אני מעוניין לקנות טלויזית LCD בגודל 32" לחדר ולתלות אותה על הקיר מעל המיטה. התקציב הוא בסביבות 2500 שקלף והטלויזיה תשמש באופן שוטף לצפיה בטלויזיה עם ממיר של הוט, דיוידי וגם לפעמים לחבר את המחשב לראיית סרטים וכד'. חשוב גם שתהיה יפה כרהיט ולא רק איכותית. יש המון חברות ורציתי לדעת מהם הפרמטרים החשובים ביותר להסתכל עליהם? זמן תגובה? ניגודיות? רזולוציה?
מה מומלץ? LG, TOSHIBA, SAMSUNG, SHARP ?
אשמח לכל עזרה אפשרית, תודה מראש
קניית LCD בגודל 32" לחדר
צפייה בטלוויזיה היא עניין סובייקטיבי והכל תלוי גם במה שאתה רואה. אני לא יכול להמליץ לכאן או לכאן כי כל החברות שציינת טובות עם יתרונות כאלה ואחרים. גם הנתונים רבים ומשתנים מיצרן ליצרן ואין פה המלצה אחת בגלל התרבות הפרמטרים, אתה מוזמן לנסות לקרוא את המדריכים למעלה כדי לקבל יותר פרטים, בנוסף אם תחפש תמצא מספיק שרשורים עם המלצות שונות על טלוויזיות של 32 אינץ' לצרכים שונים.
מה שכן, לאחרונה 2 חברים רכשו בהמלצתי טלוויזיה HAIER 32 עם USB, לטלוויזיה כניסות מכל הסוגים
הרלוונטיים וגם USB שמסוגל להריץ DIVX, היא יפה כרהיט מבחינת הגימור ושניהם מאוד מרוצים, המחיר שלה
כ- 2200 באינטרנט ומקבלים איתה 7 שנות אחריות של ניופאן (לא מלאות, אלה על החלקים). נשמע לי שהיא אולי יכולה להתאים לצרכים שתיארת, שווה לך לבדוק, אני המלצתי להם בגלל עלות התועלת הגבוהה.
מה שכן, לאחרונה 2 חברים רכשו בהמלצתי טלוויזיה HAIER 32 עם USB, לטלוויזיה כניסות מכל הסוגים
הרלוונטיים וגם USB שמסוגל להריץ DIVX, היא יפה כרהיט מבחינת הגימור ושניהם מאוד מרוצים, המחיר שלה
כ- 2200 באינטרנט ומקבלים איתה 7 שנות אחריות של ניופאן (לא מלאות, אלה על החלקים). נשמע לי שהיא אולי יכולה להתאים לצרכים שתיארת, שווה לך לבדוק, אני המלצתי להם בגלל עלות התועלת הגבוהה.