מחפש אוזניות, אודיופיל כבד. (:

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
OReeh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכם,
אני אודיופיל כבד במיוחד ולכן אני מחפש אוזניות איכותיות למדי. מיד אציין את התקציב והמאפיינים.
אני זקוק לכמה דגמים (או לפחות דגם אחד, אבל אשמח אם תציינו כמה) של אוזניות שאלך לנסות בחנויות מוסיקה מכיוון שאיכות של אוזניות זה עסק סובייקטיבי.

מה שכן, אני זקוק למאפיינים כלליים ואובייקטיבים, ואני כרגע עם Senehizer EH 150 שלא נותנות לי מספיק את מה שאני צריך. הקניה של האוזניות הללו באה גם עם כרטיס קול איכותי למדי הכולל הגברה.

אז חדל בחפירות. :) זה מה שאני מחפש-
אוזניות (לא In-ear) סגורות ומקצועיות לשמיעת מוסיקה באיכות עליונה למדי, צלולה (לא צורמת בווליומים גבוהים), ובמיוחד במיוחד (הפרט הכי חשוב) פירוט חד של כל המאפיינים של הצליל- ברוב האוזניות ובכל הרמקולים הצליל הוא שטחי וההשקעה היא בבאסים ובאיכות, הפרט שחשוב לי באמת זה שיהיה אפשר לשמוע את כל הצלילים ומה שמרכיב את הסאונד באופן בולט וברור בלי להעלים שום מאפיין, אפילו הקטן ביותר- כל אפקט וצליל קטן מוסיף הרבה לכן העניין חשוב לי.

לסיכום- אוזניות סגורות עם צליל מדוייק ומפורט, נקי. אשמח אם תציינו בבקשה דגמים העונים לקריטריונים אלו, אני אנסה את כולם ואחליט את הדגם עליו אלך.

אני מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח, אבל אם יש משהו בהרבה פחות כסף אני אשמח אם תציעו לי אותו.

בהתחלה חשבתי ללכת על ה-HD650 של סנהייזר ששמעתי שעונים על הקרטריונים אבל הבנתי שאלו אוזניות פתוחות ואני זקוק לסגורות. הציעו לי את ה- Roland RH 300 לאחרונה, אבל אני עדיין רוצה לשמוע הצעות נוספות.

תודה לכם. (:

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #2 

אני אומר לך משהו , יש דבר שאני חושב שעונה על הדרישות שלך , אני הזמנתי אותו , אבל זה INEAR ולכן זה יוצא מהתחום עבורך .
רק מעניין אותי לדעת למה פסלת את הINEAR

OReeh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

קודם כל תודה על התגובה.
לשאלתך, אני פשוט לא מסתדר עם אוזניות In ear. אתה לא מכיר אוזניות קשת שעונות על הקריטריונים הללו?

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #4 

[interest]נערך על ידי ziv_r: הודעה מסחרית מעוסק בתחום.[/interest]

OReeh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

הרצתי עליהן חיפוש קצר אבל לא מצאתי הרבה חוץ מקצת תמונות... אלו אוזניות פתוחות, לא?

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #6 

OReeh כתב:הרצתי עליהן חיפוש קצר אבל לא מצאתי הרבה חוץ מקצת תמונות... אלו אוזניות פתוחות, לא?
...
יאיר סתם צוחק, מכיון שאילו אוזניות אלקטרוסטטיות פתוחות (וגם הרבה מעבר לתקציב שנתת...).

אופציות ששות בדיקה הן ה Denon מדגמים D2000 ו D5000. יכול להיות שימצאו חן בעיניך
גם כמה דגמים של Audio technica.

dults
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #7 

akg 702
denon ahd2000
beyerdynamic dt880

dults
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #8 

קח בחשבון הרצה של 200-300 שעות לפחות לאוזניות כאלה

OReeh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

תודה כולכם.
חנויות מוסיקה כמו אבי יפה בירושלים כוללים את הדגמים האלו בשביל שאוכל לנסות?
dults, אני חושב שאוכל לחיות עם זה

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #10 

[interest]נערך על ידי ziv_r: הודעה מסחרית מעוסק בתחום.[/interest]

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

yairf כתב:[interest]נערך על ידי ziv_r: הודעה מסחרית מעוסק בתחום.[/interest]
...
למה עיצת אחיתופל שכזו ? :lol: אתה לא חס על הארנק שלו ? :lol:

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

OReeh כתב:תודה כולכם.
חנויות מוסיקה כמו אבי יפה בירושלים כוללים את הדגמים האלו בשביל שאוכל לנסות?
dults, אני חושב שאוכל לחיות עם זה
...
לא נעים לי לומר לך את זה , אבל אולי כדאי לך לשקול קניה בחו"ל . ממה שאני ראתי המחירם בארץ פשוט לא הגיוניים בעליל (לפחות לגבי הדגמים שאני חיפשתי ). אולי אני טועה , אבל אוזניות זה תחום כ"כ צר יחסית , שהיבואנים של זה רוצים מתח רווחים גדול כדי לממן המון ימי מלאי . תיקח את זה בחשבון

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #13 

צליל מפורט ונקי? סגורות? 2500 שקל? אפילו לא חייבות מגבר?

W5000 של אודיו-טכניקה יתאימו לך מצוין לדעתי.

חוני
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 742
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #14 

ערב טוב

לאלו סגנונות מוסיקה אתה מאזין ?

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #15 

מה המקור שלך? לאן כל זה יתחבר? 2500 זה רק לאוזניות או שזה כולל מגבר? למה רק סגורות? לאיזה סגנונות מוזיקה אתה מקשיב?
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

OReeh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

תודה על התגובות של כולכם. :) אז ככה לפי הסדר-

yairf- אין לי תקציב למפלצת הזו. בסוף אני אתאהב באיכות ואדע שאם אני לא מצליח לעשות עסקה עם גאידמק אני לא אקנה את האוזניות האלו. אכן עצת אחיתופל. :D

truejoker, חשבתי על זה, הבעיה היא שאני צריך לשמוע את הדגמים לפני כן בשביל להחליט. כי לקנות אוזניות בלי לשמוע אותן קודם זה כמו לקנות דירה בלי לראות אותה.

anatoli15, רשמתי לי, תודה. :)

חוני- ערב טוב. אני מאזין לכל הסגנונות האפשריים, אני ממש אוהב מוסיקה אז סוג, מקור וצבע לא מעניינים אותי. רק אכפת לי שהכל ישמע בדיוק כמו שזה הוקלט להשמע בלי עיוותים או העלמות.

slavazh, כל זה יתחבר לכרטיס קול איכותי מאוד במחשב. הכרטיס כולל מגבר מובנה וכל הציוד הנדרש. 2500 זה רק לאוזניות, מגבר כמו שאמרתי ישנו בכרטיס הקול. אני לא רוצה פתוחות מכיוון שאני לא מסוגל לסבול רעשים חיצוניים בזמן השמיעה ויותר לא מסוגל לסבול ששומעים את מה שאני שומע, ולפי מה שראיתי אוזניות פתוחות זה כמו רמקולים על ווליום בינוני. סיוט. בנוגע למה שאני מקשיב, תסתכל מה כתבתי למעלה לחוני.

הערה כללית- המחיר אמנם 2500 ש"ח, אבל זהו מחיר גג. אני אשמח אם יש אופציה שמספקת בדיוק את מה שאני צריך בפחות כסף. אבל אם אין ברירה, אז 2500.

אנשים, תודה על התגובות.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #17 

תבדוק את הודעה ששלחתי לך בפרטי.

idanhakia
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #18 

אני משתמש באוזניות של חברת ULTRASONE.
אתה יכול למצוא אותם אצל סינמה פרדיסו בנמל תל אביב.

אני נורא אוהב את שלי.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #19 

1
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 17/09/2009 6:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

OReeh כתב:תודה על התגובות של כולכם. :)

truejoker, חשבתי על זה, הבעיה היא שאני צריך לשמוע את הדגמים לפני כן בשביל להחליט. כי לקנות אוזניות בלי לשמוע אותן קודם זה כמו לקנות דירה בלי לראות אותה.

אנשים, תודה על התגובות.
...
רק לשם הקטע , לפחות בINEAR ממילא אתה לא יכול בד"כ לשמוע לפני כן , ובמיוחד באוזניות CUSTOM , שחלקן נחשבות יותר טובות מהסגורות והפתוחות ביחד ו/או משתוות אליהן בלי צורך במגבר ובלי לוותר על ניידות מלאה . כמעט כול אלו שקונים כאלו קונים ע"ס המלצות . בד"כ דרך HEAD-FI
כך שזה לא בדיוק כמו לקנות דירה . חוצמיזה אם איי פעם יהיה לך כסף ו/או הטעם שלך טוב ואתה מוכן לצאת מהקונבנציונאלי , אתה תיאלץ לקנות על עיוור . כמעט כול הקניות הכי טובות שלי היו על עיוור . כי מה שמייבאים נמצא בקונצנזוס , ובד"כ מה שבקונצנזוס הוא תמיד פחות טוב מאשר מוצרי נישה בגלל העובדה של המכנה המשותף הנמוך ביותר
המוניטין הגרוע של מוצרי נישה , בא להן עקב בחירות גרועות בגלל אי גיבוש טעם אישי ומציאת דרך ל"סנן" אינפורמציה ביעילות , ועקב העובדה , שצריך בטחון עצמי גבוה כדי להיות נגד הקונצנזוס .
אם אין לך את שתי התכונות אתה צודק , אבל אם יש , אתה תמצא עצמך כמעט תמיד קונה על עיוור

לפחות בINEAR כולם קונים על עיוור :lol:

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”