לא מצליח להגדיר set-top box בmedia center של ויסטה
שלום,
יש לי מחשב שמשמש בתור HTPC ויש לו כרטיס YUAN MPC788, מעבר לכל עניין השידורים הדיגיטליים יש לו גם כניסת RCA שאותה חיברתי לממיר של הוט.
בתפריט של המדיה סנטר אני מנסה להגדיר אותו, אחרי שאני בוחר בישראל הוא מוריד לי את ההגדרות מהאינטרנט ומיד אחרי זה מנסה לסרוק תדרים
בשום שלב שהוא הוא לא שואל אותי אם אני רוצה כבלים/לווין/אנטנה אז אני לא יכול לבחור לו באיזו כניסה שישתמש.
יש איזה משהו שאני מפספס? יש איזו הגדרות הרג'סטרי?
אני משתמש בויסטה 64 ביט (כשהיה לי 32 זה התנהג בדיוק באותה צורה), יש לי את כל הדרייברים מותקנים.
עם תוכנות אחרות ללכידת וידאו, אני כן יכול להשתמש בכניסת AV ככה שהכל מותקן ועובד.
יש רעיונות?
תודה מראש
יש לי מחשב שמשמש בתור HTPC ויש לו כרטיס YUAN MPC788, מעבר לכל עניין השידורים הדיגיטליים יש לו גם כניסת RCA שאותה חיברתי לממיר של הוט.
בתפריט של המדיה סנטר אני מנסה להגדיר אותו, אחרי שאני בוחר בישראל הוא מוריד לי את ההגדרות מהאינטרנט ומיד אחרי זה מנסה לסרוק תדרים
בשום שלב שהוא הוא לא שואל אותי אם אני רוצה כבלים/לווין/אנטנה אז אני לא יכול לבחור לו באיזו כניסה שישתמש.
יש איזה משהו שאני מפספס? יש איזו הגדרות הרג'סטרי?
אני משתמש בויסטה 64 ביט (כשהיה לי 32 זה התנהג בדיוק באותה צורה), יש לי את כל הדרייברים מותקנים.
עם תוכנות אחרות ללכידת וידאו, אני כן יכול להשתמש בכניסת AV ככה שהכל מותקן ועובד.
יש רעיונות?
תודה מראש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ברוך הבא לפורום!
יש בשרשור המדריכים בראש הפורום את המדריך לחיבור ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר. נסה לפעול לפיו, צעד אחר צעד.
יש בשרשור המדריכים בראש הפורום את המדריך לחיבור ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר. נסה לפעול לפיו, צעד אחר צעד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
היי,
עקבתי אחרי המדריך,הבעיה היא שאצלי, הוא קופץ אחרי המסך של
Download TV Setup Options
למסך של סריקת תדרים במקום לשאול אותי איזה סוג של אות טלויזיה אני מקבל
ההבדל היחידי הוא שאין לי IR Blaster. אני זוכר שפעם השאלתי מחבר את שלו, אבל זה לא עזר בתהליך ההתקנה. אפשר אולי לנסות שוב...
הדרייברים שיש לי הם הכי מעודכנים שהצלחתי למצוא (מ2006)
המחשב, אגב, הוא Acer L5100tv אם זה עוזר למישהו. אין לי בו חריץ PCI רגיל ככה שאני דיי מוגבל לכרטיס הזה (אלא אם יש כרטיסים של mini pci שיודעים שהם עובדים עם המדיה סנטר, ואז אולי יהיה אפשר לארגן משהו)
עקבתי אחרי המדריך,הבעיה היא שאצלי, הוא קופץ אחרי המסך של
Download TV Setup Options
למסך של סריקת תדרים במקום לשאול אותי איזה סוג של אות טלויזיה אני מקבל
ההבדל היחידי הוא שאין לי IR Blaster. אני זוכר שפעם השאלתי מחבר את שלו, אבל זה לא עזר בתהליך ההתקנה. אפשר אולי לנסות שוב...
הדרייברים שיש לי הם הכי מעודכנים שהצלחתי למצוא (מ2006)
המחשב, אגב, הוא Acer L5100tv אם זה עוזר למישהו. אין לי בו חריץ PCI רגיל ככה שאני דיי מוגבל לכרטיס הזה (אלא אם יש כרטיסים של mini pci שיודעים שהם עובדים עם המדיה סנטר, ואז אולי יהיה אפשר לארגן משהו)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כדי לעבוד בויסטה מדיה סנטר עם ממיר, אתה חייב שיהיה לך IR Blaster, אחרת הוא ייתן לך רק אופציה של קליטת כבלים אנלוגיים.
אם לא בא לך לקנות ערכה עם ה-IR Blaster, אתה יכול לעבוד עם GBPVR, הוא לא מחייב את זה (אבל כמובן גם לא יעביר לך ערוצים אוטומטית לפני הקלטות מתוזמנות).
אם לא בא לך לקנות ערכה עם ה-IR Blaster, אתה יכול לעבוד עם GBPVR, הוא לא מחייב את זה (אבל כמובן גם לא יעביר לך ערוצים אוטומטית לפני הקלטות מתוזמנות).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איך בדיוק חיברת בין הממיר לכרטיס הטלוויזיה? האם יש לכרטיס הטלוויזיה כניסת Composite Video, או שחיברת בין הממיר לכרטיס בחיבור RF?
לא מצאתי שום אינדיקציה לכך שהכרטיס תואם MCE.
לא מצאתי שום אינדיקציה לכך שהכרטיס תואם MCE.
הוא מחובר עם composite (בננות). לצורך העניין גם הכבל הcoax מהקיר מחובר אליו (למרות שהוא לא מוצא גם ערוצים אנלוגים)
אני לא יודע לגבי תאימות מלאה, אבל המדיה סנטר כן מזהה אותו וכן מתיחס אליו. בסוף תהליך ההתקנה, הוא רושם את הפרטים שלו והכל.
אני לא יודע לגבי תאימות מלאה, אבל המדיה סנטר כן מזהה אותו וכן מתיחס אליו. בסוף תהליך ההתקנה, הוא רושם את הפרטים שלו והכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כמו שזה נשמע, ובהנחה שאכן ענית לשאלות אשף ההגדרות של המדיה סנטר בדיוק כמו במדריך, כנראה תמיכת הדרייבר ב-MCE חלקית, כלומר יש תמיכה רק בכניסות ה-RF וה-DVB-T אבל לא בכניסות ה-Composite וה-S-Video.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תנסה לעבוד עם תוכנות מדיה סנטר אחרת, דוגמת GBPVR. יש כאן מדריך איך להפעיל אותו.