סאב בועט אך לא נישמע
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
היי. קיימת אצלי בעיה ורציתי לדעת אם אפשרי לפתור את זה. יש לי סאב סרווין ווגה 15' וכאשר מנגן אצלי שיר שיש בו ירידות נמוכות של סאב הוא זז בצורות מטורפות אך אני לא שומע אותו וחבל לי לפספס את זה כי אני מרגיש שאני מפספס משהו ואני רוצה לנצל אותו עד הסוף .לאומת זאת בשירים שיש בהם הרצים גבוהים הוא מעיף אותי מהכיסא. תודה מראש לעוזרים מקווה שתעזרו לי
תנסה להזיז אותו למקומות אחרים בחדר ולראות אם זה משתפר. סביר להניח שזה עניין של מיקום.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ייתכן וזה יעזור לך - פתר בעיה דומה אצל חבר (גם עם מקבלת מקום, וסאב פחות עצבני משלך):
http://www.joavshdema.com/catalog.php?id=236
http://www.joavshdema.com/catalog.php?id=236
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
יכול להיות שאתה לאשומע את התדרים אלו? 20HZ עד 60HZ?zion1234 כתב:כאשר מנגן אצלי שיר שיש בו ירידות נמוכות של סאב הוא זז בצורות מטורפות אך אני לא שומע אותו וחבל לי לפספס את זה כי אני מרגיש שאני מפספס משהו ואני רוצה לנצל אותו עד הסוף ....
הסאב יזוז השאלה היא ממתי אתה מתחיל לשמוע...
ציון הבעיה אצלך יכולה לנבוע מ2 סיבות -
א-חלל החדר שלך קטן מאוד לארסנל העצום שברשותך..-הווה אומר גלים עומדים שמונעים ממך להנות מבאס נקי וברור
ב-כפתור תדרים שנמצא מאחור לסאב לא כוון להרצים הנמוכים שעליהם אתה מדבר(30-50-HZ )
עליך לנסות-
הגדר את הקדמיים כקטנים !
כוון את כפתור התדרים בסאב על 80HZ
אותו כנל גם בחיתוך ברסיוור ...
אז תוכל להתמקד בסאב ביתר קלות ללא הדומיננטיות של הקדמיים שלך
ויכול באמת להיות שעצם הגדרת הסאב כרכיב המרכזי של הבאס במערכת שלך יפחית מבעית הגלים עומדים שבחדר
ותוכל אז לנסות גם לשנות לו מיקום בנוסף לאמור לעיל
בהצלחה-קח את הזמן שלך ותן לאוזן שלך להתרגל לכל שינוי בכיוונים שלך
ותבין שאין לך 100% אופטימום של אקוסטיקה בחלל שלך
והוא מאוד בעייתי ביחס לרמקולים
א-חלל החדר שלך קטן מאוד לארסנל העצום שברשותך..-הווה אומר גלים עומדים שמונעים ממך להנות מבאס נקי וברור
ב-כפתור תדרים שנמצא מאחור לסאב לא כוון להרצים הנמוכים שעליהם אתה מדבר(30-50-HZ )
עליך לנסות-
הגדר את הקדמיים כקטנים !
כוון את כפתור התדרים בסאב על 80HZ
אותו כנל גם בחיתוך ברסיוור ...
אז תוכל להתמקד בסאב ביתר קלות ללא הדומיננטיות של הקדמיים שלך
ויכול באמת להיות שעצם הגדרת הסאב כרכיב המרכזי של הבאס במערכת שלך יפחית מבעית הגלים עומדים שבחדר
ותוכל אז לנסות גם לשנות לו מיקום בנוסף לאמור לעיל
בהצלחה-קח את הזמן שלך ותן לאוזן שלך להתרגל לכל שינוי בכיוונים שלך
ותבין שאין לך 100% אופטימום של אקוסטיקה בחלל שלך
והוא מאוד בעייתי ביחס לרמקולים
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

JEXY- לא הבנתי למה אתה מיתכוון ?
ADICT נסיתי להגדיר את הסאב כמרכזי אך זה לא מספק אותי כי אני חולה סאב. וחבל לי לא לנצל את הסרווין שלי ולהגדיר רק את הסאב כי יש פחות סאב. בנוסף לכך שניהם יורדים ביחד יותר נמוך. אני חושב שאתה צודק והבעיה העיקרית היא החדר שלי לאומת הציוד שעומד לרשותי, אבל רציתי ליראות אם יש עוד פיתרון אפשרי או לשים שטיח כמו אצל דוד שלי שאצלו זה עובד נהדר אם אותו סאב כמו שלי או לעשות מה שuriler הציע. בכול אופן אני ינסה לעשות מה שאמרת ועוד כמה שינויים עד שאני יגיע לסיפוק תודה.
uriler -הסאב שלי יותר גדול מהמשטח הזה יש אולי יותר גדול מיזה או שזה לא משנה? זה ניראה משכנע
ADICT נסיתי להגדיר את הסאב כמרכזי אך זה לא מספק אותי כי אני חולה סאב. וחבל לי לא לנצל את הסרווין שלי ולהגדיר רק את הסאב כי יש פחות סאב. בנוסף לכך שניהם יורדים ביחד יותר נמוך. אני חושב שאתה צודק והבעיה העיקרית היא החדר שלי לאומת הציוד שעומד לרשותי, אבל רציתי ליראות אם יש עוד פיתרון אפשרי או לשים שטיח כמו אצל דוד שלי שאצלו זה עובד נהדר אם אותו סאב כמו שלי או לעשות מה שuriler הציע. בכול אופן אני ינסה לעשות מה שאמרת ועוד כמה שינויים עד שאני יגיע לסיפוק תודה.
uriler -הסאב שלי יותר גדול מהמשטח הזה יש אולי יותר גדול מיזה או שזה לא משנה? זה ניראה משכנע
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כן. יכול להיות שזה יכול להישמע יותר טוב - אבל במסגרת מגבלות המקום הפתרון די מרשים.zion1234 כתב:אוקיי uriler אני יתקשר?
עוד שאלה קטנה . זה פתר לחבר שלך את הבעיה בלי שהוא שינה את המיקום של הסאב?...
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

חברה? תגידו יש מצב שRC יעזור לי ליפתור את בעיית האקוסטיקה במיקצת אפילו? למרות שאני לא יודע מזה ביכלל רק קראתי על זה קצת
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
ויש לי יציאה של RC ברסיבר
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
ויש לי יציאה של RC ברסיבר