מגבר לאנטנה מרכזית
קניתי את הדונגל של APEX ועליתי לגג הבניין (גובה של 9 קומות, כפר סבא) - רק שם יש קליטה טובה מאוד.
בקומה אחרונה לפני הגג יש מגבר output cap 500 mv UHF-VHF שכנראה מחובר לאנטנה המרכזית בצד אחד ולמפצל שמשורשר לקומה הבאה וכן הלאה עד לקומה הראשונה.
בדקתי את הפריסה עד למטה בבניין וכנראה שהיא תקינה.
צריך עוד מגבר באמצע (קומה 4) או להחליף למגבר יותר חזק? כי אצלי בקומה 2 אין קליטה (גם לא של השידורים האנלוגיים).
בקומה אחרונה לפני הגג יש מגבר output cap 500 mv UHF-VHF שכנראה מחובר לאנטנה המרכזית בצד אחד ולמפצל שמשורשר לקומה הבאה וכן הלאה עד לקומה הראשונה.
צריך עוד מגבר באמצע (קומה 4) או להחליף למגבר יותר חזק? כי אצלי בקומה 2 אין קליטה (גם לא של השידורים האנלוגיים).
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
אם אין לך קליטה בכלל אז כנראה שיש ניתוק/ תקלה באחד המפצלים.liorp כתב:קניתי את הדונגל של APEX ועליתי לגג הבניין (גובה של 9 קומות, כפר סבא) - רק שם יש קליטה טובה מאוד.
צריך עוד מגבר באמצע (קומה 4) או להחליף למגבר יותר חזק? כי אצלי בקומה 2 אין קליטה (גם לא של השידורים האנלוגיים)....
אני מציע לך לפנות לועד הבית ולבקש החזרת האנטנה לשימוש על ידי הזמנת איש אנטנות.
זו זכותך בתור דייר.
בהצלחה!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
זוהי בהחלט חובה של הועד לדאוג לתקינות המשושה המרכזית בדיוק כפי שהוא נוהג עם כל ציוד משותף אחד בבניין, אך חשוב לומר כי הועד לא חייב לטפל בזה מיידית, תמיד הועד יכול לומר כי אין לו את התקציב כעת לטפל בדבר או שזה בעדיפות נמוכה.
הכי טוב שועד הבית בעצמו יהנה משירותי ה DTT, זה יעזור להבטיח את התקינות של המשושה בבניין.
הכי טוב שועד הבית בעצמו יהנה משירותי ה DTT, זה יעזור להבטיח את התקינות של המשושה בבניין.
בדקתי את הפריסה עם מכשיר והיא מגיעה עד אליי. אולי יש קצר אבל אין ניתוק.אם אין לך קליטה בכלל אז כנראה שיש ניתוק/ תקלה באחד המפצלים.
זו זכותך בתור דייר.
בהצלחה!...
אולי יש כאן מישהו שמכיר את הפריסה אצלו בבניין וכמה מגברים מחוברים? או איזה מגבר ובאיזה עוצמה צריך לבניין בן 8 קומות? האם צריך 2 מגברים (עוד אחד אחרי 4 קומות להגברה)?
כרגע כאמור יש מגבר UHF-VHF 500 mv.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
בהגברה מדברים על DB אם הדגם שלך הוא MP30 של פנורמה אז זה אמור להספיק.liorp כתב:בדקתי את הפריסה עם מכשיר והיא מגיעה עד אליי. אולי יש קצר אבל אין ניתוק.אם אין לך קליטה בכלל אז כנראה שיש ניתוק/ תקלה באחד המפצלים.
זו זכותך בתור דייר.
בהצלחה!...
אולי יש כאן מישהו שמכיר את הפריסה אצלו בבניין וכמה מגברים מחוברים? או איזה מגבר ובאיזה עוצמה צריך לבניין בן 8 קומות? האם צריך 2 מגברים (עוד אחד אחרי 4 קומות להגברה)?
כרגע כאמור יש מגבר UHF-VHF 500 mv....
יש מספר רב של יבואנים ספקים בנושא. בכל מקרה אני ממליץ להביא איש אנטנות מיקצועי שיטפל בנושא.
שיביא מכשיר מדידה וכ"ו.
אני יודע שהקבלן של הבנין היכן שאני גר שילם 1500 ש"ח עבור הקמת אנטנה חדשה כולל הכול.