אני יודע שדנו כאן והיו סקירות על XBOX ועל PS3 אבל...... אני ממש לפני קנייה ואני זקוק למסקנה עד כמה שיכולה להיות חד משמעית כי אני כבר מבולבל
האם מישהו יודע מנסיון אישי של שימוש בשתי הקונסולות מה עדיף PS3 או XBOX יש לי דילמה שנובעת מעניין המשחקים הצרובים שאפשר לשים בXBOX לעומת PS3.
הפרמטרים הם:
חדשנות טכנולוגית
איכות
משחקים
ועוד פרמטרים שיעלו לכם לראש, אני ליברלי
איכות הצפיה ב-PS3 מדהימה וטובה הרבה יותר מהאקסבוקס לפי דעתי.
מבחינת המשחק לדעתי הרבה יותר כיף לשחק ב-PS3.
דבר שמאוד חשוב לי ואולי ישפיע על ההחלטה שלך, השלט של האקסבוקס גדול מדי והרבה יותר נוח לשחק עם השלט של ה-PS3.
עכשיו ה-PS3 הוא גם נגן בלו ריי לכל דבר כך שמשתלם לקנות אותו והמחיר בארץ בכלל לא יקר.
עד כאן ה-PS3 עדיף על האקסבוקס.
אבל, וזה אבל גדול מאד.
אם אתה יודע להוריד בעצמך משחקים, כל משחק לאקסבוקס יעלה לך גג 10 ש"ח(הדיסק), ואם לא בקלות תמצא אנשים שמוכרים ב-30 , ל-PS3 המשחקים יקרים מאד וזו הבעיה היחידה שלו.
*למרות שהבנתי מכמה אנשים שהסוני שלהם פרוץ והם מורידים ומעבירים איכשהו להארד דיסק, ככה שיכול להיות שנראה פריצה לכולם בקרוב? (לא יודע עד כמה זה אמין)
סוני עדיף לדעתי. יש שוק החלפות מכובד, יש אפשרויות לרכישת משחקים מחו"ל במחירים סבירים. האקס בוקס הוכיחה עצמה בעיני כלא אמינה, טבעת המוות פשוט מבאסת. קרה לאחי ולחבר טוב. גם לסוני יש כשל חומרתי, אבל לא ברמה הזו.
קניתי סוני ואני מרוצה, אני מפגר מאוד בעדכנות המשחקים וזה לא מפריע לי, יש לי עוד חמישה משחקים לגמור לפני הרכישה הבאה, את כולם קניתי בסכום של עד 150 שקלים, חלקם משומשים.
ממש היום מסרתי את האקסבוקס 360 שלי לחנות באג לתיקון .
חטפתי לא מזמן את טבעות המוות ולצערי שיטת המגבות כבר לא עוזרת.
המוכרים בחנות גיחכו שכנראה אני היחידי בארץ שלא פרץ את האקסבוקס ..
בכל מקרה בזמן הרכישה נתנו לי ספח בו כתובה הוראה לכל הסניפים שמיקרוסופט האריכה את האחריות ל3 שנים במידה ומדובר בטבעת המוות. עכשיו נותר לי לחכות עד שיחזור משיפוץ.
המשחקים מדהימים, שירות הLIVE כיפי וכך גם הידית משחק.
לייב עולה כסף, אם תפרוץ את המכשיר ותשחק במשחק פרוץ און ליין, יש סיכוי שיעלו על זה ותקבל BAN וגמרנו. בסוני האון ליין חינם ויש לו אינטרנט אלחוטי חינם.
מייקרוסופט יכולים להאריך את האחריות וזה יפה (וזה נידון בשרשור אחר) - אני עדיין לא מאמין כבר במוצר. האקס בוקס איכותי ומעולה, אותה רמה כמו הסוני. אבל אמינות מכשיר ? כאן הוא מזייף.
TANDBERG כתב:לייב עולה כסף, אם תפרוץ את המכשיר ותשחק במשחק פרוץ און ליין, יש סיכוי שיעלו על זה ותקבל BAN וגמרנו. בסוני האון ליין חינם ויש לו אינטרנט אלחוטי חינם.
...
היום יש שיטות בדקות שמונעות באן בלייב (כמובן שאני לא אמנה אותן כאן). גם לאקסבוקס יש מתאם לאינטרנט אלחוטי וניתן להשיגו בכ 40$ מחו"ל.
הלייב אמנם עולה כסף בניגוד לרשת של PS אבל בהתאמה לדעתי הוא הרבה יותר איכותי.
אין דבר כזה "שיטות בדוקות". השיטות הבדוקות האלה זמינות לכולם - גם למיקרוסופט. גם אני, כמישהו שמשחק במשחקים גנובים, יודע שאני חי על זמן שאול - יום יבוא וכולנו נחטוף את הבאן שלנו.
חוץ מזה - איפה אפשר להשיג את המתאם האלחוטי ב40$? לא ראיתי בפחות מ80$, וגם זה לא בכל מקום.
TANDBERG כתב:סוני עדיף לדעתי. יש שוק החלפות מכובד, יש אפשרויות לרכישת משחקים מחו"ל במחירים סבירים. האקס בוקס הוכיחה עצמה בעיני כלא אמינה, טבעת המוות פשוט מבאסת. קרה לאחי ולחבר טוב. גם לסוני יש כשל חומרתי, אבל לא ברמה הזו.
קניתי סוני ואני מרוצה, אני מפגר מאוד בעדכנות המשחקים וזה לא מפריע לי, יש לי עוד חמישה משחקים לגמור לפני הרכישה הבאה, את כולם קניתי בסכום של עד 150 שקלים, חלקם משומשים.
Malcontent כתב:אין דבר כזה "שיטות בדוקות". השיטות הבדוקות האלה זמינות לכולם - גם למיקרוסופט. גם אני, כמישהו שמשחק במשחקים גנובים, יודע שאני חי על זמן שאול - יום יבוא וכולנו נחטוף את הבאן שלנו.
חוץ מזה - איפה אפשר להשיג את המתאם האלחוטי ב40$? לא ראיתי בפחות מ80$, וגם זה לא בכל מקום.
מה אתה רוצה שימשיכו? מסע שכנועים מה יותר טוב? הרי ברור שיש כאן שני מחנות: אקסבוקס 360 מול PS3. תעשה את החשבון שלך לבד מה אתה מעדיף, מה החסרונות מול היתרונות ומה יותר משתלם.
אני אישית לא מגיב פה שוב - הנושא הזה כ"כ טחון שאני אפילו עייף מלקרוא את הכותרת, ואם היית טורח לעשות חיפוש בסיסי היית מוצא המון מידע ועשרות דיונים - שום דבר לא ממש התשנה מאז חוץ מהתמחור של ה PS3.