אני אודיופיל כבד במיוחד ולכן אני מחפש אוזניות איכותיות למדי. מיד אציין את התקציב והמאפיינים.
אני זקוק לכמה דגמים (או לפחות דגם אחד, אבל אשמח אם תציינו כמה) של אוזניות שאלך לנסות בחנויות מוסיקה מכיוון שאיכות של אוזניות זה עסק סובייקטיבי.
מה שכן, אני זקוק למאפיינים כלליים ואובייקטיבים, ואני כרגע עם Senehizer EH 150 שלא נותנות לי מספיק את מה שאני צריך. הקניה של האוזניות הללו באה גם עם כרטיס קול איכותי למדי הכולל הגברה.
אז חדל בחפירות.
אוזניות (לא In-ear) סגורות ומקצועיות לשמיעת מוסיקה באיכות עליונה למדי, צלולה (לא צורמת בווליומים גבוהים), ובמיוחד במיוחד (הפרט הכי חשוב) פירוט חד של כל המאפיינים של הצליל- ברוב האוזניות ובכל הרמקולים הצליל הוא שטחי וההשקעה היא בבאסים ובאיכות, הפרט שחשוב לי באמת זה שיהיה אפשר לשמוע את כל הצלילים ומה שמרכיב את הסאונד באופן בולט וברור בלי להעלים שום מאפיין, אפילו הקטן ביותר- כל אפקט וצליל קטן מוסיף הרבה לכן העניין חשוב לי.
לסיכום- אוזניות סגורות עם צליל מדוייק ומפורט, נקי. אשמח אם תציינו בבקשה דגמים העונים לקריטריונים אלו, אני אנסה את כולם ואחליט את הדגם עליו אלך.
אני מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח, אבל אם יש משהו בהרבה פחות כסף אני אשמח אם תציעו לי אותו.
בהתחלה חשבתי ללכת על ה-HD650 של סנהייזר ששמעתי שעונים על הקרטריונים אבל הבנתי שאלו אוזניות פתוחות ואני זקוק לסגורות. הציעו לי את ה- Roland RH 300 לאחרונה, אבל אני עדיין רוצה לשמוע הצעות נוספות.
תודה לכם. (: