מחפש אוזניות, אודיופיל כבד. (:

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
OReeh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

Ilyan, עניתי.
idanhakia, מה הדגם שלהן? הן עונות לקריטריונים?
arotman, הייתי בכיף הולך על ה-HD650, הבעיה היא, שוב, שהן פתוחות. זה נורא בעייתי בגלל שאני לא מסתדר עם זה שאנשים שומעים את מה שאני שומע, ואני רגיל לשמוע על ווליום גבוה, כך שאפילו אם אני נמצא בחדר סגור אפשר לשמוע את הרעש של האוזניות הפתוחות גם מחוץ לחדר. זה בעייתי.
חוץ מזה שגם נודע לי שהדליפה מהן בעצם מורידה מהאיכות, כך שצלילים מסויימים ישמעו פחות חזק. וזה גרוע מבחינתי.
גם, שאני לא חושב שאני צריך אוזניות טובות יותר מעבר ל-HD650 אם הן מספקות את כל מה שאני צריך בשביל מוסיקה. אני רק אצטרך משהו דומה וברמה בשביל להשאר איתו, שלצערי הוא לא יכול ליהיות ה-HD650 עצמן...

truejoker, הקניה על עיוור עדיין נשמעת כמו סוג של סיכון. ההשקעה הזו היא חד-פעמית, אני מאמין, אז קצת חבל אם אני אפול כאן עם זוג אוזניות שאני לא מת על האיכות שלהן ולא מספקות את מה שאני צריך.

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #22 

קודם כל ככה, כל מה שרשמתה בקשר לאופי צליל של אזניות פתוחות זה פשוט לא נכון בעליל. דבר שני אני אישית חושב שHD650 מעבר לתקציב שלך, זה זוג אזניות שצריך מגבר ממש טוב כדי להישמע סביר ומעלה. דבר שלישי מצטרף להמלצה של אנטולי על W5000 ובנוסף אולי דנון 5000 או 2000, ואולי ביירדינאמיק 770 או גרסת PRO או גרסת 32 OHM. למרות שעדיין אני חושב שאף אחת מהאזניות שצוינו למעלה לא תשמע ממש טוב ללא מגבר. ועוד דבר האטימה של אזניות סגורות לא הרמטית היחידות שכן אוטמות אלה IEM.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #23 

ב220$ הדנון 2000 ישתלמו היטב. אמנם לא שמעתי אותן, אבל מהביקורות קשה להתאכזב מהן. כמו כן הן סגורות וקלות מאוד לדחיפה. לדעתי בשבילו ללכת על w5000 זו קפיצה עמוקה מדי למים.

OReeh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #24 

חבר'ה, תודה על ההמלצות. :)
אפשר בבקשה לקבל המלצות לדגמים עם הקריטריונים האלו שידוע שישנם בארץ? כמו שאמרתי אוזניות שאין בארץ יהיה לי מסובך לקנות כי אני צריך לשמוע בהן קודם ולהחליט.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #25 

OReeh כתב:Ilyan, עניתי.
arotman, הייתי בכיף הולך על ה-HD650, הבעיה היא, שוב, שהן פתוחות. זה נורא בעייתי בגלל שאני לא מסתדר עם זה שאנשים שומעים את מה שאני שומע, ואני רגיל לשמוע על ווליום גבוה, כך שאפילו אם אני נמצא בחדר סגור אפשר לשמוע את הרעש של האוזניות הפתוחות גם מחוץ לחדר. זה בעייתי.
חוץ מזה שגם נודע לי שהדליפה מהן בעצם מורידה מהאיכות, כך שצלילים מסויימים ישמעו פחות חזק. וזה גרוע מבחינתי.
גם, שאני לא חושב שאני צריך אוזניות טובות יותר מעבר ל-HD650 אם הן מספקות את כל מה שאני צריך בשביל מוסיקה. אני רק אצטרך משהו דומה וברמה בשביל להשאר איתו, שלצערי הוא לא יכול ליהיות ה-HD650 עצמן...

truejoker, הקניה על עיוור עדיין נשמעת כמו סוג של סיכון. ההשקעה הזו היא חד-פעמית, אני מאמין, אז קצת חבל אם אני אפול כאן עם זוג אוזניות שאני לא מת על האיכות שלהן ולא מספקות את מה שאני צריך.
...
הבעתי את דעתי האישית וכמובן ההחלטה היא שלך ואתה צריך לשמוע את ה SETUP שאתה מרגיש איתו הכי נוח.
בהצלחה!

matanoosh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #26 

grado gs1000
audio technica w5000

הראשונות לדעתי צעצוע בהשוואה לשניות , למרות מחירן הזול יותר. ניתן למצוא אותן בייבוא אישי מחו"ל בכ- $600. זה מה שאני עשיתי.
בקיצור, אלה האוזניות ששווה לך לשמוע, מחוץ לאלה שציינתי למעלה שניתנות לשמיעה אצלי.

akg 701
beyer dt880
sennheiser hd650 / 600
grado rs1 (שונות מה- GS1000 ויש אומרים שלא פחות טובות אם לא יותר)

OReeh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #27 

arotman, תודה. :)

matanoosh, תודה, כולן לצערי אוזניות פתוחות... אבל יודע מה, אני לא ארתע בכל זאת מלשמוע אותן.
ד"א, ה-HD650 עולות המון פה (בדיון עצמו) אז אולי בכל זאת אני אחשוב עליהן למרות שהן פתוחות.
מישהו שמע את הHD650 ויודע עד כמה הדליפה שלהן לבחוץ גדולה בווליום גבוהה למדי?

yossie4
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #28 

היי

אני שומע שנים עם HD 600 (ועם מגבר אוזניות MF מנורות). אכן כפי שצוין מדובר באוזניות מעולות אך נשמעות עוד יותר טוב עם הגברה.
כפי שציינת יש לך כרטיס קול כולל הגברה כך שאין בעיה.

לעניין הרעש החיצוני, שאני שומע בווליום סביר אז במרחק של 2 -4 מטר עדיין זה יכול להפריע (לדוג' במידה ומישהו לידך במרחק של מס' מטרים צופה בסרט), אזיי זה יכול להפריע.

בכל מקרה אני מאד ממליץ על אוזניות אילו, ואין קשר לעובדה שהן פתוחות על איכות הסאונד שאתה שומע.

בווליום סביר ההשפעה על הסביבה יחסית זניחה.

שיהיה בהצלחה.

OReeh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #29 

תודה, השאלה היא מה קורה אם הווליום -ממש- גבוהה. אני בדרך כלל שומע על המקסימום.
לא אכפת לי אם מחוץ לחדר בו אני שומע איתן לא שומעים דבר, אבל אם כן אז זה בעייתי כבר.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #30 

אל תדאג, עם אוזניות כמו סנהייזר מהכרטיס קול אתה לא הולך להגיע קרוב לווליום מקסימלי. עם מגבר אתה תוכל לשמוע בווליום נמוך יותר אך בפירוט טוב יותר.

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #31 

איליה, עם האסוס החדש זה בהחלט אפשרי.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #32 

מצטער שאני קופץ לחגיגה אבל לשמוע בווליום כל כך גבוה זה לא בריא ומעייף. האמת היא שככל שהמערכת יותר טובה אני מעדיף לשמוע בווליום נמוך יותר.
חבל לאבד את השמיעה בתחילת הדרך (או שאולי בעצם זה עדיף?).

OReeh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #33 

אני שומע בווליום נמוך מכוון שזה יותר נכנס אל המוסיקה ומבודד מהסיבה (ובמקרה שלי, מה שאני מנחש שאין באוזניות איכותיות- בווליום גבוהה יותר שומעים פירוט טיפה פחות שטחי).

ואיליה, יוסי צודק, ה-Xonar Essence של אסוס (זה שאני משתמש בו) לא רק כולל פירוט לא נורמלי אלא גם עוצמה יחסית חזקה, לפחות ממה שקראתי בביקורות.

אגב, שנה טובה כולם. :)

idanhakia
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137
קיבל תודות: 6 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #34 

OReeh כתב:Ilyan, עניתי.

...
הן שות בדיקה בהחלט את שלי קיבלתי מארה"ב ולפי מה שאני יודע הוא מוכר אותם במחיר אטרקטיבי בהחלט...
http://www.ultrasone.com/[/b]

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”