בקשר ל-LCD התיעצות דחופה מאוד מבקש עזרה דחוףףףף!
נתונים:
הטלויזיה מיועדת לחדר שינה...
אני במרחק בערך 2.5 מטר מהמסך +-
המסך אמור לשמש גם מסך מחשב.
יש לי ממיר HD של הוט
תווח מחירים הוא פחות מ2700
רצוי שיהיה גם חיבורים שמשפרים את האיכות
ערוצים מועדפים סםורט וסרטי HD
לא מעוניין ב FHD וניראה לי שזה יותר יקר מהסכום שהצבתי...
ההתלבתות שלי היא:
סמסונג LA32B350
סמסונג LA32B450
פנסוניק TX32LE8
שרפ A33
מה אתם אומרים??? אם יש המלצות במחיר שציינתי הנ"ל אשמח לישמוע...
*ועוד שאלה חשובה---בין סמסונג 350 לסמסונג 450 יש הבדל של כימעט 400 שקל השאלה אם זה ממש משמעותי באיכות בנייהם ולצרכים שלי (האם על פאר האיכויות בנייהם שווה לי לשלם עוד 400 שקל?)
*רציתי לדעת גם האם מישהוא יודע איך קוראים לדגם החדש שיצא לפנסוניק שמוכרים אותו גם ב 2700 +- והוא חידוש של פנסוניק TX32LE8
תודה רבה מראש לעוזרים
הטלויזיה מיועדת לחדר שינה...
אני במרחק בערך 2.5 מטר מהמסך +-
המסך אמור לשמש גם מסך מחשב.
יש לי ממיר HD של הוט
תווח מחירים הוא פחות מ2700
רצוי שיהיה גם חיבורים שמשפרים את האיכות
ערוצים מועדפים סםורט וסרטי HD
לא מעוניין ב FHD וניראה לי שזה יותר יקר מהסכום שהצבתי...
ההתלבתות שלי היא:
סמסונג LA32B350
סמסונג LA32B450
פנסוניק TX32LE8
שרפ A33
מה אתם אומרים??? אם יש המלצות במחיר שציינתי הנ"ל אשמח לישמוע...
*ועוד שאלה חשובה---בין סמסונג 350 לסמסונג 450 יש הבדל של כימעט 400 שקל השאלה אם זה ממש משמעותי באיכות בנייהם ולצרכים שלי (האם על פאר האיכויות בנייהם שווה לי לשלם עוד 400 שקל?)
*רציתי לדעת גם האם מישהוא יודע איך קוראים לדגם החדש שיצא לפנסוניק שמוכרים אותו גם ב 2700 +- והוא חידוש של פנסוניק TX32LE8
תודה רבה מראש לעוזרים
נערך לאחרונה על ידי LacosteDG ב 16/09/2009 17:03, נערך 5 פעמים בסך הכל.
אני חושב של 2.5 מטר יהיה קשה לך לצפות במסך 32 אינצ בשביל מחשב, הכתב לא יהיה ברור ואתה תאמץ את העניים יותר מידיי, תנסה לחכות קצת ולהגדיל את התקציב למסך יותר גדול, מה שגם יש לך ממיר HD לחדר וב32 אינצ אתה באמת לא תרגיש את ההבדל בין FHD לבין HDR אז תקנה מסך יותר גדול FHD, אני קונה היום מסך 8404 של פיליפס בגודל 42 אינצ למרחק של 3 מטרים.
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
מסכים לחלוטין לגבי מרחק/גודלuknowmy כתב:אני חושב של 2.5 מטר יהיה קשה לך לצפות במסך 32 אינצ בשביל מחשב, הכתב לא יהיה ברור ואתה תאמץ את העניים יותר מידיי, תנסה לחכות קצת ולהגדיל את התקציב למסך יותר גדול, מה שגם יש לך ממיר HD לחדר וב32 אינצ אתה באמת לא תרגיש את ההבדל בין FHD לבין HDR אז תקנה מסך יותר גדול FHD, אני קונה היום מסך 8404 של פיליפס בגודל 42 אינצ למרחק של 3 מטרים....
32 אינץ' לא יתאים לכזה מרחק (לשימוש של מחשב)