דנון 1705 בעיה באודיו
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3874
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
לאחר הפסקת חשמל בזמן צפייה, התאפס הרסיבר כנראה והייתי צריך להגדיר הכל מחדש. הדיוידי שלי מחובר עם כבל קוקסיאלי לרסיבר.( הרסיבר קורא אותו כדיגיטלית כמובן). הבעיה היא שמה שאני לא שומע\רואה בדיוידי ברירת המחדל של הרסיבר היא DPL2 , לדוגמא אם אני צופה בדיסק הבדיקה של אונקיו, הפורמטים משתנים בהתאם (DTS DD ) אבל בזמן דפדוף בתפריט הפורמט הואDPL2 .
הדיפולט שאני קבעתי בזמנו היה DTS וכעת כדי לשמוע בו כדיפולט אני צריך להעביר מDPL2 לDTS בלחיצה.
-1איך אני מחזיר לדיפולט של DTS ?
2 -מה בעצם השתנה בהגדרות?
הדיפולט שאני קבעתי בזמנו היה DTS וכעת כדי לשמוע בו כדיפולט אני צריך להעביר מDPL2 לDTS בלחיצה.
-1איך אני מחזיר לדיפולט של DTS ?
2 -מה בעצם השתנה בהגדרות?
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

Re: אולי הבעיה בשלט רחוק
הסטנדרט מחזיר אותו לDPL2 ....haim כתב:נסה ללחוץ על מקש סטנדרט או משהו דומה (בחלק העליון של המקשים)
לדעתי זה יעזור...
Re: אולי הבעיה בשלט רחוק
ומה קורה אם אתה לוחץ שוב?FIRE_WIRE כתב:הסטנדרט מחזיר אותו לDPL2 ....haim כתב:נסה ללחוץ על מקש סטנדרט או משהו דומה (בחלק העליון של המקשים)
לדעתי זה יעזור......
לדעתי זה אמור לעבור לDTS נאו
העניין הוא שלדעתי תמיד הדיפולט יהיה מקור שני ערוצים
גם הנאו וגפ הפרולוגיק 2 מבצעים "הדמיה" ליותר ערוצים
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

אתה מתכוון שדהדיפולט אנלוגי?העניין הוא שלדעתי תמיד הדיפולט יהיה מקור שני ערוצים...
כי התשובה היא לא, הרסיבר מזהה חיבור דיגיטלי במקרה שלי
קוקסיאלי(אני לא משתמש בכלל בחיבור של הבננות האדומה+והלבנה)
And the meek shall inherit the earth
...
...
[quote="FIRE_WIRE [/quote]
אתה מתכוון שדהדיפולט אנלוגי?
קוקסיאלי(אני לא משתמש בכלל בחיבור של הבננות האדומה+והלבנה)[/quote]
לא התכוונתי לאנלוגי
אבל כנראה שהתשובה שלי לא עזרה...
תגיד, אתה בטוח שלפני הפסקת החשמל הדיפולט היה די טי אס? מה קרה כשהמדיה לא קודדה בדי טי אס?
אתה מתכוון שדהדיפולט אנלוגי?
קוקסיאלי(אני לא משתמש בכלל בחיבור של הבננות האדומה+והלבנה)[/quote]
לא התכוונתי לאנלוגי
אבל כנראה שהתשובה שלי לא עזרה...
תגיד, אתה בטוח שלפני הפסקת החשמל הדיפולט היה די טי אס? מה קרה כשהמדיה לא קודדה בדי טי אס?
יש בשלט לחצן שנקרא MODE לחץ עליו עד שתגיע ל-DTS. כרגע אתה במצב AUTO MODE שלדעתי זהו המצב הנכון, הרסיבר מזהה בעצמו את הקידוד וכך הוא מתאים את עצמו.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.