רוצה להיות גיימר...
אני לא גיימר.
עד היום הייתי משחק רק במשחק אחד, פרו איבולושן ובסוני 2. אבל בעקבות שידרוג הטלויזיה לHD ה8404 של פיליפס
והכרות עם כל עולם ההיי דפנישיין אני קצת מתלהב ורוצה לשחק בעוד משחקים בhd כמובן שאני גם משדרג השבוע לסוני 3 ,והייתי רוצה המלצות על המשחקים שהכי יהממו אותי . פעולה ,הרפתקאות ,,מכות, ספורט, מה הכי שווה בכל תחום? תודה לכולם.
עד היום הייתי משחק רק במשחק אחד, פרו איבולושן ובסוני 2. אבל בעקבות שידרוג הטלויזיה לHD ה8404 של פיליפס
והכרות עם כל עולם ההיי דפנישיין אני קצת מתלהב ורוצה לשחק בעוד משחקים בhd כמובן שאני גם משדרג השבוע לסוני 3 ,והייתי רוצה המלצות על המשחקים שהכי יהממו אותי . פעולה ,הרפתקאות ,,מכות, ספורט, מה הכי שווה בכל תחום? תודה לכולם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חבר - יש מלאי בלתי נגמר של משחקים מכל הסגנונות 
שווה לדעתי קודם להכנס לאיזה אתר משחקים גדול - IGN, GAMESPOT וכד' - לראות משחקים שמדורגים שם גבוה בתחומים שמעניינים אותך - ואז לחזור לשאול את דעתינו.
המלצתי לך כרגע - להזמין רק משחקים מחו"ל - ארה"ב - כדי שתוכל לרכוש הרחבות בתשלום במידה ויש/יצאו כאלה.
שווה לדעתי קודם להכנס לאיזה אתר משחקים גדול - IGN, GAMESPOT וכד' - לראות משחקים שמדורגים שם גבוה בתחומים שמעניינים אותך - ואז לחזור לשאול את דעתינו.
המלצתי לך כרגע - להזמין רק משחקים מחו"ל - ארה"ב - כדי שתוכל לרכוש הרחבות בתשלום במידה ויש/יצאו כאלה.
זה כבר לא רלוונטי עכשיו שיש כרטיסי PSN ארופאים...Itay_Pollak כתב:חבר - יש מלאי בלתי נגמר של משחקים מכל הסגנונות
המלצתי לך כרגע - להזמין רק משחקים מחו"ל - ארה"ב - כדי שתוכל לרכוש הרחבות בתשלום במידה ויש/יצאו כאלה....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הם יצאו??? רק הודיעו שהם אמורים לצאת בקרוב לא?
בכל מקרה - לדעתי כל תוספת שם - תעלה ביורו /ליש"ט - מה שאומר - מחיר גבוה.
בכל מקרה - לדעתי כל תוספת שם - תעלה ביורו /ליש"ט - מה שאומר - מחיר גבוה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ביורו המחירים הם כמו בדולרים מבחינה מספרית (כלומר, מה שעולה 2 דולר עולה 2 יורו), אבל בליש"ט יש איזו התאמה, אז אולי זה לא יהיה כל כך נורא.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73411
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
לא יותר פשוט לגשת לדואר ולקנות כרטיס ויזה חד פעמי?!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הובר - מכיוון שיש הרבה מקרים שכל מיני כותרים עולים הרבה פחות באירופה (אתה זוכר מתי הייתה ירידת המחירים של LBP באירופה? יש לך מושג כמה זמן לפני ארה"ב Oblivion GOTY הפך לכותר מוזל באירופה?), שווה להתחיל לפזול לכיוון חנויות אירופאיות, עכשיו שאפשר לקנות DLC אירופאי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73411
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
ואפא רוכשים את הכרטיסים האירופאיים?