LCD 47LH50
שלום התחדשתי בLCD שבכותרת והשאלות הן:
1)הימרתי סרט FULL HD ל AVI והוא שוקל כעט 1.89 ג'יגה ומחובר לכונן חיצוני לUSB ל LCD
והוא אומר שהפורמט לא חוקי.מה הבעייה?
2)יש לי בתפריט של ה USB קוד רישום DIVX ואני ניכנס אליו ונפתח חלון הבא:
הקוד שלך הוא:**********
לפרטים נוספים פנה לאתר: www.divx.com/vod
הבעיה שאין אתר כזה אם הכתובת המדוייקת ולמה הוא נועד בכלל?ולמה הקוד?
3)יש איזה שהוא תוכנה או קובץ או מקודד שיאפשר לי לראות בLCD את כל הפורמטים של הסרטים?
אשמח לעזרה מהירה ככל שיהיה תודה לכם ושנה טובה!
1)הימרתי סרט FULL HD ל AVI והוא שוקל כעט 1.89 ג'יגה ומחובר לכונן חיצוני לUSB ל LCD
והוא אומר שהפורמט לא חוקי.מה הבעייה?
2)יש לי בתפריט של ה USB קוד רישום DIVX ואני ניכנס אליו ונפתח חלון הבא:
הקוד שלך הוא:**********
לפרטים נוספים פנה לאתר: www.divx.com/vod
הבעיה שאין אתר כזה אם הכתובת המדוייקת ולמה הוא נועד בכלל?ולמה הקוד?
3)יש איזה שהוא תוכנה או קובץ או מקודד שיאפשר לי לראות בLCD את כל הפורמטים של הסרטים?
אשמח לעזרה מהירה ככל שיהיה תודה לכם ושנה טובה!
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אתה לא צריך להתעצבן, לא כולם יושבים פה כל היום ומחכים לענות לתשובות, יש אנשים שגם צריכים לעבוד.
חוץ מזה, בוודאי שלא כולם מכירים את המסך הספציפי הזה, ובגלל זה אני גם אענה לך בתשובות כלליות (לא מכיר את המסך).
1 - הבעיה היא שהמסך לא יודע לקרא את הפורמט שבו קידדת את הקובץ, תבדוק אילו סוגי קבצים המסך יודע לקרא.
2 - אין לי מושג.
3 - לא, הפענוח נעשה במסך ואם LG לא הוציאו לו עדכון, אתה לא תוכל "לשכנע" אותו לקבל קבצים שהוא לא מכיר.
בדיוק כמו בתשובה 1, תבדוק אילו סוגי קבצים הוא יודע לקרא ותקודד את הקבצים שיש לך מחדש.
אתה צריך לקחת בחשבון שמהכותרת שלך לא ניתן להבין אם יש לך בעיה ומה הבעיה, אני רק הבנתי שיש שם של מסך, תערוך את הכותרת למשהו כמו "בעיה בזיהוי קבצים במסך X".
חוץ מזה, גם אם מישהו קרא והבין מה בעייתך ולא יודע לתת לך פתרון, הוא לא יכתוב לך "אני לא יודע" אלא פשוט לא יגיב...
אם הפורום הוא בושה, הדלת פתוחה, אף אחד לא הכריח אותך להיות כאן.
חוץ מזה, בוודאי שלא כולם מכירים את המסך הספציפי הזה, ובגלל זה אני גם אענה לך בתשובות כלליות (לא מכיר את המסך).
1 - הבעיה היא שהמסך לא יודע לקרא את הפורמט שבו קידדת את הקובץ, תבדוק אילו סוגי קבצים המסך יודע לקרא.
2 - אין לי מושג.
3 - לא, הפענוח נעשה במסך ואם LG לא הוציאו לו עדכון, אתה לא תוכל "לשכנע" אותו לקבל קבצים שהוא לא מכיר.
בדיוק כמו בתשובה 1, תבדוק אילו סוגי קבצים הוא יודע לקרא ותקודד את הקבצים שיש לך מחדש.
אתה צריך לקחת בחשבון שמהכותרת שלך לא ניתן להבין אם יש לך בעיה ומה הבעיה, אני רק הבנתי שיש שם של מסך, תערוך את הכותרת למשהו כמו "בעיה בזיהוי קבצים במסך X".
חוץ מזה, גם אם מישהו קרא והבין מה בעייתך ולא יודע לתת לך פתרון, הוא לא יכתוב לך "אני לא יודע" אלא פשוט לא יגיב...
אם הפורום הוא בושה, הדלת פתוחה, אף אחד לא הכריח אותך להיות כאן.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
בכל מקרה, בבדיקה זריזה מאד באינטרנט, ה-USB לא תומך ב-HD אלא רק עד SD.
http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tv ... =44734184p
הנה הלינק לביקורת המלאה:[left]On the multimedia front, this panel may lack network support, though its USB jack supports a wide array of media and files. This high-speed port plays back MP3, JPEG, MPEG-1, MPEG-2 and DivX with video up to standard definition.
[/left]...
http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tv ... =44734184p