יש שם כמה טיפוסים
הישרדות 19
-
offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
יש שם כמה טיפוסים
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
sam22, לפי דעתי כן.
ב- 4/10 מתחיל שידור נוסף של הישרדות 18 ואני בהחלט אבדוק אם זה ב- HD כי הפעם זה ישודר בערוץ HD. אם זה יהיה ב- HD אז אין סיבה שבעולם ש- 19 לא תהיה ב- HD.
ב- 4/10 מתחיל שידור נוסף של הישרדות 18 ואני בהחלט אבדוק אם זה ב- HD כי הפעם זה ישודר בערוץ HD. אם זה יהיה ב- HD אז אין סיבה שבעולם ש- 19 לא תהיה ב- HD.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני מאוד מקווה גם כן. גם אם ה- 18 לא תהיה בסוף ב- HD זה לא אומר כלום על עונה 19. עצם זה שהעונה הובאה במסך רחב זה כבר התקדמות לעומת עונה 17 שגם הייתה זמינה ב- HD והובאה ב- Pan & Scan הנוראי.
סתם לדוגמא, אתמול התחילו 2 עונות חדשות אחת של להציל את גרייס ואחת של היחידה. להציל את גרייס מופצת ע"י FOX ואכן הובאה ב- upscale (לא מפתיע). היחידה - פעם ראשונה הובאה ב- HD. זה אומר שהמגמה היא דווקא כן להביא את כל הסדרות ב- HD. ראיתי שהם כבר מביאים לייף סטייל ב- HD אז כנראה שהמגמה היא באמת להרחיב את תכני ה- HD.
אני מקווה שהישרדות תיכנס לרשימת ה- HD גם כן (אחרי הכל היא לא מופצת ע"י FOX).
וכמו שאמרת, כשנראה, נאמין (או שלא). אני מעדיף בשלב הזה לשמור על אוטפטימיות זהירה.
סתם לדוגמא, אתמול התחילו 2 עונות חדשות אחת של להציל את גרייס ואחת של היחידה. להציל את גרייס מופצת ע"י FOX ואכן הובאה ב- upscale (לא מפתיע). היחידה - פעם ראשונה הובאה ב- HD. זה אומר שהמגמה היא דווקא כן להביא את כל הסדרות ב- HD. ראיתי שהם כבר מביאים לייף סטייל ב- HD אז כנראה שהמגמה היא באמת להרחיב את תכני ה- HD.
אני מקווה שהישרדות תיכנס לרשימת ה- HD גם כן (אחרי הכל היא לא מופצת ע"י FOX).
וכמו שאמרת, כשנראה, נאמין (או שלא). אני מעדיף בשלב הזה לשמור על אוטפטימיות זהירה.
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
ללא ספק!romanch כתב:ובכן אחרי צפיה בפרק, הנבל בהחלט מנוול...
אני לא רושם פה כלום מעבר כי אני לא רוצה לספיילר למי שעוד לא ראה, אבל לדעתי השרשור הזה מיועד למי שכבר ראה את הפרק האחרון, ולכן אפשר לרשום באופן חופשי.
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
שידור היה ביס ?
how you doin ?
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
שוב ניתן לראות את ההבדל העצום בין הישרדות ארה"ב לישראל.
פרק קצר (45 דקות), עם משימות לעניין, דיבורים משעשעים, דמויות מעניינות והדחה בסוף הפרק.
פרק מעולה!
פרק קצר (45 דקות), עם משימות לעניין, דיבורים משעשעים, דמויות מעניינות והדחה בסוף הפרק.
פרק מעולה!
אצלנו זה פרק למשימה, פרק להדחה, פרק של רק פרסומות.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
LOLnimrodg כתב:אצלנו זה פרק למשימה, פרק להדחה, פרק של רק פרסומות....