קודקים באמצעות Shark ובמיוחד פורמט AVCHD

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
DanDan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111

שליחה

שלום לכולם,

עד היום ה- HTPC שלי עבד עם Haali ו- ffdshow במערכת ההפעלה ויסטה.

עברתי לחלונות 7 (גרסת RTM ששוחררה לנסיון 3 חודשים).
בעקבות ההמלצות כאן בפורום, והאזהרות שקשה לעקוף את המקודדים של חלונות 7, התקנתי את החבילה של shark.

התקנה "נקיה" לא עשתה דבר, ואף פורמט לא הוכר על ידי MC7 או WMP. נכנסתי לממשק ההגדרות, שהוא באמת יפה, והתחלתי "לשחק". נסיון להשתמש בהאצת DXVA לא עבד (למרות שהכרטיס תואם ו- MPC-HC מאיץ עם DXVA). רק כשהעברתי את כל הפורמטים ל- ffdshow הדברים החלו להראות יותר טוב, אבל גם עכשיו יש בעיות של פיקסליזציה ותקיעות. מדובר במחשב חדש, מהיר, והתקנה נקיה של חלונות 7 בלי מקודדים קודמים.

למה זה קורה אצלי? כולם כותבים ש- shark עובד out of the box.
ואם הדברים עובדים רק אחרי שהכל מועבר ל- ffdshow, אז יכולתי להתקין רק ffdshow ו- haali מלכתחילה (כמו פעם) ולהשתמש ב- tweak לעקיפת מקודדי חלונות 7. מה בדיוק היתרונות של shark?

בכל מקרה, MC7 ו- WMP בכלל לא מכירים קבצים בפורמט AVCHD, גם לא אחרי התקנה של Shark. זה לא אמור להיות פורמט מוכר?

בקיצור - אני מאוכזב קצת. יש איזה מדריך להגדות מומלצות של חבילת shark בחלונות 7 ? מה רצוי להגדיר שם כדי שהכל יעבוד באופן מיטבי? איך להגדיר כך שכל הפורמטים יוכרו והכל יעבוד ?

nirco123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39

מקפיץ

שליחה

אם מישהו יוכל באמת לתת מדריך להגדרות של השארק
אני שיחקתי עם הענייינים כך שבסופו של דבר הכל מתנגן אבל שאני מקליט התמונה והכתוביות רועדות ושאני מנגן קבצי HD התמונה לא במיטבה

אם מישהו יוכל לתת מדריכון לגבי איזה קודקים לבחור ומתי אלו של מייקרוספט מתאימים ומתי לא זה יהיה נהדר
תודה

yuvalb70
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98

שליחה

היו לי בעיות במיגון HD - תמונה לא יציבה עם קפיצות בפריימים מדי פעם
לא בטוח שזה היה הפתרון אבל עברתי ל FFDSHOW EMBEDDED בהגדרות ועכשיו הכל טוב.
בנוסף הגדרתי את התרגום ב FFDSHOW עצמו - היה צורך בעדכון גודל הפונט (אני מעדיף גם צבע צהוב משום מה...)
אם יש לך עוד בעיות אני יכול להעלות את ההגדרות (צילומי מסך)

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697

שליחה

nirco123
שארק הינה חבילת קודקים שלא מבלגנת את המחשב כמו שאר החבילות. היא מתקינה את הקודקים שבאמת צריך, ומאפשר גמישות בבחירת המקודדים המועדפים עליך.
השינוי הוא מיידי, ללא צורך באתחול, בעיקרון מה ש SHARK עושה זה מתקין את הקודקים ואז משחק עם ה MERIT שלהם לפי הבחירה שלך.
התקנתי אותו עשרות פעמים ולא קרה פעם אחת שהתקנתי וקבצים לא נקראו.

לא יודע לגבי קבצי AVCHD - (של מצלמות נכון?) אבל בשאר הקבצים הוא מטפל בצורה טובה.
לגהי האצת חומרה, יש כמה דברים שיאפשרו את זה,
1. דרייבר כרטיס מסך מעודכן
2. עבודה ב EVR
3. כרטיס תומך

אם יש את כל אלה,תהיה האצה.

חזור אל “תוכנה - KODI”