תגובות לכתבה: כבלים שוויצרים לרמקולים VOXVOX
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
כבלים שוויצרים לרמקולים VOXVOX
כבלים שוויצרים לרמקולים VOXVOX
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
תודה רועי!
כבלים (סליחה, מולכי צליל) משונים למראה.
מעניין לראות כיצד בכל פעם ממציאים את התחום מחדש.
כבלים (סליחה, מולכי צליל) משונים למראה.
מעניין לראות כיצד בכל פעם ממציאים את התחום מחדש.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אגב השם, רק לי הוא מפריע?oferlaor כתב:תודה רועי!
כבלים (סליחה, מולכי צליל)...
בלי להיכנס לחשיבות כבלים או לא חשיבות - מה הסיפור להשתמש בשם הסטדנרטי - מדובר בסה"כ בכבלים!
באותה מידה, יכולה לבוא מחר חברה ולהגיד שהרמקולים שלה הם "ממירים מאנרגיה חשמלית לאנרגיה מכנית" - זה לא אומר שהם לא רמקולים...
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כתיבה יפה.
לא ברור לי כיצד הכבל Textura קיבל ציון כללי 7 כאשר נכתב לגביו: "בהקלטה נחשפים לא פעם "באגים" וליקויים שונים, אך בכדי לחוש בכך יש צורך בסט אפ מדוייק וכבילה (הולכה) מצויינת ומפורטת. לא זו בלבד שאלו לא נחשפו, לעתים אף נבלעו צלילים אותם אני מכיר זה מכבר ומייד אפרט."
אם כן, כיצד כבל המבליע צלילים קיימים מקבל כזה ציון גבוה?
לא ברור לי כיצד הכבל Textura קיבל ציון כללי 7 כאשר נכתב לגביו: "בהקלטה נחשפים לא פעם "באגים" וליקויים שונים, אך בכדי לחוש בכך יש צורך בסט אפ מדוייק וכבילה (הולכה) מצויינת ומפורטת. לא זו בלבד שאלו לא נחשפו, לעתים אף נבלעו צלילים אותם אני מכיר זה מכבר ומייד אפרט."
אם כן, כיצד כבל המבליע צלילים קיימים מקבל כזה ציון גבוה?
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- oferlaor
- מנהל

uriler,
אשפי השיווק ימצאו תמיד דרכים יפות לאתגר אותנו. כאן מצאו דרך מקורית ויפה לדעתי להעביר את המסר.
אשפי השיווק ימצאו תמיד דרכים יפות לאתגר אותנו. כאן מצאו דרך מקורית ויפה לדעתי להעביר את המסר.
הולכת הצליל היא אבן הראשה בקונספט של חברה זו, וכאן רק שיקפתי זאת מבלי להיכנס להגדרות נכון/לא נכון..
לגבי ה-TEXTURA, הכבל לא הפגין אחידות בכל הסשנים (הרבים מאוד) אשר בוצעו. באופן כללי יש לו טביעת סאונד יחודית ומדוייקת, אך במקרים מסויימים, וכל גם ציינתי בסקירה, הצליל הפך מעט עמוס.. ייתכן וזה נובע מהרצה קצרה מידי, יתכן וזה נובע משילוב של גורמים סינרגטיים ואחרים, אך היה צורך לציין זאת. הציון הסופי הוא סובייקטיבי כמו כל סקירה, 7 הוא ציון טוב אך לא מצויין.
לגבי ה-TEXTURA, הכבל לא הפגין אחידות בכל הסשנים (הרבים מאוד) אשר בוצעו. באופן כללי יש לו טביעת סאונד יחודית ומדוייקת, אך במקרים מסויימים, וכל גם ציינתי בסקירה, הצליל הפך מעט עמוס.. ייתכן וזה נובע מהרצה קצרה מידי, יתכן וזה נובע משילוב של גורמים סינרגטיים ואחרים, אך היה צורך לציין זאת. הציון הסופי הוא סובייקטיבי כמו כל סקירה, 7 הוא ציון טוב אך לא מצויין.
The Black Wax
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל - למה לגעת באקולייזר, הוא משנה את הצליל ולא מעביר דברים שקיימים במקור.נדב כתב:סתם שטויות, מי שמעדיף צליל מסויים שלא יחפש בכבלים שעולים 5000 ש"ח אפשר לשחק עם האקולייזר....
דבר שני - אל תיכנס לשם (שים לב להודעה שלי בתגובה הראשונה בשרשור) - זה ויכוח מספיק ארוך, ולאף אחד אין זכות לקרוא לדעות של אחרים "שטויות".
- oferlaor
- מנהל

נדב,
מותר גם להיות נימוסי - דעתך היא כזו, לא תגיד "שטויות - אין דבר כזה אלוהים" למישהו דתי, נכון?
מותר גם להיות נימוסי - דעתך היא כזו, לא תגיד "שטויות - אין דבר כזה אלוהים" למישהו דתי, נכון?
בסדר גמור, סליחה אם פגעתי במישהו, אני לא התכוונתי שכותב המאמר כתב שטויות (להיפך) אלא שהכבלים עצמם לדעתי
לא שווים כלום, כמו שכותב המאמר חושב שהם שווים משהו אני חושב שהם לא, אמרתי שטויות וזאת דעתי האישית וככה חשבתי לנכון לבטא אותה להבא
אשתמש במילה עדינה יותר.
אגב uriler,
אתה בעצמך עלול להצית את הויכוח מחדש, יש המון אנשים שיתווכחו איתך על המשפט "למה לגעת באקולייזר, הוא משנה את הצליל ולא מעביר דברים שקיימים במקור".
מאיפה אתה יודע שהכבל לא נוצר במיוחד על מנת לגרום להבדל שמיעתי בכוונה?
שנה טובה לכולם !
מי ייתן והשנה תהיה משובחת שבעתיים מהשנה שעברה, שנה של אושר הצלחה ובריאות! לנו האודיופילים הוידאופילים והשידרוגפילים ולמשפחותינו.
לא שווים כלום, כמו שכותב המאמר חושב שהם שווים משהו אני חושב שהם לא, אמרתי שטויות וזאת דעתי האישית וככה חשבתי לנכון לבטא אותה להבא
אשתמש במילה עדינה יותר.
אגב uriler,
אתה בעצמך עלול להצית את הויכוח מחדש, יש המון אנשים שיתווכחו איתך על המשפט "למה לגעת באקולייזר, הוא משנה את הצליל ולא מעביר דברים שקיימים במקור".
מאיפה אתה יודע שהכבל לא נוצר במיוחד על מנת לגרום להבדל שמיעתי בכוונה?
שנה טובה לכולם !
מי ייתן והשנה תהיה משובחת שבעתיים מהשנה שעברה, שנה של אושר הצלחה ובריאות! לנו האודיופילים הוידאופילים והשידרוגפילים ולמשפחותינו.
הרצת כבלים
ציטוט: "קיימת גם המלצה כי יש להשתמש לפחות כ-20 שעות ע"י העברת מוסיקה פעילה, בטרם תגיע לכלל מיצוי, הולכת הסאונד המיטבית".
מישהו יכול להסביר מדוע נדרשת הרצת כבלים?
רמקולים אני יכול להבין, אבל כבלים?
תודה.
תודה.
Re: הרצת כבלים
עדיף לא לשאול שאלות כאלוrib כתב:ציטוט: "קיימת גם המלצה כי יש להשתמש לפחות כ-20 שעות ע"י העברת מוסיקה פעילה, בטרם תגיע לכלל מיצוי, הולכת הסאונד המיטבית".
תודה....
משה
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
תודה על הכתבה 
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

ההרצה מייצבת את מערך המולקולות בחומר ממנו עשוי הכבל (נחושת, כסף, פחם).rib כתב:ציטוט: "קיימת גם המלצה כי יש להשתמש לפחות כ-20 שעות ע"י העברת מוסיקה פעילה, בטרם תגיע לכלל מיצוי, הולכת הסאונד המיטבית".
תודה....
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
לא הבנתי אם התכוונת פה ללגלג על מישהו. זכור לי שאתה במחנה השני אז זה לא מסתדר.Joshua_G כתב:ההרצה מייצבת את מערך המולקולות בחומר ממנו עשוי הכבל (נחושת, כסף, פחם).rib כתב:ציטוט: "קיימת גם המלצה כי יש להשתמש לפחות כ-20 שעות ע"י העברת מוסיקה פעילה, בטרם תגיע לכלל מיצוי, הולכת הסאונד המיטבית".
תודה.......
בכל אופן, אם כתבת את זה ברצינות אז שים לב שאין מולקולות לנחושת, כסף ופחם כשהם במצב צבירה מוצק. האטומים מסודרים בצורה גבישית.
מוזיקה לא תוכל לשנות את מבנה הגביש. יצטרכו בשביל זה לחמם מאוד את הכבלים.
משה
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אני רציני.moco כתב:לא הבנתי אם התכוונת פה ללגלג על מישהו. זכור לי שאתה במחנה השני אז זה לא מסתדר.Joshua_G כתב:ההרצה מייצבת את מערך המולקולות בחומר ממנו עשוי הכבל (נחושת, כסף, פחם).rib כתב:ציטוט: "קיימת גם המלצה כי יש להשתמש לפחות כ-20 שעות ע"י העברת מוסיקה פעילה, בטרם תגיע לכלל מיצוי, הולכת הסאונד המיטבית".
תודה.......
בכל אופן, אם כתבת את זה ברצינות אז שים לב שאין מולקולות לנחושת, כסף ופחם כשהם במצב צבירה מוצק. האטומים מסודרים בצורה גבישית.
מוזיקה לא תוכל לשנות את מבנה הגביש. יצטרכו בשביל זה לחמם מאוד את הכבלים....
החלף מולקולות בגבישים.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
אז כאמור, בלי חימום רב עד שהמוצק יהפך לנוזל ואז יתקרר חזרה ואולי יתגבש אחרת, שום מבנה גבישי לא ישתנה. זה נובע ממהות מצב הצבירה המוצק.Joshua_G כתב:אני רציני.moco כתב:לא הבנתי אם התכוונת פה ללגלג על מישהו. זכור לי שאתה במחנה השני אז זה לא מסתדר.Joshua_G כתב:ההרצה מייצבת את מערך המולקולות בחומר ממנו עשוי הכבל (נחושת, כסף, פחם).rib כתב:ציטוט: "קיימת גם המלצה כי יש להשתמש לפחות כ-20 שעות ע"י העברת מוסיקה פעילה, בטרם תגיע לכלל מיצוי, הולכת הסאונד המיטבית".
תודה.......
מוזיקה לא תוכל לשנות את מבנה הגביש. יצטרכו בשביל זה לחמם מאוד את הכבלים....
החלף מולקולות בגבישים....
קשה לי להאמין שגם אם תנגן רוק כבד בפול ווליום, הכבלים יתנזלו ואם כן אתה בצרה גדולה וגם סכנת שריפה לבית
משה