שאלה XBOX PS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1052
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אני יודע שדנו כאן והיו סקירות על XBOX ועל PS3 אבל...... אני ממש לפני קנייה ואני זקוק למסקנה עד כמה שיכולה להיות חד משמעית כי אני כבר מבולבל
האם מישהו יודע מנסיון אישי של שימוש בשתי הקונסולות מה עדיף PS3 או XBOX יש לי דילמה שנובעת מעניין המשחקים הצרובים שאפשר לשים בXBOX לעומת PS3.

הפרמטרים הם:

חדשנות טכנולוגית
איכות
משחקים
ועוד פרמטרים שיעלו לכם לראש, אני ליברלי :-)

שי-
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

איכות הצפיה ב-PS3 מדהימה וטובה הרבה יותר מהאקסבוקס לפי דעתי.
מבחינת המשחק לדעתי הרבה יותר כיף לשחק ב-PS3.
דבר שמאוד חשוב לי ואולי ישפיע על ההחלטה שלך, השלט של האקסבוקס גדול מדי והרבה יותר נוח לשחק עם השלט של ה-PS3.
עכשיו ה-PS3 הוא גם נגן בלו ריי לכל דבר כך שמשתלם לקנות אותו והמחיר בארץ בכלל לא יקר.
עד כאן ה-PS3 עדיף על האקסבוקס.

אבל, וזה אבל גדול מאד.
אם אתה יודע להוריד בעצמך משחקים, כל משחק לאקסבוקס יעלה לך גג 10 ש"ח(הדיסק), ואם לא בקלות תמצא אנשים שמוכרים ב-30 , ל-PS3 המשחקים יקרים מאד וזו הבעיה היחידה שלו.
*למרות שהבנתי מכמה אנשים שהסוני שלהם פרוץ והם מורידים ומעבירים איכשהו להארד דיסק, ככה שיכול להיות שנראה פריצה לכולם בקרוב? (לא יודע עד כמה זה אמין)

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #3 

למרות שהבנתי מכמה אנשים שהסוני שלהם פרוץ והם מורידים ומעבירים איכשהו להארד דיסק, ככה שיכול להיות שנראה פריצה לכולם בקרוב? (לא יודע עד כמה זה אמין)
...
זו סתם שמועה שרצה באינטרנט כבר המון זמן. אף אחד לא פרץ את ה PS3 וזה גם לא יקרה בזמן הקרוב.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #4 

סוני עדיף לדעתי. יש שוק החלפות מכובד, יש אפשרויות לרכישת משחקים מחו"ל במחירים סבירים. האקס בוקס הוכיחה עצמה בעיני כלא אמינה, טבעת המוות פשוט מבאסת. קרה לאחי ולחבר טוב. גם לסוני יש כשל חומרתי, אבל לא ברמה הזו.
קניתי סוני ואני מרוצה, אני מפגר מאוד בעדכנות המשחקים וזה לא מפריע לי, יש לי עוד חמישה משחקים לגמור לפני הרכישה הבאה, את כולם קניתי בסכום של עד 150 שקלים, חלקם משומשים.
Vocare Ad Regnum

adiz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 424
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

כבעליו של XBOX360 אני יכול הגיד לך שאם תקנה אותה לא תצטער.

גרפיקה מדהימה, משחקים טובים ובכלל לגבי השלט - הרבה יותר נוח מה PS. גם אני חששתי בהתחלה כלקוח של PS2 מרוצה, מהחלפת השלט אבל הוא פשוט הרבה יותר נוח.

בנוסף יש לך אפשרות לייב שלדעתי מאוד נוחה וקלה לתפעול.

אהה, וכמובן האפשרות לשחק במשחקים "מגובים" שעושה את כל העסק הרבה יותר זול...

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #6 

ממש היום מסרתי את האקסבוקס 360 שלי לחנות באג לתיקון .
חטפתי לא מזמן את טבעות המוות ולצערי שיטת המגבות כבר לא עוזרת.

המוכרים בחנות גיחכו שכנראה אני היחידי בארץ שלא פרץ את האקסבוקס .. :?
בכל מקרה בזמן הרכישה נתנו לי ספח בו כתובה הוראה לכל הסניפים שמיקרוסופט האריכה את האחריות ל3 שנים במידה ומדובר בטבעת המוות. עכשיו נותר לי לחכות עד שיחזור משיפוץ.

המשחקים מדהימים, שירות הLIVE כיפי וכך גם הידית משחק.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #7 

לייב עולה כסף, אם תפרוץ את המכשיר ותשחק במשחק פרוץ און ליין, יש סיכוי שיעלו על זה ותקבל BAN וגמרנו. בסוני האון ליין חינם ויש לו אינטרנט אלחוטי חינם.
מייקרוסופט יכולים להאריך את האחריות וזה יפה (וזה נידון בשרשור אחר) - אני עדיין לא מאמין כבר במוצר. האקס בוקס איכותי ומעולה, אותה רמה כמו הסוני. אבל אמינות מכשיר ? כאן הוא מזייף.
Vocare Ad Regnum

adiz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

TANDBERG כתב:לייב עולה כסף, אם תפרוץ את המכשיר ותשחק במשחק פרוץ און ליין, יש סיכוי שיעלו על זה ותקבל BAN וגמרנו. בסוני האון ליין חינם ויש לו אינטרנט אלחוטי חינם.
...
היום יש שיטות בדקות שמונעות באן בלייב (כמובן שאני לא אמנה אותן כאן). גם לאקסבוקס יש מתאם לאינטרנט אלחוטי וניתן להשיגו בכ 40$ מחו"ל.
הלייב אמנם עולה כסף בניגוד לרשת של PS אבל בהתאמה לדעתי הוא הרבה יותר איכותי.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #9 

אין דבר כזה "שיטות בדוקות". השיטות הבדוקות האלה זמינות לכולם - גם למיקרוסופט. גם אני, כמישהו שמשחק במשחקים גנובים, יודע שאני חי על זמן שאול - יום יבוא וכולנו נחטוף את הבאן שלנו.
חוץ מזה - איפה אפשר להשיג את המתאם האלחוטי ב40$? לא ראיתי בפחות מ80$, וגם זה לא בכל מקום.

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #10 

TANDBERG כתב:סוני עדיף לדעתי. יש שוק החלפות מכובד, יש אפשרויות לרכישת משחקים מחו"ל במחירים סבירים. האקס בוקס הוכיחה עצמה בעיני כלא אמינה, טבעת המוות פשוט מבאסת. קרה לאחי ולחבר טוב. גם לסוני יש כשל חומרתי, אבל לא ברמה הזו.
קניתי סוני ואני מרוצה, אני מפגר מאוד בעדכנות המשחקים וזה לא מפריע לי, יש לי עוד חמישה משחקים לגמור לפני הרכישה הבאה, את כולם קניתי בסכום של עד 150 שקלים, חלקם משומשים.
...
סתם מסקרנות - איזה כשל חומרתי?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #11 

קורה פה ושם ש PS3 מת. זה זכה לכינוי Yellow Light of Death, כי המנורה הצהובה נדלקת כשזה קורה. זה משהו בלוח האם, לא הבנתי מה בדיוק.

adiz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

Malcontent כתב:אין דבר כזה "שיטות בדוקות". השיטות הבדוקות האלה זמינות לכולם - גם למיקרוסופט. גם אני, כמישהו שמשחק במשחקים גנובים, יודע שאני חי על זמן שאול - יום יבוא וכולנו נחטוף את הבאן שלנו.
חוץ מזה - איפה אפשר להשיג את המתאם האלחוטי ב40$? לא ראיתי בפחות מ80$, וגם זה לא בכל מקום.
...
מפה אני רכשתי:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20147

אבל לצערי אני רואה שזה SOLD OUT.

lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

חברה ממש נהנה לקרוא את התגובות שלכם בתור אחד שאין לו מושג בקונסולות זה ממש עוזר
תמשיכו!!!! :-)

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #14 

מה אתה רוצה שימשיכו? מסע שכנועים מה יותר טוב? הרי ברור שיש כאן שני מחנות: אקסבוקס 360 מול PS3. תעשה את החשבון שלך לבד מה אתה מעדיף, מה החסרונות מול היתרונות ומה יותר משתלם.

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #15 

אני לא כ"כ יודע מה התשובות פה עזרו לך, כל מי שיש לו XBOX המליץ על XBOX כל מי שיש לו PS3 המליץ על ה PS3.

לי אין אף אחת מהשתים ואני מתכנן לקנות את ה PS3 בגלל ה Bluray ומחירי המשחקים מחו"ל לא נוראיים כ"כ לטעמי.
שחר

lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

אני חדש בתחום הקונסולות כך שלא משנה מה תהיה החלטתי למרות שאני נוטה ל-PS3
אני שמח ללמוד מדעות של אנשים, גם שלך

adiz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

כאשר אני הייתי במצב שלך במה לבחור - עשיתי רשימה של בעד ונגד:

PS3:

- בלוריי
-אינטרנט אלחוטי BUILT IN
- אפשרות לשחק אונליין חינם

XBOX:

- אפשרות לשחק משחקים מגובים
-LIVE שאמנם עולה כסף אך יותר בשל מבחינה טכנולוגית (לדעתי).
-שלט יותר נוח

כל העניין של טבעת המוות לפי דעתי כבר לא רלוונטי בגירסאות החדשות לכן זה לא היווה שיקול.

בסופו של דבר מה שגרם לי ללכת לכיוון XBOX היו המשחקים (והאפשרות לשחק עם דיסקים צרובים).

לא פחות לא יותר - your call.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73337
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #18 

אלוהים - לא עוד ת'רד XBOX VS PS3. לא נמאס לכם?

עיצה שלי? תקרא את זה ותחליט לבד:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 360#819360

אני אישית לא מגיב פה שוב - הנושא הזה כ"כ טחון שאני אפילו עייף מלקרוא את הכותרת, ואם היית טורח לעשות חיפוש בסיסי היית מוצא המון מידע ועשרות דיונים - שום דבר לא ממש התשנה מאז חוץ מהתמחור של ה PS3.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”