עזרה בבחירת מגבר ראשון,YAMAHA VS HARMAN KARDON,כנסו בבקשה...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
CUPRA_FR פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,חדש באתר וחדש בתחום הקולנוע ביתי. (קצת סבלנות מצדכם,קראו בבקשה)

הסיפור הוא כזה בהתחלה רציתי ללכת על המגבר של YAMAHA דגם RXV465,ראיתי שבאמת בסביבת המחיר שלו הוא בין היחידים שנותנים מענה למפענחים כמו TRUE HD וכו' בדרגת מחיר כזו ובנוסף אהבתי את הקטע שניתן לכבות את הרסיבר והוא עדיין מעביר שדר בין אם זה HDMI או כל חיבור אחר שזה גם מאוד חשוב,אז הייתי נעול עליו.
לאחר מכן ראיתי שהרסיבר של HARMAN מדגם AVR 255 קיבל ירידת מחיר רצינית מלפני כמה חודשים ועומד על באותו תקציב של RXV465,עכשיו הAVR 255 עושה UPSCALING ל1080P ונותן עוד כמה מפענחים נוספים של BLUE RAY שRXV465 לא נותן.
עכשיו אחרי כל המגילה הזו,אני יודע שאני לא יכול להשוות בין שני הדגמים הללו כי RXV465 הוא בדרגה פחות "מפוארת" בוא נקרא לזה מאשר הVR255,בכל זאת מה מבין שניהם יותר כדאי? כי גם האחריות משתנה בינהם בין שנה לשלוש! גם פרמטר.

שאלה שנייה האם הRXV565 יותר כדאי מAVR255 האם כדאי לעשות מאמץ וללכת אליו כי גם הוא למעשה יעשה לי UPSCALING והאם זה כזה יעשה את ההבדל?

ולסיום סט הרמקולים שבחרתי הם: HKTS7 של HARMAN KARDON,כן כנראה אני מקובע על החברה הזו משום מה,האם הם כדאיים או כבר ללכת על כוון MOREL בתקציב זה,כי שמעתי את שניהם במקומות שונים ואת שניהם אהבתי.

מקווה שלא חפרתי יותר מידי,פשוט אני באמת צריך ייעוץ כלשהו כי אני עד סוף השבוע רוצה לקנות את הסט אז בבקשה חברים.

בתודה מראש,
דודי.
:)

galweb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

1. ה-HK255 ליגה מעל ה-465
2. גם מעל ה-565 (יש מצב לאלימות בפורום על רקע קביעה זו)
3. הסט רמקולים של הרמן מאוד לא לטעמי וללא ספק הייתי הולך על מורל מהשניים.

CUPRA_FR פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

קודם כל תודה לך,עכשיו אתה אומר שהקטע של האחריות וזה שהרסיבר שלHR ישאר פתוח לא יגרום לשחיקה מוגברת מעל YAMAHA ?וכן ברור שהמטרה של הרסיבר היא בראש ובראשונה לשרת אותי עם צליל איכותי.
דבר שני לגבי האלימות בפורום אתה מוזמן לשלוח אותם אליי אבל אני אוכל רק להחריש להם את האוזניים עם אחד מהסטים :)
ודבר אחרון איזה סט כן היית לוקח של MOREL או איזה סט אתה ממליץ לי לשמוע בתקציב של עד 2300 שקל ?

אשמח לעוד תגובות חברים.

SARAS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 931

שליחה #4 

שלום
ההרמן על פניו אכן נותן תמורה מעולה למחיר : הוא תומך בכל הפורמטים החדשים ,עושה UPSCALE לאותות וידאו ומחירו מצוין.
אבל.. פה מגיע האבל הרבה מאוד בעיות אמינות נשמעו בפורום זה למכשיר זה ,כמו כן גם בעולם.
אם אמינות ושקט נפשי שווה לך תתרחק ממהרמן הזה ולך על ימהה ,דנון וכו'.
לי היה את ההרמן הזה בדיוק 3 ימים (למזלי הוא לא התקלקל או משהו כזה) כדי להבין שהוא לא בשבילי.
מתחתי את התקציב שלי והלכתי על הדנון 2309 תוצרת יפן - פשוט רסיבר מצוין ואני שמח ששידרגתי את ההרמן.

לשיקולך
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST

CUPRA_FR פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

תודה,מה שכן עכשיו חזרתי להתחלה מבחינת החשיבה שלי אבל אני עדיין מרגיש קצת אובד עיצות לצערי.
גם נושא הרמקולים עדיין לא נפתר על מה ללכת? ומה ההבדל בין ה8 אוהם ל6 אוהם מבחינתי האם משמעותי בצליל או רק בשביל להתאים רמקול לרסיבר אם בכלל?

galweb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

SARAS כתב:שלום
ההרמן על פניו אכן נותן תמורה מעולה למחיר : הוא תומך בכל הפורמטים החדשים ,עושה UPSCALE לאותות וידאו ומחירו מצוין.
אבל.. פה מגיע האבל הרבה מאוד בעיות אמינות נשמעו בפורום זה למכשיר זה ,כמו כן גם בעולם.
לי היה את ההרמן הזה בדיוק 3 ימים (למזלי הוא לא התקלקל או משהו כזה) כדי להבין שהוא לא בשבילי.
מתחתי את התקציב שלי והלכתי על הדנון 2309 תוצרת יפן - פשוט רסיבר מצוין ואני שמח ששידרגתי את ההרמן.
לשיקולך
...
בההרמן (של הליין הנוכחי) אכן התגלו לא מעט בעיות שבסיסם בתוכנת ההפעלה של המכשיר.
לא ציינת מה היתה גרסת התוכנה שהיתה מותקנת במכשיר שרכשת, הייתי מהמר שלא עדכנת אותה לגרסת התוכנה האחרונה (96 אם אינני טועה) שאמורה לפחות על פי הפרסומים לפתור את כל הבעיות.
בכל מקרה הדנון שרכשת עדיף לדעתי על ה-255, ואם אתה מרוצה - מה טוב.

לעניין הרמקולים צריך ללכת ולהאזין.
ההרמן גם ככה הוא OverKill על סאטאליטים, כך שלא הייתי נסחף, מה עוד שבתקציב שהצגת גם אין ממש לאן.
אני שמעתי את המורל SA1 + סאב IS9A שהיו טובים מאוד - טובים יותר מכל סאטאליטים אחרים ששמעתי.
יש לציין שלא שמעתי אותם משודכים לרסיבר המדובר אבל אני עדיין מאמין שהם בחירה טובה יותר מהסט של הרמן - שלפחות בחיבור להרמן 355 היה נשמע לי בינוני ומטה.

CUPRA_FR פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

בוקר טוב חבר'ה,עדכונים מהתנור,אז ככה אתמול אחה"צ הלכתי לשמוע שילוב של ימאהה עם מורל והרמן עם מורל אבל לצערי לא הייתה תצוגת שמע זמינה לא של מורל ולא של ימאהה, ככה ששמעתי מגבר של אונקיו עם רמקולים של אנרג'י,עכשיו הסתכלתי בלילה באתרים שונים וראיתי שסדרת אנרג'י הינם רמקולים טובים מאוד וגם אני אישית נהנתי מהצליל בחנות,הקטע שזה כבר מעלה לי את התקציב אבל שאלתי היא כזו: נאמר לי בחנות שבמגבר של ימאהה מדגם RVX465 ישנו קטע שכאשר מגיעים לרמת ווליום מסויימת המגבר "מהבהב" כאילו מתאמץ עכשיו אני יודע מה תגידו כנראה רמקולים שלא הותאמו למגבר בצורה נכונה אך האם יש משהו נוסף,ביקורת כלשהי לרעה על המודל הזה?
כמו כן הבנתי שRVX565 זה לא קיים עכשיו לפי דעתי אותו מוכר שאמר את זה שכח את העובדה שה565 הוא 7 ערוצים ולכן יש לו כוח הספק חזק ונקי יותר ואילו 465 5 ערוצים,יש אלמנט נוסף שאני צריך לקחת בחשבון?

עכשיו אני צריך שתגידו לי האם ימאהה RVX565 וRVX465 יתאימו לדגם הזה של אנרג'י ויעבדו טוב יחדיו: לינק לרמקולים: http://www.energy-speakers.com/na-en/pr ... -overview/

דרך אגב מה אתם אומרים על הRVX663 של ימאהה,אני יודע שזה דגם יוצא אבל יכול להיות שלפי מה שאני קורא ההגברה שלו יותר איכותית מRVX565 והאם גם הוא יישב טוב עם אנרג'י?

בבקשה חשוב לי שרק מי שבאמת יודע לגמרי יענה ובכוונה הבאתי לינק באנגלית כי גם כתוב שמגברים מומלצים בשביל המרקולים ינועו בין 20 ל100 RMS ו ((Continuous)
)

תודה.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #8 

SARAS כתב:שלום

לשיקולך
...
אתה צודק בעקרון, אבל גרסאות תוכנה אחרונות פותרות את כל הבעיות הידועות. צריך לא להתבלבל עם הדגם האמריקאי שלו יש המון המון בעיות. בארץ משווקים את הדגם האירופאי שחסר בעיות ידועות כרגע...

CUPRA_FR פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

UP

itsik123
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 684
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #10 

יש להם pre out ?
זה מאוד חשוב, יבוא יום ותבין שסטאליטים זה אחלה לקולנוע אבל לא משהוא במוזיקה,
ואתה תרצה לחבר לרסיבר מגבר סטריאו עם רמקולים נורמלים.

אני בכלל ממליץ לך לרדת מסטאליטים, הם לא נשמעים טוב במוזיקה (ולא משנה באיזה מחיר - זה עניין של פיזיקה).

מצטער שאני לא עוזר, פשוט בשילוב שאתה עושה אני כבר נכוויתי, זה עדיין לא אומר שאנו אותו דבר,
אבל אם אתה אוהב לשמוע מוזיקה תשקול זאת ברצינות.

CUPRA_FR פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

אם אני הולך בידיעה רק על סט אחד של מגבר ורמקולים 5.1 ללא תוספות בהמשך של הוספת רמקולים אני צריך PRE OUT או שזה לא קשור?
ובשעה טובה כנראה אני ילך לכוון RVX565

galweb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

CUPRA_FR כתב:אם אני הולך בידיעה רק על סט אחד של מגבר ורמקולים 5.1 ללא תוספות בהמשך של הוספת רמקולים אני צריך PRE OUT או שזה לא קשור?
ובשעה טובה כנראה אני ילך לכוון RVX565
...
לא קשור + לא צריך.
בחירה מצויינת.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”