אז איך היה השידור של חיפה ?
אני לא מחובר ל5HD למרות הפיתוי, אבל עוקב באדיקות אחרי הדיונים פה והביזיונות האחרונים...
שדרך אגב היה להם משקל רב בהחלטה שלי לא לעבור בנתיים לmax HD
אז אני במתח... איך היה השידור של חיפה נגד באיירן ? שוב upscale? או SD?! או שאולי אפילו היה HD?
שדרך אגב היה להם משקל רב בהחלטה שלי לא לעבור בנתיים לmax HD
אז אני במתח... איך היה השידור של חיפה נגד באיירן ? שוב upscale? או SD?! או שאולי אפילו היה HD?
HD מליגת האלופות בישראל ??? בערוץ SPORT 5HD
לא , ממש לא , לא השנה .
השידור היה SD עם קצת שיפור קונטרסט . אני אטיב עם 5HD ואקרא לזה UPSCALE .
החידוש הגיע מכיוון "אולפן האלופות " שעד לא מזמן צולםב-HD ופתאום גם שם השידור היה SD .
ברור שבתום המשחק היום בערוץ בין ברצלונה לאינטר שאותו אני מאוד מקווה שישדרו ב-HD , אתנתק מהערוץ .
לסיכום - SD בערוץ 5HD . הביזיון נמשך , אין חדש !
השידור היה SD עם קצת שיפור קונטרסט . אני אטיב עם 5HD ואקרא לזה UPSCALE .
החידוש הגיע מכיוון "אולפן האלופות " שעד לא מזמן צולםב-HD ופתאום גם שם השידור היה SD .
ברור שבתום המשחק היום בערוץ בין ברצלונה לאינטר שאותו אני מאוד מקווה שישדרו ב-HD , אתנתק מהערוץ .
לסיכום - SD בערוץ 5HD . הביזיון נמשך , אין חדש !
בלוח השידורים של 5HD מופיע שידור המשחק ב-21:45 . השאלה הגדולה בנקודת זמן זאת היא אם ביזיון ימשיך וגם את זה ישדרו ב-SD במקביל לערוץ 55 כמו שעשו לנו בשבת עם המשחק של ריאל מדריד או שיפסיקו לרגע את הביזיון וישדרו את זה ב-HD נקי ?
הפרשנות האנגלית של אל-ג'זירה ספורט של המשחק (כן, כן, הם שידרו) הייתה הרבה יותר מוצלחת מזו המקומית (לא משימה קשה, אבל בכל זאת). חבל שלא העבירו באל-גז'ירה ספורט HD. כרטיס מנוי ב500 ש"ח לשנה במזרח ירושלים. יותר זול מספורט 5HD זה בטוח. ויותר תוכן.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לפי לוח המשדרים והפרסומות, דווקא יש שידור של ברצלונה-אינטר ב-5HD.dpklain כתב:לא נראה לי שהמשחק ישודר ב-5HD,הוא ישודר בערוץ 5.
לפי דעתי היום אין שידור של משחק בערוץ 5HD ( הכוונה
לשידור של משחק ישיר ולא שידור חוזר של המשחק מאתמול )....
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 16/09/2009 12:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
התחושה מהשידור של המחשק היא שחלק מהמצלמות (הרחוקות יותר) שידרו באיכות ירודה וחלק אחר (הקרובות יותר) באיכות יותר טובה, אם כי עדיין לא משתווה לזו של השידורים מחו''ל (גם ה-HD האמיתי שמדי פעם מופיע ב-5HD וגם EUROSPORT HD).
בכלל, יש לאחרונה ירידה משמשעותית באיכות שידורי ה-HD של YES, כנראה עקב מספר גדול מדי של ערוצים שיושבים על אותו הטרנספונדר (כרגע 8, כולל ערוץ ניסוי). ברור לגמרי שזה בלתי קביל בעליל, באירופה מקובל לשים לא יותר מ-4 ערוצי HD על טרנספונדר אחד.
מצד שני, לאחרונה אחד מהטרנספונדרים הקיימים של YES ששימש בעבר עבור השירותים האינטרקטיביים, עבר לשדר ב-8PSK, כלומר, התקן של DVB-S2. יכול להיות שהוא בהמשך יוסב לטובת שידור ערוצי HD הקיימים ו/או העתידיים.
בכלל, יש לאחרונה ירידה משמשעותית באיכות שידורי ה-HD של YES, כנראה עקב מספר גדול מדי של ערוצים שיושבים על אותו הטרנספונדר (כרגע 8, כולל ערוץ ניסוי). ברור לגמרי שזה בלתי קביל בעליל, באירופה מקובל לשים לא יותר מ-4 ערוצי HD על טרנספונדר אחד.
מצד שני, לאחרונה אחד מהטרנספונדרים הקיימים של YES ששימש בעבר עבור השירותים האינטרקטיביים, עבר לשדר ב-8PSK, כלומר, התקן של DVB-S2. יכול להיות שהוא בהמשך יוסב לטובת שידור ערוצי HD הקיימים ו/או העתידיים.
UPSCALE, אבל הרבה יותר טוב מהמשחקים הקודמים של חיפה.
סליחה,
המשחק אכן מופיע ב-EPG,אפילו שאתמול
בערב מודי לא דיבר על המשחק הזה שישודר
ב-HD ולכן הסקתי שהוא לא ישודר.
אני אצפה בו בלווין ושם אני בטוח שהוא ישודר
ב-HD.
אני מבקש ממי שיכול למדוד שימדוד וירשום את
קצב שידור המשחק,אני אבדוק בכמה ערוצים
ואדווח גם.
מעניין לראות מה ההבדלים באיכות השידור.
המשחק אכן מופיע ב-EPG,אפילו שאתמול
בערב מודי לא דיבר על המשחק הזה שישודר
ב-HD ולכן הסקתי שהוא לא ישודר.
אני אצפה בו בלווין ושם אני בטוח שהוא ישודר
ב-HD.
אני מבקש ממי שיכול למדוד שימדוד וירשום את
ואדווח גם.
מעניין לראות מה ההבדלים באיכות השידור.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
גם אני שמתי לב לזה.mpogr כתב:התחושה מהשידור של המחשק היא שחלק מהמצלמות (הרחוקות יותר) שידרו באיכות ירודה וחלק אחר (הקרובות יותר) באיכות יותר טובה...
רק כשהעברתי לערוץ 55 האיכות הייתה בלתי ראויה לצפייה בכלל
אני יכול לא רק למדוד את הקצב, אלא גם להקליט את המחשק במלואו לקובץ לצורך השוואה. השאלה מה עושים עם זה? מישהו ב-YES יתעניין אם נגיד להם שהקצב היה כך וכך ולדעתנו זה לא מספק?dpklain כתב: אני מבקש ממי שיכול למדוד שימדוד וירשום את
ואדווח גם.
מעניין לראות מה ההבדלים באיכות השידור....
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
הלכתי לחבר שיש לו גם HOT וגם YES, ובפירוש רואים ב- HOT הרבה הרבה יותר טוב.
ב- YES פשוט דוחסים את התמונה בלי להתבייש, אז כל תזוזה גדולה מלווה בהמון ריבועים דיגיטאליים, אין מה להשוות.
טוב.. זה לא ממש קשור לנושא של ספורט 5HD .....
ב- YES פשוט דוחסים את התמונה בלי להתבייש, אז כל תזוזה גדולה מלווה בהמון ריבועים דיגיטאליים, אין מה להשוות.
טוב.. זה לא ממש קשור לנושא של ספורט 5HD .....
עכשיו חזרתי מחבר שיש לו יס HD ופשוט הבנתי על מה כולכם מדברים !!!
התמונה ביס באמת לא משדרת HD !!! . תמונה מאד דחוסה וממש שמים לב לפיקסולים.
אצלי בבית ב HOT HD עכשיו משודר גריק ופשוט רואים פנטסטי !
בספורט 5 משודר השידור החוזר של המשחק מאתמול ושוב התמונה מעולה ! אצל חבר שלי ראו באמת רע ולא HD !
כל מנויי יס מצטער לבאס אתכם אבל זה הזמן להתלונן ליס ומהר !!
בספורט 5 משודר השידור החוזר של המשחק מאתמול ושוב התמונה מעולה ! אצל חבר שלי ראו באמת רע ולא HD !
כל מנויי יס מצטער לבאס אתכם אבל זה הזמן להתלונן ליס ומהר !!
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אם אכן התמונה דחוסה, אז זה לא הדחיסה של yes כי הדחיסה ב- yes היא דחיסה סטטיסטית ובעלת אופי זהה לכל ערוצי ה- HD. אם ערוץ אחד מראה HD ובאמת רואים שזה HD (לדוגמא משחק הטניס שהיה ב- eurosport HD) או סרט ב- yes movies HD או אפילו תוכנית מ- NGC-HD אז לא סביר שהדחיסה תשפיע באופן שונה על ספורט 5 HD.ofer7845 כתב:עכשיו חזרתי מחבר שיש לו יס HD ופשוט הבנתי על מה כולכם מדברים !!!
כל מנויי יס מצטער לבאס אתכם אבל זה הזמן להתלונן ליס ומהר !!...
נכון שה- bitrate לא הולם במיוחד ואחרי דבריו של mpogr דורש אפילו טיפול מיידי כי זה כבר חוצפה לדחוס 8 ערוצים על טרנספונדר אחד, אבל במקרה הזה גם ב- eurosport HD הייתי מצפה לקבל תמונה שנראית מפוקסלת ובאיכות ירודה ולא כך הדבר.
לכן, אם כבר, משהו קרה ל- feed בדרך או איפה שהוא במרכז השידורים של yes לפני שזה עובר לדוחס נוצרה בעייה, כי אין סיבה שעבור דחיסה זהה לכל הערוצים (ועוד בשימוש דחיסה סטטיסטית) יווצר מה שנוצר.
למי שיש את הערוץ הזה ו- yesMaxHD שיקליט את אחד השידורים ואז כשיבוא טכנאי שיבינו מה האיכות ואז אולי מישהו יבין שיש בעיה.
דבר נוסף, אין לי מושג איזו טלוויזיה יש לך ואיזו יש לחבר שלך. יכול להיות שההבדל בין הטלוויזיות שלכם גדול מאוד - גם מבחינת המפרט הטכני וגם מבחינת גודלה הפיזי של הטלוויזיה ובהתאם איכות התמונה המתקבלת.