מסך 46 סוני או טושיבה?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #41 

sony is sony. 'nough said
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

גאדגטבוי פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

מסך 46 סוני או טושיבה?

שליחה #42 

בשעה טובה קיבלתי את ה46B610 החדש שלי קודם כל עיצוב ממש יפה רגל זכוכית שקופה מחזיקה את המסך יש גם פלסיק שקוף שיוצר מסגרת עדינה למסך יש לו מראה הייטקי המסך יחסית די דק משהו כמו 5 סמ לא מדדתי (לפי העיין)יש המון אפשריות כיול כולל ל100 הרץ 5 מצבים נמוך רגיל בינוני וגבוהה וגם מותאם אישית שהכי טוב לדעתי תמונה יפה מאוד ובהירה עד כדי סינוור גם בSD וגם HD כמובן יש לתמונה תחושה תלת מיימדית במיוחד בשידורי HD מתמודדת מצויין עם שידורים רגילים אם כי לא כמו פלאזמה אין מה לעשות יש יתרונות ויש חסרונות.אז למי שלא מכיר תסיפור ירדתי מפלזמה 50 לLCD 46 אני יכול להגיד שיותר אהבתי את האיכות תמונה בפלזמה אבל מצד שני אני מאוד אוהב את הבהירות והצבעים החיים בLCD.סהכ אחלה טלויזייה אם כי היום יכול להיות שהייתי לוקח את ה550 שהיא אותו דבר רק בלי מאה הרץ ועולה 1000 שח פחות.שנה טובה לכולם

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #43 

ראית את הפיליפס ליד ה610 או ה550 ? אם כן איזה תמונה בSD יותר אהבת? סתם לידע כללי כי אני מתכוון לקנות את ה8404 ביציאת החג.

גאדגטבוי פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

מסך 46 סוני או טושיבה?

שליחה #44 

ראיתי את הסוני 5500 ליד ה610 הסמסונג הייתה יותר טובה גם בSD וגם בHD בגלל זה לקחתי אותה

לא הייה כאן שיקול של מחיר למרות שהסוני יותר יקרה את הפיליפס לא ראיתי תשווה תראה ותחליט זה הרבה עניין של טעם
סתם לידע כללי מביקורות מהעולם הסמסונג קיבלה באיכות תמונה 9 והפיליפס 8

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #45 

כן אבל בHD או בכללי כי לפי מה שאני ראיתי הSD בסמסונג לא משהו וזה היה תמיד ככה גם במסכים הקודמים שלהם 3 דורות אחורה אפילו תמיד ראיתי שהם קצת פחות טובים משאר החברות המובילות כמו פיליפס או סוני, אני מחפש מסך FHD שיציג SD בצורה הכי טובה בגלל זה אני מתלבט בין שלושת המסכים האלה כל כך הרבה.

גאדגטבוי פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

מסך 46 סוני או טושיבה?

שליחה #46 

לפי דעתי לאחר השוואה הסמוסג טובה יותר מהסוני גם בSD אבל אני אומר עוד פעם לך תראה בעניים
מה שהכי טוב לך תקח

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #47 

אני דווקא יותר אהבתי את הסוני, ורכשתי אותה. 40V5500
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

זה שאני אהבתי הכי הרבה את הסוני אחריה את הפילפס ואחרי זה הסמסונג ואני מפחד שלא בדקתי כמו שצריך ושאני יגיע הבייתה אני יתבאס כי אפעם לא מצאתי חנות שמציגה את שלושת המסכים אחת ליד השניה ובאותו הגודל

גאדגטבוי פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

מסך 46 סוני או טושיבה?

שליחה #49 

חברה אני חייב לציין שאחריי שהייתה לי פלזמה של סמסונג והחלפתי לLCDבגלל הבעייה אין על האיכות תמונה בפלזמה
חשבתי שסתם אנשים אומרים אבל זה באמת נכון חוצ מחסרון אחד בפלזמה שרמת התאורה די חשוכה התמונה מדהימה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”