אבודים - לא נקבל בסוף את כל התשובות
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.sratim.co.il/simplelinks/view.aspx?id=1633
לאחרונה נראו מפיקי התוכנית "אבודים" בפסטיבל המוזיקה והאומנויות שבסיאטל ושם פנו לקהל המעריצים והפילו תעלומה חדשה. בראש ובראשונה הכריזו הטילו פצצה המפיקים ואמרו שלא כדאי לקהל לקוות שייחשפו כל התעלומות, הסודות והשאלות של התוכנית. דבר נוסף שיצא מפיהם, היה בנוגע לעתיד התוכנית. על אף שהעונה השישית היא גם האחרונה, ניתן לצפות שנראה ממנה עוד כמה דברים בעתיד. אך למען האמת, הידיעה אינה כה מפליאה, מכיוון שניתן היה להניח שאולפני דיסני יינסו לחלוב כל טיפה של כסף מהתוכנית הזו (כמו משחק מחשב או פרקי סלולר שכבר נחשפנו להם). בנוגע לידיעה הראשונה, כנראה שהדבר היה צפוי, מכיוון שהיוצרים לא טרחו לענות על הרבה מהשאלות שעלו ואפילו הוסיפו להן עוד, עד שנוצרו יותר מדי תעלומות אשר יכולות להחזיק לפחות עוד חצי עונה. אך מצד שני, יכול להיות שמדובר בדרך קלה מאוד לברוח מלהסביר לנו דברים חסרי כל הגיון.
אם זה נכון זה פשוט ביזיון אחד גדול ולטעמי האישי הם פשוט בזבזו את הזמן שלנו ושלהם. בדיחה.
לאחרונה נראו מפיקי התוכנית "אבודים" בפסטיבל המוזיקה והאומנויות שבסיאטל ושם פנו לקהל המעריצים והפילו תעלומה חדשה. בראש ובראשונה הכריזו הטילו פצצה המפיקים ואמרו שלא כדאי לקהל לקוות שייחשפו כל התעלומות, הסודות והשאלות של התוכנית. דבר נוסף שיצא מפיהם, היה בנוגע לעתיד התוכנית. על אף שהעונה השישית היא גם האחרונה, ניתן לצפות שנראה ממנה עוד כמה דברים בעתיד. אך למען האמת, הידיעה אינה כה מפליאה, מכיוון שניתן היה להניח שאולפני דיסני יינסו לחלוב כל טיפה של כסף מהתוכנית הזו (כמו משחק מחשב או פרקי סלולר שכבר נחשפנו להם). בנוגע לידיעה הראשונה, כנראה שהדבר היה צפוי, מכיוון שהיוצרים לא טרחו לענות על הרבה מהשאלות שעלו ואפילו הוסיפו להן עוד, עד שנוצרו יותר מדי תעלומות אשר יכולות להחזיק לפחות עוד חצי עונה. אך מצד שני, יכול להיות שמדובר בדרך קלה מאוד לברוח מלהסביר לנו דברים חסרי כל הגיון.
אם זה נכון זה פשוט ביזיון אחד גדול ולטעמי האישי הם פשוט בזבזו את הזמן שלנו ושלהם. בדיחה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן, הורגים במקום זה את הלקוחות. אם זה באמת נכון - אני להבא אמנע מראש מסדרות מבית היוצר של החבורה הזו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ב-ALIAS היה בדיוק אותו סיפור.
פתרו את התעלומות המרכזיות אך ממש לא את כולן ואפילו פתחו תעלומות חדשות בפרק של סוף העונה.
פתרו את התעלומות המרכזיות אך ממש לא את כולן ואפילו פתחו תעלומות חדשות בפרק של סוף העונה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

בגלל זה אני מעדף לחכות לסוף הסידרה ורק אם בסוף אני יודע שהכל סגור סביר אני צופה בכל העונות ברצף. הכי נוח והכי יעיל. נמאס לי כבר מסדרות שנגמרות באמצע או שנגמרות עם חור בעלילה 
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני דווקא כן אוהב את הקונספט הקולנועי הזה. מבחינתי זה לא תמיד היעד אלא גם הדרך.
סרטים כמו The Fountain או "פחד ותיעוב בלאס וגאס".
לא תמיד ממש מבינים על מה לעזאזל הסרט אבל עדיין נהנים מכל השאר.
סרטים כמו The Fountain או "פחד ותיעוב בלאס וגאס".
לא תמיד ממש מבינים על מה לעזאזל הסרט אבל עדיין נהנים מכל השאר.
Need more cowbell
-
Huber
- חבר במועדון HT

guyezra - מצד שני יש המון סדרות שלא. סופים כאלו זה זלזול בוטה בצופה ותו לא מבחינתי.
Pavelz - יש מיקרים שזה נכון, בסידרה כמו אבודים שרובה בנוייה על תעלומות, זה פשוט בדיחה להשאיר קצוות פתוחים (לפחות לגבי התעלומות המרכזיות), ושוב - מבחנתי ביזיון וזילזול בקהל הצופים.
Pavelz - יש מיקרים שזה נכון, בסידרה כמו אבודים שרובה בנוייה על תעלומות, זה פשוט בדיחה להשאיר קצוות פתוחים (לפחות לגבי התעלומות המרכזיות), ושוב - מבחנתי ביזיון וזילזול בקהל הצופים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
התעלומה היחידה שנותרה באבודים היא איך הצליחו המפיקים למשוך את הזידרה עד לעונה השישית. אני כבר מזמן סיווגתי את התוכנית כ X-Files על האי הבודד כי יש גבול לכמה עונות אפשר למשוך את הצופים באף
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ד"א, צוין פה ש"כבר דנו על זה". למיטב זיכרוני בפעם האחרונה ששוחרר מידע נאמר לנו שתהיה רק עוד עונה אחת ושכל השאלות הגדולות יפתרו - בגלל זה אני המום לשמוע את הידיעה שבת'רד הזה.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני עדיין מאוד נהנה מהסדרה וכך גם רוב חבריי. את X-Files זנחתי בעונה החמישית.Huber כתב:guyezra - מצד שני יש המון סדרות שלא. סופים כאלו זה זלזול בוטה בצופה ותו לא מבחינתי.
Pavelz - יש מיקרים שזה נכון, בסידרה כמו אבודים שרובה בנוייה על תעלומות, זה פשוט בדיחה להשאיר קצוות פתוחים (לפחות לגבי התעלומות המרכזיות), ושוב - מבחנתי ביזיון וזילזול בקהל הצופים....
Need more cowbell
-
Huber
- חבר במועדון HT

מבחינתי כל עוד יתנו תשובות לשאלות הקירטיות (מה זה הסידרת מספרים הללו למשל וכו) אני מכוסה, אני לא ארגיש רע עם תעלומות משניות לא יפתרו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מבחינתי העונה האחרונה הייתה כבר מעיקה ומיותרת, הייתי שמח אם כבר היו סוגרים קצוות.Pavelz כתב:אני עדיין מאוד נהנה מהסדרה וכך גם רוב חבריי. את X-Files זנחתי בעונה החמישית.Huber כתב:guyezra - מצד שני יש המון סדרות שלא. סופים כאלו זה זלזול בוטה בצופה ותו לא מבחינתי.
Pavelz - יש מיקרים שזה נכון, בסידרה כמו אבודים שרובה בנוייה על תעלומות, זה פשוט בדיחה להשאיר קצוות פתוחים (לפחות לגבי התעלומות המרכזיות), ושוב - מבחנתי ביזיון וזילזול בקהל הצופים.......
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
נוהל תיקים באפלה.....
רק בגלל זה לא עקבתי אחרי הסדרה ידעתי שהם יעשו את זה בסוף....
רק בגלל זה לא עקבתי אחרי הסדרה ידעתי שהם יעשו את זה בסוף....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Star-Blazer,
זה כבר סיפור אחר לחלוטין. שם התברברו מעודף עלילות ועלילות משנה ושכחו את ה-THEME המרכזי בעלילה.
sam22,
לדעתי הם בעיקר יתמקדו בפתרונות על האי. למשל, האם באמת קריטי לסיפור מדוע כל האנשים היו מחוברים באופן כזה או אחר לפני הגעתם לאי, או המשמעות של המספרים שנקראו ברדיו ושהם הקוד שהוטבע על הדלת של הכוך?
בתאכלס כבר פתרו לנו הרבה מאוד תעלומות. אנחנו יודעים שהאחרים הם ה-FOLLOWERS של אחד משתי הדמויות שראינו על החוף, אנחנו יודעים שיש איזו מלחמה בין שתי הדמויות הללו ושהכל בעצם תוצר של זה. בעצם זהם כמו מאבק בין אלים ושכל האנשים באי הם סוג של פיונים במלחמה הזו (הם פשוט עובדי האלים הללו). הבנו שהרצון של כל אלה שמחוץ לאי להגיע אליו הוא בכדי לשלוט בזמן וביכולות ההחלמה שהאי נותן (שוב, כנראה בהשראתם של שתי הדמויות הללו).
אני לא מצפה שיסגרו כל חוט עלילתי משני כזה או אחר. ב-ALIAS בהחלט לא סגרו הרבה מאוד פרטים, אבל כאמור - פתרו את הסוגיה המרכזית שהיא המוטיבציה של הדמויות לאורך הסדרה וזהות הדמות של רואה העתידות. לא הסבירו למשל מדוע הוא בחר בבחורה או במשפחה שלה או למה הם היו צריכים לעבור מסכת יסורים כזו בכדי להגיע לתוצאה של סוף הסדרה. האמת? ב-ALIAS הייתי די מרוצה, אם כי חשבתי שהסוף היה צריך להיות אחרת (לי היה פיתרון טיפה יותר הגיוני, אבל קיצוני הרבה יותר מבחינה עלילתית).
זה כבר סיפור אחר לחלוטין. שם התברברו מעודף עלילות ועלילות משנה ושכחו את ה-THEME המרכזי בעלילה.
sam22,
לדעתי הם בעיקר יתמקדו בפתרונות על האי. למשל, האם באמת קריטי לסיפור מדוע כל האנשים היו מחוברים באופן כזה או אחר לפני הגעתם לאי, או המשמעות של המספרים שנקראו ברדיו ושהם הקוד שהוטבע על הדלת של הכוך?
בתאכלס כבר פתרו לנו הרבה מאוד תעלומות. אנחנו יודעים שהאחרים הם ה-FOLLOWERS של אחד משתי הדמויות שראינו על החוף, אנחנו יודעים שיש איזו מלחמה בין שתי הדמויות הללו ושהכל בעצם תוצר של זה. בעצם זהם כמו מאבק בין אלים ושכל האנשים באי הם סוג של פיונים במלחמה הזו (הם פשוט עובדי האלים הללו). הבנו שהרצון של כל אלה שמחוץ לאי להגיע אליו הוא בכדי לשלוט בזמן וביכולות ההחלמה שהאי נותן (שוב, כנראה בהשראתם של שתי הדמויות הללו).
אני לא מצפה שיסגרו כל חוט עלילתי משני כזה או אחר. ב-ALIAS בהחלט לא סגרו הרבה מאוד פרטים, אבל כאמור - פתרו את הסוגיה המרכזית שהיא המוטיבציה של הדמויות לאורך הסדרה וזהות הדמות של רואה העתידות. לא הסבירו למשל מדוע הוא בחר בבחורה או במשפחה שלה או למה הם היו צריכים לעבור מסכת יסורים כזו בכדי להגיע לתוצאה של סוף הסדרה. האמת? ב-ALIAS הייתי די מרוצה, אם כי חשבתי שהסוף היה צריך להיות אחרת (לי היה פיתרון טיפה יותר הגיוני, אבל קיצוני הרבה יותר מבחינה עלילתית).