מה בעצם אני מחפש?כנראה שמערכת קולנוע ביתי
אז קודם כל תודה שנכנסת לנושא
אני ישבתי אתמול וקראתי במשך שעתיים שלוש הרבה מדריכים ונושאים שאנשים פתחו ולא באמת מצאתי מה שאני מחפש
אני עכשיו משדרג קצת את החדר בטלוויזיה ומערכת רמקולים חדשים
אני יכול להגיד שאני מבין במערכות רכב ועכשיו הגיע הזמן להשתדרג בבית אבל פה אני ממש חדש ולא מכיר את הטווח מחירים שמות של מוצרים חברות מומלצות וכל שאר הירקות שאתם יודעים
מדובר על חדש די קטן 9מ"ר
ועכשיו לדרישות מהמערכת
היא צריכה להתחבר גם למחשב וגם לטל ויזה כאשר רוב שימוש יהיה עם המחשב לשמוע מוזיקה או עם המחשב לראות סרטים דרך הטלוויזיה אבל זה עדיין בגדר מחשב
הטלוויזיה המיודעת היא LCD 32 ואני לא ידוע בדיוק איזה פה אני גם צריך אתכם שתגידו לי איזה חיבורים אני צריך לחפש בטלוויזיה לפני שאני קונה
עכשיו אני רוצה לדעת מה אני צריך לחפש בחנויות מה לבקש מהמוכר להראות לי
אנחנו מדברים על סנטר 4 רמקולים שיצרו סאונד וסאב ואני רוצה שליטה על החיתוכים
יש לי גם מחשב פנטיום 4 שלא בשימוש אולי זה יכול לעזור למשהו?
תודה
ניצן
אני ישבתי אתמול וקראתי במשך שעתיים שלוש הרבה מדריכים ונושאים שאנשים פתחו ולא באמת מצאתי מה שאני מחפש
אני עכשיו משדרג קצת את החדר בטלוויזיה ומערכת רמקולים חדשים
אני יכול להגיד שאני מבין במערכות רכב ועכשיו הגיע הזמן להשתדרג בבית אבל פה אני ממש חדש ולא מכיר את הטווח מחירים שמות של מוצרים חברות מומלצות וכל שאר הירקות שאתם יודעים
מדובר על חדש די קטן 9מ"ר
ועכשיו לדרישות מהמערכת
היא צריכה להתחבר גם למחשב וגם לטל ויזה כאשר רוב שימוש יהיה עם המחשב לשמוע מוזיקה או עם המחשב לראות סרטים דרך הטלוויזיה אבל זה עדיין בגדר מחשב
הטלוויזיה המיודעת היא LCD 32 ואני לא ידוע בדיוק איזה פה אני גם צריך אתכם שתגידו לי איזה חיבורים אני צריך לחפש בטלוויזיה לפני שאני קונה
עכשיו אני רוצה לדעת מה אני צריך לחפש בחנויות מה לבקש מהמוכר להראות לי
אנחנו מדברים על סנטר 4 רמקולים שיצרו סאונד וסאב ואני רוצה שליטה על החיתוכים
יש לי גם מחשב פנטיום 4 שלא בשימוש אולי זה יכול לעזור למשהו?
תודה
ניצן
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
באופן כללי, כנראה שאתה רוצה רסיבר + מערכת 5.1 (או מערכת סטלייטים בנויה, או להרכיב לבד).
החדר אכן קטן יחסית.
אתה צריך להוסיף כמה דברים:
1. מהם התכנים שיוצגו?
2. מהי החלוקה בין סרטים למוזיקה?
3. האם קיימת איזו מגבלה לגבי רמקולים (חדר קטן, אז אני מניח שתעדיף רמקולים שתופסים פחות מקום - למרות שזו פשרה באיכות, בעיקר עבור מוזיקה).
4. הכי חשוב - תקציבים...
החדר אכן קטן יחסית.
אתה צריך להוסיף כמה דברים:
1. מהם התכנים שיוצגו?
2. מהי החלוקה בין סרטים למוזיקה?
3. האם קיימת איזו מגבלה לגבי רמקולים (חדר קטן, אז אני מניח שתעדיף רמקולים שתופסים פחות מקום - למרות שזו פשרה באיכות, בעיקר עבור מוזיקה).
4. הכי חשוב - תקציבים...
יש לי את הידע בלהרכיב מערכת אבל אני אפילו לא יודע מה הדרישות ומה יתן תוצאה טובה כי הרכב מאוד שונה מחדר ומה שטוב באוטו לא יודע אם בהכרך טוב בבית
בטלויזיה יהיה מחובר יס ומחשב
המחשב יציג סרטים
והיס נו אתה יודע יס (סרטים חדשות תוכניות דיסקברי)
מבחינת הרמקולים הם יהיו מחוברים רוב הזמן למחשב התפלגות של
65%מוזיקה בעיקר ראגי
25%טלויזיה
10%סרטים
הרמקולים יתלו על הקירות הסנטר יהיו מעל הטלויזיה והסאב ישב לו בצד החדר
עכשיו תקציב זה באמת נושא בעייתי כי אני לא יודע מה סדר הגודל במחירים אני מניח שאני ארצה לסגור את הסיפור (לא כולל כבלים והתקנה) ב 1500שח אבל אם זה סכום לא ריאלי אז יהיה אפשר לגרד עוד
באוטו יש לי רמקולים סופרימו של מורל וסאב JBL מהסידרה אחת לפני העליונה ואני ממש אוהב את הצליל של מורל למי שמכיר
בטלויזיה יהיה מחובר יס ומחשב
המחשב יציג סרטים
והיס נו אתה יודע יס (סרטים חדשות תוכניות דיסקברי)
מבחינת הרמקולים הם יהיו מחוברים רוב הזמן למחשב התפלגות של
65%מוזיקה בעיקר ראגי
25%טלויזיה
10%סרטים
הרמקולים יתלו על הקירות הסנטר יהיו מעל הטלויזיה והסאב ישב לו בצד החדר
עכשיו תקציב זה באמת נושא בעייתי כי אני לא יודע מה סדר הגודל במחירים אני מניח שאני ארצה לסגור את הסיפור (לא כולל כבלים והתקנה) ב 1500שח אבל אם זה סכום לא ריאלי אז יהיה אפשר לגרד עוד
באוטו יש לי רמקולים סופרימו של מורל וסאב JBL מהסידרה אחת לפני העליונה ואני ממש אוהב את הצליל של מורל למי שמכיר
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אוקיי
אז נתחיל מזה שאם אתה מתכוון לתלות את הרמקולים על הקירות, הכוונה היא למדפיים או לסטלייטים.
מדפיים ייתנו ככל איכות צליל טובה יותר, בפרט למוזיקה, בעוד שסטלייטים יתאימו יותר אחד לשני ויהיו אסתטיים יותר (בד"כ), אבל מיועדים יותר לסרטים.
התקציב שלך נמוך עבור מערכת מקיפה + רסיבר, ולא הייתי מתפשר על מערכות All In one.
אתה צריך לשקול להתחיל בקניית רסיבר + זוג קדמיים, ולאט לאט לבנות את המערכת (בתקציב שלך - אני מדבר על רכישת יד שנייה, ולא חדש).
אז נתחיל מזה שאם אתה מתכוון לתלות את הרמקולים על הקירות, הכוונה היא למדפיים או לסטלייטים.
מדפיים ייתנו ככל איכות צליל טובה יותר, בפרט למוזיקה, בעוד שסטלייטים יתאימו יותר אחד לשני ויהיו אסתטיים יותר (בד"כ), אבל מיועדים יותר לסרטים.
התקציב שלך נמוך עבור מערכת מקיפה + רסיבר, ולא הייתי מתפשר על מערכות All In one.
אתה צריך לשקול להתחיל בקניית רסיבר + זוג קדמיים, ולאט לאט לבנות את המערכת (בתקציב שלך - אני מדבר על רכישת יד שנייה, ולא חדש).
טוב אז דבר ששכחתי לציין שיש אפשרות להביא מארהב וכמובן שאני לא אתפשר על משולבת אני לא ארד באיכות בגלל המחיר ולכן אף פעם לא שללתי על קניה בחלקים רסיבר ועוד שתי רמקולים ואז בעתיד להוסיף סאב וכן הלאה
התקציב עלה פלאים ל2500ש"ח כולל להביא דברים מארה"ב אני בטוח שיכול לתת לנו פה תוצאה טובה ולכן אני צריך את כוחות החג המחודשים של השנה שעברה כדי שנרכיב ביחד מערכת פיצוץ
חג שמח חברה ושתש"ע תיהיה שנה מוצלחת מתמיד בכל התחומים
התקציב עלה פלאים ל2500ש"ח כולל להביא דברים מארה"ב אני בטוח שיכול לתת לנו פה תוצאה טובה ולכן אני צריך את כוחות החג המחודשים של השנה שעברה כדי שנרכיב ביחד מערכת פיצוץ
חג שמח חברה ושתש"ע תיהיה שנה מוצלחת מתמיד בכל התחומים