Toys R Us - קנה משחק ב 30 דולר, קבל את השני בחצי מחיר!

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73412
שם מלא: ערן

שליחה

http://www.joystiq.com/2009/09/13/toys- ... test-hits/

כל מי שקונה אחד ממשחקי הזהב (להיטים מוזלים בכ 30 דולר) יקבל את השני בחצי מחיר, ז"א 2 משחקים ב 45 דולר בלבד!!!

אולי נעשה הזמנה קבוצתית ונשלח לארץ עם MUSTOP? מישהו מעוניין?

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005

שליחה

במשחקים כאלה כבר לא כ"כ משתלם להזמין מחו"ל, לפחות לדעתי.
אם הם בGREATEST HITS / PLATINUM, סביר להניח שהם בשוק למעלה מחצי שנה, מה שאומר שיש לפחות עשרה אנשים בארץ שסיימו את המשחק ונמאס להם. אפשר לקנות משחקים כאלה יד שנייה במחיר דומה לגרסא של הGREATEST HITS.
ואני מעדיף שיהיה לי את המשחק בגרסתו המקורית יד שנייה מאשר אותו משחק בגרסת GREATEST HITS אל אף היותו יד ראשונה.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

אחרי שתראה את רשימת המשחקים, אני בספק אם תרצה לארגן קבוצת רכישה.
ל PS3:
Call of Duty 3
NFS Prostreet
NFS Carbon
Burnout Paradise
Fight Night Round 3
Virtua Fighter 5
Assassin's Creed
Rainbow Six Vegas
Oblivion (לא GOTY)
Motorstorm
Resistance 1
Warhawk

באקסבוקס מצאתי פה ושם משחקים שווים יותר (Crackdown, Dead Rising), אבל בעיקרון - לא ממש רשימה מפתה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

ZeppeliN כתב:במשחקים כאלה כבר לא כ"כ משתלם להזמין מחו"ל, לפחות לדעתי.

ברשימה המשחקים שיש ב TOYS R US אתה צודק - אבל יש משחקי זהב שממש שווה להזמין. אני למשל הזמנתי את BAD COMPNY ב 25 דולר (בלי משלוח) ובהחלט חושב שזו הייתה עיסקה מעולה.

אם הם בGREATEST HITS / PLATINUM, סביר להניח שהם בשוק למעלה מחצי שנה, מה שאומר שיש לפחות עשרה אנשים בארץ שסיימו את המשחק ונמאס להם. אפשר לקנות משחקים כאלה יד שנייה במחיר דומה לגרסא של הGREATEST HITS.

כמה זמן הם בשוק לא ממש משנה בקונסולה - משחק שהיה טוב לפני שנה יהיה טוב גם היום. למצוא אנשים שיחליפו אתך משחקים זה ממש לא קל (תראה כמה אנשים מפרסמים רק פה ותבדוק מה באמת יוצא מזה, תסתכל למשל על הרשימה שלי). בנוסף, למה לי לקנות יד שנייה שאני יכול באותו מחיר לקנות חדש?!

ואני מעדיף שיהיה לי את המשחק בגרסתו המקורית יד שנייה מאשר אותו משחק בגרסת GREATEST HITS אל אף היותו יד ראשונה.

מה זה "גירסת ה GREATEST HITS" שאתה מתייחס אליה כל הזמן? אני חושב שאתה מבלבל מושגים. סוני פעם בשנה בערך לוקחים להיטים (משחקים שמכרו יותר מכמות מסויימת של עותקים, חצי מיליון אם אני זוכר נכון), מורידה את המחיר שלהם בחצי ומכניסה אות לסל משחקים מוזל. חוץ מהמחיר המופחת משמעותית וממדבקה ירוקה שמעידה כל התיוג שלהם כמשחקים מזולים, אין שום הבדל טכני או כל הבדל אחר בין המשחק ה"מקורי" למשחק המוזל, ככה שבסופו של היום אתה מקבל את אותו המשחק בחצי מחיר. אני אישית רכשתי כך הרבה משחקים מה שמאפשר לי לרכוש במחיר של משחק אחד "רגיל" (כ 60 דולר), 2 משחקים שאפילו כבר הוכחו כלהיטים. רע?

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_So ... Hits_games

וד"א - אני מעדיף חדש בגירסה כזו מאשר יד שנייה בגירסה "רגילה".

...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Malcontent כתב:אחרי שתראה את רשימת המשחקים, אני בספק אם תרצה לארגן קבוצת רכישה.
ל PS3:
Call of Duty 3
NFS Prostreet
NFS Carbon
Burnout Paradise
Fight Night Round 3
Virtua Fighter 5
Assassin's Creed
Rainbow Six Vegas
Oblivion (לא GOTY)
Motorstorm
Resistance 1
Warhawk

באקסבוקס מצאתי פה ושם משחקים שווים יותר (Crackdown, Dead Rising), אבל בעיקרון - לא ממש רשימה מפתה.
...
כן - החברה ב TOYS R US בהחלט סירסו את הרשימה. אם זה היה אלו המצב היה שונה לגמרי:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_So ... Hits_games

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

הובר - לרשימת ההחלפות פה אין הרבה משמעות. לך לפורום שבו מתבצעות החלפות בצורה יותר אקטיבית, ותראה שתצליח יותר.
למשל, בכל יום חמישי יש בפורום קונסולות בתפוז שירשור החלפות, ואני כבר החלפתי, מכרתי וקניתי כך הרבה משחקים. גם דברים שפרסמתי ביד2 נמכרו.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

הבנתי. את האמת, לא היה לי יותר מידיי זמן להתעסק עם זה, אבל אני אנסה, לא מזיק :wink:

חזור אל “קונסולות”