SAMSUNG LED 40B7000WR
-
esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
היי!
רכשתי את הטלויזיה הזו ויש לי מספר בעיות בצפיית סרטים בקידודים שונים,
ברזולוציה 720 אין בעית סאונד וב1080 לא שומעים סאונד בכלל.
כמו כן יש לי מס בעיות עם שיבושים בתרגום SRT.
עוד מישהו נתקל בבעיות האלה?
אודה מראש לעוזרים.
רכשתי את הטלויזיה הזו ויש לי מספר בעיות בצפיית סרטים בקידודים שונים,
ברזולוציה 720 אין בעית סאונד וב1080 לא שומעים סאונד בכלל.
כמו כן יש לי מס בעיות עם שיבושים בתרגום SRT.
עוד מישהו נתקל בבעיות האלה?
אודה מראש לעוזרים.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1232 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
מה זאת אומרת??
מה........אתה שומע את הסאונד בTV ?
מה........אתה שומע את הסאונד בTV ?
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
-
esaly
-
- חבר ותיק

יש סרטים ב1080 שבכלל לא ניתן לראות, מתקבלת הודעה של בעית קודקים לטלויזיה.
ולגבי סרטים מסויימים ב1080 ניתן לראות אך אין סאונד...
בעית הכתבויות חלה בכל הפורמטים....התרגום לא מופיעה בצורה רציפה כמו שצריך...
למישהו עוד יש אולי את אותה בעיה?
ולגבי סרטים מסויימים ב1080 ניתן לראות אך אין סאונד...
בעית הכתבויות חלה בכל הפורמטים....התרגום לא מופיעה בצורה רציפה כמו שצריך...
למישהו עוד יש אולי את אותה בעיה?
רוב הסיכויים שהסרטים בלי הסאונד מכילים פס קול בפורמט DTS שהטלוויזיה לא תומכת בו.esaly כתב:יש סרטים ב1080 שבכלל לא ניתן לראות, מתקבלת הודעה של בעית קודקים לטלויזיה.
ולגבי סרטים מסויימים ב1080 ניתן לראות אך אין סאונד......
בכדי לשמוע את הסאונד צריך להמיר את הפס קול לפורמט שנתמך על ידי הטלוויזיה (AC3 למשל)
סרטים שבכלל לא ניתן לראות הם כנראה בקצב נתונים גבוה יותר מהמקסימום שהטלוויזיה יכולה להתמודד איתו.
הפתרון במקרה הזה הוא להשיג את הסרט בגרסה פחות איכותית ויותר קלה או לקודד אותו מחדש בקצב נמוך יותר.
בנושא התרגום הפתרון הרבה יותר פשוט,esaly כתב:בעית הכתבויות חלה בכל הפורמטים....התרגום לא מופיעה בצורה רציפה כמו שצריך...
למישהו עוד יש אולי את אותה בעיה?...
כל מה שצריך הוא להמיר את קובץ התרגום מפורמט ANSI לפורמט UTF-8.
ניתן לעשות זאת כמעט עם כל עורך טקסט. (לי מאוד נח לעבוד עם notepad++)
-
esaly
-
- חבר ותיק

orengol כתב:רוב הסיכויים שהסרטים בלי הסאונד מכילים פס קול בפורמט DTS שהטלוויזיה לא תומכת בו.esaly כתב:יש סרטים ב1080 שבכלל לא ניתן לראות, מתקבלת הודעה של בעית קודקים לטלויזיה.
ולגבי סרטים מסויימים ב1080 ניתן לראות אך אין סאונד......
בכדי לשמוע את הסאונד צריך להמיר את הפס קול לפורמט שנתמך על ידי הטלוויזיה (AC3 למשל)
סרטים שבכלל לא ניתן לראות הם כנראה בקצב נתונים גבוה יותר מהמקסימום שהטלוויזיה יכולה להתמודד איתו.
הפתרון במקרה הזה הוא להשיג את הסרט בגרסה פחות איכותית ויותר קלה או לקודד אותו מחדש בקצב נמוך יותר.
בנושא התרגום הפתרון הרבה יותר פשוט,esaly כתב:בעית הכתבויות חלה בכל הפורמטים....התרגום לא מופיעה בצורה רציפה כמו שצריך...
למישהו עוד יש אולי את אותה בעיה?...
כל מה שצריך הוא להמיר את קובץ התרגום מפורמט ANSI לפורמט UTF-8.
ניתן לעשות זאת כמעט עם כל עורך טקסט. (לי מאוד נח לעבוד עם notepad++)...
תודה רבה על התגובה,
לגבי הפורמטים, הורדתי תוכנה שנקראת MEDIA INFO שנותנת לי מידע על הסרטים וגם סרטים של DTS וגם AC3 ב1080 היא לא מצליחה לנגן...
לגבי התרגום אתה יכול להיות קצת יותר ספציפי איך בדיוק להמיר את זה לUTF8 בעזרת הNODEPAD?
אני לא חושב שה- notepad המקורי של windows תומך באפשרות הזו.
אתה יכול להשתמש בnotepad++, זה עורך טקסט ממש טוב, פשוט לשימוש והכי חשוב חינמי. אפשר להוריד מכאן
לאחר ההתקנה אתה פותח קובץ תרגום כלשהו,
בשורת התפריטים תיגש ל Format ותבחר convert to UTF-8 (לפני השינוי מה שיהיה מסומן זה Encode in ANSI)
שמור את הקובץ לאחר השינוי וזה הכל.
אם זה לא ברור, תגיד ואני אנסה להסביר עם כמה תמונות.
אתה יכול להשתמש בnotepad++, זה עורך טקסט ממש טוב, פשוט לשימוש והכי חשוב חינמי. אפשר להוריד מכאן
בשורת התפריטים תיגש ל Format ותבחר convert to UTF-8 (לפני השינוי מה שיהיה מסומן זה Encode in ANSI)
אם זה לא ברור, תגיד ואני אנסה להסביר עם כמה תמונות.
-
esaly
-
- חבר ותיק

orengol כתב:אני לא חושב שה- notepad המקורי של windows תומך באפשרות הזו.
אם זה לא ברור, תגיד ואני אנסה להסביר עם כמה תמונות....
קודם כל המון תודה על הנכונות והעזרה
נותן הרגשה טובה
לגבי התרגום, ביצעתי לפי ההוראות וכשאני מנסה לראות עכשיו לא מופיע תרגום בכלל...
בהתחלה כמו שאמרת הוא היה על ANSI ואחרי השינוי על UTF-8
בבקשה, אני שמח שזה עוזר.
בקשר לתרגום,
רק בשביל להיות בטוח בו נוודא כמה דברים נוספים:
שם קובץ התרגום אחרי השינוי זהה לשם הסרט רק עם סיומת SRT
שפת הכתוביות בהגדרות של הטלוויזיה היא עברית
כשאתה פותח את קובץ התרגום לאחר השינוי ב notepad++ מופיע encode in UTF-8 ורואים את הטקסט בצורה תקינה
בקשר לתרגום,
כשאתה פותח את קובץ התרגום לאחר השינוי ב notepad++ מופיע encode in UTF-8 ורואים את הטקסט בצורה תקינה
-
esaly
-
- חבר ותיק

אני מצטער על ההטעיה, זה כן עובד ועובד מעולה...orengol כתב:בבקשה, אני שמח שזה עוזר.
בקשר לתרגום,
כשאתה פותח את קובץ התרגום לאחר השינוי ב notepad++ מופיע encode in UTF-8 ורואים את הטקסט בצורה תקינה...
שיחקתי קצת עם ההגדרות והכל עובד ,
הבעיה היחידה כרגע היא שסימני פיסוק מופיעים בתחילת המשפט במקום סופו (לדוגמא סימן שאלה ,פיסיקים ונקודות מופיעים בצד ימין ולא בשמאל).
אחלה, אני שמח שזה הסתדר,
בקשר לסימני פיסוק במקרה הזה הפתרון הקל הוא פשוט להתרגל לזה
האפשרות השניה היא לערוך את קובץ התרגום ולשנות את המיקום של הסימנים.
לעשות את זה באופן ידני זה דיי מייגע אז ניסיתי לכתוב סקריפט קטן שיעשה את זה באופן אוטומטי
אבל זה לא עבד כמו שצריך ולא המשכתי להשקיע בזה.
זה לא מספיק מפריע לי בשביל לנסות לגרום לזה לעבוד כמו שצריך.
בקשר לסימני פיסוק במקרה הזה הפתרון הקל הוא פשוט להתרגל לזה
לעשות את זה באופן ידני זה דיי מייגע אז ניסיתי לכתוב סקריפט קטן שיעשה את זה באופן אוטומטי
זה לא מספיק מפריע לי בשביל לנסות לגרום לזה לעבוד כמו שצריך.
-
esaly
-
- חבר ותיק

orengol כתב:אחלה, אני שמח שזה הסתדר,
בקשר לסימני פיסוק במקרה הזה הפתרון הקל הוא פשוט להתרגל לזה![]()
זה לא מספיק מפריע לי בשביל לנסות לגרום לזה לעבוד כמו שצריך....
אוקיי המון תודה
אם יהיה פיתרון לעניין אני אשמח לשמוע בהמשך...
-
esaly
-
- חבר ותיק

[/quote]danybit כתב:esaly ,
יש תוכנה פשוטה שנקרא subtitle workshop שבה אתה טוען את הכתובית ושתי פעולות קצרות אתה מחליף רק את סימני הפיסוק:1.ctrl+a
2. shift+ctrl+f
את הקובץ שמור כ subrip.[/eng]...
תודה רבה,
תוכל להיות קצת יותר ספציפי לגבי הדרך עבודה עם התוכנה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78905
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
קראת את המאמר על ה-B7000 ?
הבעיות שציינת כולן צויינו שם.
אגב, שווה לנסות לגשת לתכנים המקוונים (ONLINE CONTENT) יש שמועה שאולי הם נפתחו כבר לישראל. שווה בדיקה.
אגב, שווה לנסות לגשת לתכנים המקוונים (ONLINE CONTENT) יש שמועה שאולי הם נפתחו כבר לישראל. שווה בדיקה.
-
esaly
-
- חבר ותיק

oferlaor כתב:קראת את המאמר על ה-B7000 ?
אגב, שווה לנסות לגשת לתכנים המקוונים (ONLINE CONTENT) יש שמועה שאולי הם נפתחו כבר לישראל. שווה בדיקה....
תודה,
חיפשתי באתר ולא ממש מצאתי מאמר על הB7000...
יש אולי לינק?
אני אשמח לקרוא...
יום נעים!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ביקורת של עופר לגבי הליד 7000
קבל לינק לביקורת של עופר לגבי הליד 7000 .esaly כתב:oferlaor כתב:קראת את המאמר על ה-B7000 ?
אגב, שווה לנסות לגשת לתכנים המקוונים (ONLINE CONTENT) יש שמועה שאולי הם נפתחו כבר לישראל. שווה בדיקה....
תודה,
חיפשתי באתר ולא ממש מצאתי מאמר על הB7000...
יש אולי לינק?
אני אשמח לקרוא...
יום נעים!...
מסך LED LCD של סמסונג: 46B7000 .
כנס לביקורת וידאו ותמצא את הביקורת לגבי המסך .
יום טוב.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תכנים ב-Internet@TV של סמסונג ויכולות פיענוח מדיה
שלום לכם.
ברשותי מסך LA46B750 (נרכש בערב ההכרזה האחרון של מיני ליין בארמגדון).
מרגע שהמסך הגיע, הוא חובר לרשת הביתית שלי (חיבור Ethernet קווי).
1. התכנים של Internet@TV נפתחו רק לפני כשבועיים וכרגע (זמן כתיבת שורות אלו) הם מציעים שירותים בסיסיים בלבד כמו דיווחי מזג אוויר וחיבור ל-You Tube באמצעות Widgets חינמיים להתקנה בטלוויזיה.
2. במסך משולבת יכולת פיענוח מדיה (לדעתי זהה לזו שקיימת במסך ה-7000). היכולת הזו בסיסית ואינה מסוגלת לפענח בצורה איכותית קבצים בעלי Bitrate גבוה. בסרטי DIVX ברזולוציות SD אין כל בעיה, כמו כן גם בסרטים בעלי רזולוציות גבוהות יותר, עד ל-720P בעלי Bitrate נמוך מתחת ל-6K כולל קבצי MKV. ברגע שהמסך מקבל קובץ כבד יותר, הוא פשוט נחנק. הגעתי למצב של Restart למסך. גם יכולת פענוח השמע מוגבלת.
המסך אינו יכול לשמש תחליף לסטרימר איכותי, אבל נוח אם רוצים לצפות בקובץ SD כלשהו שהורד מהאנטרנט, לדוגמא, ללא צורך בהדלקת אמצעים נוספים. פשוט מעתיקים ל-DiskOnKey, מחברים למסך, הזיהוי אוטומטי ונוח להפליא. אותו הכנ"ל אם משתמשים ביכולות ה-DNLA.
לי באופן אישי אין צורך ממשי ביכולת הזו, גם לא ביכולות ה-DNLA. למסך מחובר HTPC וגם HDX 1000. אין בכלל מקום להשוואה.
1. התכנים של Internet@TV נפתחו רק לפני כשבועיים וכרגע (זמן כתיבת שורות אלו) הם מציעים שירותים בסיסיים בלבד כמו דיווחי מזג אוויר וחיבור ל-You Tube באמצעות Widgets חינמיים להתקנה בטלוויזיה.
2. במסך משולבת יכולת פיענוח מדיה (לדעתי זהה לזו שקיימת במסך ה-7000). היכולת הזו בסיסית ואינה מסוגלת לפענח בצורה איכותית קבצים בעלי Bitrate גבוה. בסרטי DIVX ברזולוציות SD אין כל בעיה, כמו כן גם בסרטים בעלי רזולוציות גבוהות יותר, עד ל-720P בעלי Bitrate נמוך מתחת ל-6K כולל קבצי MKV. ברגע שהמסך מקבל קובץ כבד יותר, הוא פשוט נחנק. הגעתי למצב של Restart למסך. גם יכולת פענוח השמע מוגבלת.
המסך אינו יכול לשמש תחליף לסטרימר איכותי, אבל נוח אם רוצים לצפות בקובץ SD כלשהו שהורד מהאנטרנט, לדוגמא, ללא צורך בהדלקת אמצעים נוספים. פשוט מעתיקים ל-DiskOnKey, מחברים למסך, הזיהוי אוטומטי ונוח להפליא. אותו הכנ"ל אם משתמשים ביכולות ה-DNLA.
לי באופן אישי אין צורך ממשי ביכולת הזו, גם לא ביכולות ה-DNLA. למסך מחובר HTPC וגם HDX 1000. אין בכלל מקום להשוואה.
-
esaly
-
- חבר ותיק

Re: תכנים ב-Internet@TV של סמסונג ויכולות פיענוח מדיה
easher כתב:שלום לכם.
לי באופן אישי אין צורך ממשי ביכולת הזו, גם לא ביכולות ה-DNLA. למסך מחובר HTPC וגם HDX 1000. אין בכלל מקום להשוואה....
אז המקסימום שניתן צפות זה 720P בצורת עבודה הזו? (דרך DISK ON KEY או HD נייד)
-
esaly
-
- חבר ותיק

Re: תכנים ב-Internet@TV של סמסונג ויכולות פיענוח מדיה
esaly כתב:easher כתב:שלום לכם.
לי באופן אישי אין צורך ממשי ביכולת הזו, גם לא ביכולות ה-DNLA. למסך מחובר HTPC וגם HDX 1000. אין בכלל מקום להשוואה....
אז המקסימום שניתן לצפות זה 720P בצורת עבודה הזו? (דרך DISK ON KEY או HD נייד)...
תכנים ב-Internet@TV של סמסונג ויכולות פיענוח מדיה
כפי שכבר כתבתי:
יכולות הפענוח של המסך לא יחליפו סטרימר/HTPC איכותי.
כל הנסיונות שלי להזרים למסך תכנים בעלי Bitrate גבוה נכשלו. מדובר בסרטים בפורמט TS ברזולוציה FHD בגדלים של בין 15GB ל-30GB.
כמובן שגם נושא השמע בעייתי.
קח גם בחשבון שבכלל, נושא הפיענוח הפנימי במסכים הוא יחסית חדש.
יתכן ובמסגרת שידרוג עתידי גם הנושא הזה יטופל, כל עוד החמרה של המסך תהיה מסוגלת לתמוך בזה.
אגב, לדגמים החדשים כן קיימת האפשרות לשדרג Firmware עם DiskOnKey.
מעבר לזה המסך מעולה. המסך הקודם שלי היה ה-42wl68 של טושיבה, ואין בכלל מה להשוות.
יכולות הפענוח של המסך לא יחליפו סטרימר/HTPC איכותי.
כל הנסיונות שלי להזרים למסך תכנים בעלי Bitrate גבוה נכשלו. מדובר בסרטים בפורמט TS ברזולוציה FHD בגדלים של בין 15GB ל-30GB.
כמובן שגם נושא השמע בעייתי.
קח גם בחשבון שבכלל, נושא הפיענוח הפנימי במסכים הוא יחסית חדש.
יתכן ובמסגרת שידרוג עתידי גם הנושא הזה יטופל, כל עוד החמרה של המסך תהיה מסוגלת לתמוך בזה.
אגב, לדגמים החדשים כן קיימת האפשרות לשדרג Firmware עם DiskOnKey.
מעבר לזה המסך מעולה. המסך הקודם שלי היה ה-42wl68 של טושיבה, ואין בכלל מה להשוות.