צריך עזרה דחוף אני כבר שבוע בלי מסך
מסך 46 סוני או טושיבה?
אם כולן עולות לך אותו הדבר אז אני יכול להמליץ רק על הA856 שרכשתי בעצמי ואני מרוצה ממנה עד הגג.
אפשר לראות תמונות כאן:
http://www.hometheater.co.il/vt92079.%D ... 2-LE46A856
אפשר לראות תמונות כאן:
http://www.hometheater.co.il/vt92079.%D ... 2-LE46A856
מסך 46 סוני או טושיבה?
ראיתי את שלושתם הם בסביבות 10Kככה שהמחיר דומה התמונה בטושיבה הייתה חדה מאוד גם בשידורים רגיליםאם כי הייתה גרעיניות שהפריעה קצת בסוני גם חדה אבל הפנים של האנשים היו חלקים מאוד לטעמי יותר מידי ובסמסונג כל אופי התמונה חלק מאוד אבל פירוט .בHD בכולם ראו מצויין אם כי בטושיבה היו הרבה יותר פרטים מה גם שהA856 יבוא של י.שלום שאין לי מושג אייך השירות שלהם חברה עזרה אני כבר מתוסכל
ותודה רבה על התשובה המהירה כייף שיש אנשים שאכפת להם--------------
ותודה רבה על התשובה המהירה כייף שיש אנשים שאכפת להם--------------
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
הטושיבה לא קשורה לקבוצה בכלל.
הA856 הוא מלפני שנה, אבל עדיין יותר טוב מהאחרים שציינת אם המחיר דומה.uknowmy כתב:הA856 זה מסך ישן יחסית לא? והיבוא שלו הוא של יבואן רשמי או של י.שלום? ולא הבנתי הB750 פחות טובה מהB610 או ההפך?...
היבוא לא רשמי.
והB750 טובה מהB610 בכמה אספקטים.
אני צריך מסך 40-42 אינצ וה610 היא היחידה בגדלים האלה לפחות ביבוא רשמי אז ה750 וה650 לא באות בחשבון, אני כנראה יקח בסוף את הפיליפס כי היא יותר טובה מהסמסונג, והסוני פשוט יקרה מידיי למרות שרואים בה קצת יותר טוב מהפיליפס.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
דרגות רבות מתחת הטושיבה
מסך 46 סוני או טושיבה?
לדעתי למרות כל הבעיות שיש בזמן הארון למסכי סמסונג(תקלות ופגמים )עדיין זה המסך הכי טוב ברמת עיבוד תמונה בLCD אחר כך יש את הסוני בסדרות היקרות פיליפס וLG התחילו להתקרב לאיכות בסקרלט החדשה אני בסוף הזמנתי את הB610 רציתי לקחת משהו אחר בגלל הנסיון הרע שייש לי עם סמליין אבל פשוט כל הטלויזיות החוירו ליידה כולל הסוני מקווה שעם המסך הזה הכל יהייה בסדר אני עם פלזמות של סמסונג גמרתי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
גאדגטבוי כתב:לדעתי למרות כל הבעיות שיש בזמן הארון למסכי סמסונג(תקלות ופגמים )עדיין זה המסך הכי טוב ברמת עיבוד תמונה בLCD אחר כך יש את הסוני בסדרות היקרות פיליפס וLG התחילו להתקרב לאיכות בסקרלט החדשה אני בסוף הזמנתי את הB610 רציתי לקחת משהו אחר בגלל הנסיון הרע שייש לי עם סמליין אבל פשוט כל הטלויזיות החוירו ליידה כולל הסוני מקווה שעם המסך הזה הכל יהייה בסדר אני עם פלזמות של סמסונג גמרתי...
גאדגטבוי
שלום לך .
ראשית תתחדש ותהנה .
לאחר שתעמיק בה תכתוב לנו את רשמך מהמסך שרכשת .
שתהנה ממנה .
ושתהיה לך שנה טובה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"