפול משחק צ'אבי אלונזו למרות שהוא עבר בקיץ לריאל מדריד , היה גם קטע שעשיתי איזה פאול קטן בצד של היריב בכלל והשופט ישר שלף כרטיס אדום...

kalinium
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1315
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #5 

יכול להיות שהורדת את הדמו של שנה שעברה?.... :)

UriDrori פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

אחרי כמה משחקים הPES נראה די דומה במשחקיות לשנה שעברה (יש שיפור גרפי קל). אני נשאר עם FIFA.

atb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #7 

אני נשאר עם FIFA, כרגיל משחק מצויין שרק משתבח. הורדתי את PES10 - ואני חייב לומר שהוא ממש אבל ממש עלוב. בושה לקונמאי.

mikyt12
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

אחרי שנים של הנאה ב-PRO החלטתי לנסות את FIFA.
אחרי כל הביקורות הטובות מהשנה שעברה ומהשנה אמרתי לעצמי שחייבים לנסות.
הורדתי את הדמו ולצערי זה פשוט לא מגיע לקרסוליים של PRO.
זה לא מרגיש זורם, המשחק כבד, הגרפיקה לא משהו מיוחד, הקריין מעצבן ותנועת השחקנים והכדור לא ניראית טיבעית כמו ב-PRO.
יחסית למשחק של השנה שעברה (שהיה מהפחות טובים של ה-PRO), ליוצרים של-FIFA יש עוד הרבה עבודה כדי להוות איזו שהיא אלטרנטיבה ל-PRO.
לכל המתלבטים, יש רק משחק אחד שיכול להביא את הריגוש וההנאה ממשחק כדורגל והוא PRO.
בהצלחה

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #9 

יותר אהבתי את המשחקיות של PES, הגרפיקה דווקא פחות מציאותית במצלמה של המשחק מאשר FIFA אבל בקלוז אפים שניהם נראים לא משהו...
היתי מצפה שהמודלים יהיו יותר מפורטים ושלחיצת יד תהיה בין יד ליד ולא מרפק למרפק, הקהל גם בפרו שערורייתי,

בכלל הרגיש שקונאמי מיהרו מאוד להוציא את הדמו כתגובה לEA, לא כללו קומנטרי, התפריטים לא הותאמו לדמו וכנראה קבוצות ומודלים משנה שעברה,
פשוט לקחו את הבילד האחרון שהיה להם שעובד ושמו אותו בPSN,

Djemba-Djemba
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #10 

mikyt12 כתב:אחרי שנים של הנאה ב-PRO החלטתי לנסות את FIFA.
זה לא מרגיש זורם, המשחק כבד, הגרפיקה לא משהו מיוחד, הקריין מעצבן ותנועת השחקנים והכדור לא ניראית טיבעית כמו ב-PRO.
יחסית למשחק של השנה שעברה (שהיה מהפחות טובים של ה-PRO), ליוצרים של-FIFA יש עוד הרבה עבודה כדי להוות איזו שהיא אלטרנטיבה ל-PRO.
לכל המתלבטים, יש רק משחק אחד שיכול להביא את הריגוש וההנאה ממשחק כדורגל והוא PRO.
בהצלחה
...
זה אולי אמנם של טעם אבל אני לא מצליח להבין. באמת שלא.
הקריין של פיפא זה מרטין טיילר ואין ויכוח על זה שהוא אחד הטובים בתחום. לא כמו החיקוי של קונאמי.
פיפא זה פשוט משחק עם זרימה מטורפת, הוא קליל והגרפיקה לא פחות טובה משל ה-PES.
תנועת השחקנים בפרו כלכך מטומטמת שזה מפחיד, בפיפא זה פשוט הרבה יותר מציאותי.
תנועת הכדור בפרו נוראית, הוא פשוט בקושי מתגלגל בעוד בפיפא ממש אפשר להרגיש את הפיזיות שבו.
הכי הורג אותו בפרו זה הדריבל המפגר הזה של שחקנים. זה כלכך לא מציאותי. המרחק שהם נותנים לעצמם עם כל נגיעה זה כזה מפגר.

atb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #11 

Djemba-Djemba כתב:
mikyt12 כתב:אחרי שנים של הנאה ב-PRO החלטתי לנסות את FIFA.
בהצלחה
...
זה אולי אמנם של טעם אבל אני לא מצליח להבין. באמת שלא.
הקריין של פיפא זה מרטין טיילר ואין ויכוח על זה שהוא אחד הטובים בתחום. לא כמו החיקוי של קונאמי.
פיפא זה פשוט משחק עם זרימה מטורפת, הוא קליל והגרפיקה לא פחות טובה משל ה-PES.
תנועת השחקנים בפרו כלכך מטומטמת שזה מפחיד, בפיפא זה פשוט הרבה יותר מציאותי.
תנועת הכדור בפרו נוראית, הוא פשוט בקושי מתגלגל בעוד בפיפא ממש אפשר להרגיש את הפיזיות שבו.
הכי הורג אותו בפרו זה הדריבל המפגר הזה של שחקנים. זה כלכך לא מציאותי. המרחק שהם נותנים לעצמם עם כל נגיעה זה כזה מפגר.
...

אחי מדויק (Y) (Y) (Y) (Y) - כל מילה בסלע!. מחזק! (Y)

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #12 

במשפט אחד :

פעם ראשונה שיחקתי בפיפא בPS3, פעם ראשונה החלטתי לעבור ודאית מפרו לפיפא!

פרו 10 משחק מאוד דומה לקודמו שיש לי אותו וגם את 2008, לא זורם נראה מטומטם ורובוטי, פיפא 10 לעומת זאת בעיני יותר זורם יותר ריאליסטי יותר מהנה וקשה להפסיק לשחק.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”