רסיבר Pioneer VSX-1019H-K
שלום לכולם,
מישהו מכיר את המגבר הזה? אני מעוניין לקנות בארה"ב רסיבר עד לסכום של 500-600 $, המלצות? מעוניין בעיקר עבור סרטים\טלוויזיה פחות מוזיקה.
אשמח לקבל פה גם המלצות לסט רמקולים 5.1 או 7.1 טובים. אני מעוניין להשקיע סה"כ עד 1000 -1100 $ עבור רסיבר + רמקולים.
תודה ויום טוב.
מישהו מכיר את המגבר הזה? אני מעוניין לקנות בארה"ב רסיבר עד לסכום של 500-600 $, המלצות? מעוניין בעיקר עבור סרטים\טלוויזיה פחות מוזיקה.
אשמח לקבל פה גם המלצות לסט רמקולים 5.1 או 7.1 טובים. אני מעוניין להשקיע סה"כ עד 1000 -1100 $ עבור רסיבר + רמקולים.
תודה ויום טוב.
תדפדף קצת בפורום תמצא את כל החומר שאתה צריך לקבל החלטה.
ברמות מחיר שציינת המומלצים הם Harman Kardon 255 / Yamaha 565 / Denon 1910 / Onkyo 607
עם אף אחד מהם לא תטעה, כולם רסיברים מעולים לרמת המחיר שאתה מחפש.
ספציפית על הפיוניר אני יכול לומר לך שיש מעט אכזבה מירידה ברמת ההגבר בליין של השנה (XX19).
לא זו בלבד במבחנים שקראתי נאמר שרמת ההגבר של הדגם שציינת נמוכה מה-919 - שהוא דגם אחד מתחתיו באותו השנתון. מוזר, אבל הקביעה היתה חד משמעית כך שאם אתה עדיין מעוניין בפיוניר לך על ה-919.
ברמות מחיר שציינת המומלצים הם Harman Kardon 255 / Yamaha 565 / Denon 1910 / Onkyo 607
עם אף אחד מהם לא תטעה, כולם רסיברים מעולים לרמת המחיר שאתה מחפש.
ספציפית על הפיוניר אני יכול לומר לך שיש מעט אכזבה מירידה ברמת ההגבר בליין של השנה (XX19).
לא זו בלבד במבחנים שקראתי נאמר שרמת ההגבר של הדגם שציינת נמוכה מה-919 - שהוא דגם אחד מתחתיו באותו השנתון. מוזר, אבל הקביעה היתה חד משמעית כך שאם אתה עדיין מעוניין בפיוניר לך על ה-919.
תודה רבה.... מה עם רמקולים?
רוב תודות עזרת לי מאוד!
לגבי ה-pioneer מסתבר שהוא זכה בreview הטוב מכולם והוא מדורג מאוד גבוה אז אני אוסיף אותו כקנדידט נוסף.
מה אתם אומרים לגבי רמקולים? צריך סט טוב, יש המלצות?
שוב תודה.
לגבי ה-pioneer מסתבר שהוא זכה בreview הטוב מכולם והוא מדורג מאוד גבוה אז אני אוסיף אותו כקנדידט נוסף.
מה אתם אומרים לגבי רמקולים? צריך סט טוב, יש המלצות?
שוב תודה.
Re: תודה רבה.... מה עם רמקולים?
זכה כטוב מכולם - תלויי כמובן את מי שואלים. אכן cNet דירגו אותו גבוה מאוד, WhatHiFi כבר יותר זהירים עם הסדרה הזו, לא באמת משנה - בסופו של דבר זו העדפה אישית.
כמו שאמרתי - כולם טובים, כולל הפיוניר.
אני באופן אישי תמיד מצאתי את הפיוניר למינהם סקסיים מכולם, אבל לאוזן העדפתי אליהם רק כאשר מדובר בסדרות הבכירות (LX60 וצפונה).
מהרשימה שלמעלה, אי אפשר באמת לטעות.
המלצות לרמקולים הייתי מציע לקבל אחרי שנסגרת על רסיבר,
גם ההפך - קודם רמקולים - ואז להתאים להם רסיבר - גם הולך,
יש משמעות לחיבור בין רמקול להגברה כזו או אחרת...
בהצלחה
גל
כמו שאמרתי - כולם טובים, כולל הפיוניר.
אני באופן אישי תמיד מצאתי את הפיוניר למינהם סקסיים מכולם, אבל לאוזן העדפתי אליהם רק כאשר מדובר בסדרות הבכירות (LX60 וצפונה).
מהרשימה שלמעלה, אי אפשר באמת לטעות.
המלצות לרמקולים הייתי מציע לקבל אחרי שנסגרת על רסיבר,
גם ההפך - קודם רמקולים - ואז להתאים להם רסיבר - גם הולך,
יש משמעות לחיבור בין רמקול להגברה כזו או אחרת...
בהצלחה
גל
אני חושש שיהיה לי קשה עד בלתי אפשרי לשמוע אותם מנגנים (ביחד ולחוד), ולכן אני מנסה לעשות שיעורי בית בצורה הטובה ביותר.
מה אתה אומר על ENERGY והסדרה החדשה של קליפש (HD THEATRE 500)? הם גם במסגרת התקציב וגם מהללים אותם רבות.
שוב תודה.
מה אתה אומר על ENERGY והסדרה החדשה של קליפש (HD THEATRE 500)? הם גם במסגרת התקציב וגם מהללים אותם רבות.
שוב תודה.
האמת, רמקול עד שלא שמעתי באוזן אני לא מעיז להמליץ. וגם אז אני בחרדות אולי לא ישדכו אותו למגבר מתאים.
את הדגם שציינת לא שמעתי, גוון הצליל ב-Klipsh ששמעתי היה לטעמי באופן כללי, במגבלות תקציב כמובן.
בעינייני רמקולים, שווה להמתין לתגובות נוספות....
את הדגם שציינת לא שמעתי, גוון הצליל ב-Klipsh ששמעתי היה לטעמי באופן כללי, במגבלות תקציב כמובן.
בעינייני רמקולים, שווה להמתין לתגובות נוספות....