עיצה לגבי אתר מחו"ל
קניתי מוצר מאתר מסויים ושילמתי בפייפאל . ההזמנה נקלטה ב11/9 . היום בדקתי את ההזמנה שלי , והיא עדיין מחכה למילוי . רציתי לדעת מה דעתכם ?
ההודעה כלשונה אומרת כך :
This order is marked as Awaiting Shipment
האם ליצור איתם קשר בדוא"ל ולשאול מה קורה ?
כמה זמן צריך לחכות וכמה זמן זה מוגזם ?
אחרי כמה זמן צריך/חייבים לפנות לפייפאל ?
בתודה מראש
ההודעה כלשונה אומרת כך :
This order is marked as Awaiting Shipment
האם ליצור איתם קשר בדוא"ל ולשאול מה קורה ?
כמה זמן צריך לחכות וכמה זמן זה מוגזם ?
אחרי כמה זמן צריך/חייבים לפנות לפייפאל ?
בתודה מראש
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למיטב זכרוני PAYPAL - 30-45 יום
בד"כ - אין בעייה כי אתה יכול גם להתקשר לויזה ולדבר איתם שזה לא הגיע - הרבה זמן אחרי שכבר PAYPAL/EBAY לא מוכנים לדבר איתך
בד"כ - אין בעייה כי אתה יכול גם להתקשר לויזה ולדבר איתם שזה לא הגיע - הרבה זמן אחרי שכבר PAYPAL/EBAY לא מוכנים לדבר איתך
טוב , אז היום קיבלתי הודעה כזו :" This order is marked as Shipped". , אני מניח שזה אומר שהם שלחו , עכשיו היות וזה בEMS , ואני אף פעם לא שלחתי איתם , יש למישהו יכולת לנבא , כמה זמן אמור להיות המשלוח ?
כמו כן מה זה המספר של ה "The tracking number" ?
כי בד"כ אני שולך עם FEDEX ואז אני מקבל את זה תוך יומיים שלושה ישירות לדלת (זה עולה כסף אבל לא נראה לי שהרבה יותר ), ולכן אני לא ממש מבין מה זה אומר המספר הזה ומה בדיוק אני אמור לעשות איתו ?
בתודה מראש לעונים
כמו כן מה זה המספר של ה "The tracking number" ?
כי בד"כ אני שולך עם FEDEX ואז אני מקבל את זה תוך יומיים שלושה ישירות לדלת (זה עולה כסף אבל לא נראה לי שהרבה יותר ), ולכן אני לא ממש מבין מה זה אומר המספר הזה ומה בדיוק אני אמור לעשות איתו ?
בתודה מראש לעונים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
EMS יכול לקחת בין 3 ימים לשבועיים.
לרוע מזלך נפלת גם על תקופת החגים ו-EMS בארץ מטופלים על ידי חברת השילוח המוצלחת ביותר עלי אדמות - דואר ישראל...
כבר קרה לי גם שלקח להם 3 שבועות ואז הם שלחו לי הודעה אחרונה לפני שזה חוזר לחו"ל והתברר שהדוור היה עצבני והחליט לא להכניס את שתי ההודעות הראשונות לתיבה.
לרוע מזלך נפלת גם על תקופת החגים ו-EMS בארץ מטופלים על ידי חברת השילוח המוצלחת ביותר עלי אדמות - דואר ישראל...
כבר קרה לי גם שלקח להם 3 שבועות ואז הם שלחו לי הודעה אחרונה לפני שזה חוזר לחו"ל והתברר שהדוור היה עצבני והחליט לא להכניס את שתי ההודעות הראשונות לתיבה.
- robo7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
זה כמעט כמו ב-fedex, חפש באתר של דואר ישראל - מעקב משלוחים,truejoker כתב: ...כמו כן מה זה המספר של ה "The tracking number" ?
כי בד"כ אני שולח עם FEDEX ואז אני מקבל את זה תוך יומיים שלושה ישירות לדלת...
בתודה מראש לעונים...
http://www.israelpost.co.il/emssys2.nsf ... endocument
טוב לשמחתי הרבה המוצר היגיע . הבעיה שלי היא שנדמה לי שממש נשדדתי ע"י דואר ישראל
המוצר הוא אוזניה , שעד כמה שידוע לי משלמים רק מע"מ
המחיר שלה כולל המשלוח נקבע ל1505 ש"ח
מעמ 248
+ עמלת שחרור ממכס קולקטיבי (לא יודע מה זה אומר
) 60 ש"ח
+ עמלת השתתפות באגרת רשימון (שוב לא ממש יודע מה זה ) וזה 30 ש"ח טבין ותקלין
+ עמלת דמי הקצאת אשראי וכאן אני כבר צועק , על מה ולמה לדרוש ממני עמלת אשראי בסך 20 ש"ח ?
בקיצור ה"שוד" של הדואר 110 ש"ח +מע"מ על ה"שוד" 18.15 סה"כ 128.15
יש מישהו שנתקל בשערוריה הזו ? ויש מה לעשות על שוד של עמלת אשראי ? הפקידה אמנם אמרה לי שאני יכול לערער אבל לא רציתי לא לקחת את החבילה כדי לערער , ומאידך חורה לי מאוד הצורה שבה גבו את זה
רציתי לדעת מה אתם עשיתם/ הייתם עושים במקרה הזה ?
המוצר הוא אוזניה , שעד כמה שידוע לי משלמים רק מע"מ
המחיר שלה כולל המשלוח נקבע ל1505 ש"ח
מעמ 248
+ עמלת שחרור ממכס קולקטיבי (לא יודע מה זה אומר
+ עמלת השתתפות באגרת רשימון (שוב לא ממש יודע מה זה ) וזה 30 ש"ח טבין ותקלין
+ עמלת דמי הקצאת אשראי וכאן אני כבר צועק , על מה ולמה לדרוש ממני עמלת אשראי בסך 20 ש"ח ?
בקיצור ה"שוד" של הדואר 110 ש"ח +מע"מ על ה"שוד" 18.15 סה"כ 128.15
יש מישהו שנתקל בשערוריה הזו ? ויש מה לעשות על שוד של עמלת אשראי ? הפקידה אמנם אמרה לי שאני יכול לערער אבל לא רציתי לא לקחת את החבילה כדי לערער , ומאידך חורה לי מאוד הצורה שבה גבו את זה
רציתי לדעת מה אתם עשיתם/ הייתם עושים במקרה הזה ?