מי הטובה ביותר בקטגורה 46"
מי שבאמת מבין במסכים לא "אוהב" אותם לפי שם המותג שלהם, אלא מתייחס לכל דגם ספציפי בצורה עניינית.uknowmy כתב:תמיד לסמסונג הייתה העלות/תועלת הכי טובה שיש אבל אין מה לעשות שמי שמבין במסכים לא אוהב כל כך את סמסונג ואין מה לעשות שבשביל תמונה באמת טובה עדיף משהו אחר....
אבל מה זה לדעתך (או לדעת מי שמבין במסכים) ה"משהו האחר" הזה? להמליץ לו על קורו שאולי מחוץ לתקציב שלו זו לא חוכמה גדולה.[/b]
אם הייתי חייב בגודל הזה אז פלאזמה 46 של פאנאסוניק.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
עמוס55עמוס55 כתב:סוני W5500
פיליפס 8404
סמסונג B610...
שלום לך.
אני אישית מעדיף את הסוני מבין השלושה .
1. כל סוגי הכניסות כולל שתי כניסות סקרט .
2.מנגנון 100 מתקדם +מעבד תמונה BE-3 החדיש ביותר .
3.תמונה וצבע טבעיים ביותר .
4.עיצוב עדין ונעים מראה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לך לראות אותן אחת ליד השנייה, אין פתרון טוב יותר. מפרטים הם דבר נחמד מאוד, מצד שני - מי שהנה מתמונה של סוני, אולי לא יהנה מהתמונה של סמסונג. יצא לי לראות זוג שעומד מול של מסכים של חברות שונות - אותו תוכן הוקרן - באחד היו צבעים שלדעתי היו בוהקים מדי, בשני הצבע היה נראה לי טוב יותר, הגבר החר במסך שאני חשבתי והאשה הלכה על המסך השני. לא נשארתי לראות מה יקחו, אבל אני נשבע שזה היה אותו מקור. לכן אני אומר: אנשים שונים, העדפות שונות.
עזוב מפרטים - לך לאחת המתמחות שמחזיקה את שלושתם (שלושתם טובים) ותחליט. לך תדע, אולי יהיה שם מסך אחר שילכוד את תשומת ליבך.
עזוב מפרטים - לך לאחת המתמחות שמחזיקה את שלושתם (שלושתם טובים) ותחליט. לך תדע, אולי יהיה שם מסך אחר שילכוד את תשומת ליבך.
Vocare Ad Regnum
בעניי הSONY יותר טובה מבין השלושה אבל היא עולה יותר מידיי יחסית לתמונה שהיא נותנת כי הפיליפס דיי קרובה אליה בתמונה אבל עולה הרבה פחות ממנה, ובקשר לסמסונג היא הכי זולה אבל אפעם לא אהבתי את הצבעים של הסמסונג הם חזקים מידיי ולא נעימים לעין, בדרך כלל מי שאני רואה שקונה סמסונג זה רק בגלל תקציב או שהוא לא מבין במסכים וסוכן מכירות דחף לו את המסך כי אחרי הכל קשה לצפות בה יותר מידיי והצבעים הם אלה שגורמים לך לחשוב בדקות הראשונות שהיא הטלויזיה הכי טובה שיש.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

כמו שתיארתי בשרשור זה או אחר: זה פשוט בעיני המתבונן. אתה מבקר בצורה שלדעתי לא לעניין. לא - אין לי אינטרס לסמסונג, המלצתי בשרשורים קודמים על מסכים אחרים לפי הגדרות של מה שחיפשו, אבל להגיד שמי שקונה סמסונג לא מבין זו הערה לא לעניין.uknowmy כתב:בעניי הSONY יותר טובה מבין השלושה אבל היא עולה יותר מידיי יחסית לתמונה שהיא נותנת כי הפיליפס דיי קרובה אליה בתמונה אבל עולה הרבה פחות ממנה, ובקשר לסמסונג היא הכי זולה אבל אפעם לא אהבתי את הצבעים של הסמסונג הם חזקים מידיי ולא נעימים לעין, בדרך כלל מי שאני רואה שקונה סמסונג זה רק בגלל תקציב או שהוא לא מבין במסכים וסוכן מכירות דחף לו את המסך כי אחרי הכל קשה לצפות בה יותר מידיי והצבעים הם אלה שגורמים לך לחשוב בדקות הראשונות שהיא הטלויזיה הכי טובה שיש....
זה לא רק המיתוג שלהם, זה העניין שאתה נכנס לחנות וישר מתלהב מהצבע שהיא נותנת ולא שם לב לדברים הקטנים לפירוט תמונה להשתקפות ולשאר הדברים וישר קונה כי הוא לא בודק וזה מה שמעצבן אותי כל מי שאני מכיר כמעט ככה, אתמול באתי לחנות לברר על מסכים ובנאדם נכנס אחריי שמעתי אותו מדבר עם נציג המכירות הוא אמר לו רק בהאייר אפשר להציג תמונות וסרטים מהמחשב דרך USB ואני רוצה רק סמסונג.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

וואו, קודם כל - בגרסאות העדכניות שלהם כן אפשר להציג סרטים. דבר שני: מי בכלל רוצה לראות סרטים כשהמסך עושה את העבודה ??? עדיף סטרימר או משהו כזה.
שמע, יש למוכרים נטייה למשוך לסמסונג, LG, האייר וכיוב. בד"כ בהתאם לשיתופי פעולה של אותו בית עסק. מה שיכניס לו יותר כסף.
לצערי הרב לא כל מי שנכנס לבית עסק מחפש להסתכל על מה שאנחנו מסתכלים. אני באופן אישי בחנתי לא מעט דגמים. תקציבית - אם הייתי יכול, הייתי קונה פיוניר, אבל היא מעבר לתקציב בהרבה. יש כמות לא מבוטלת היום של מסכים איכותיים, אבל השוק יתנהג תמיד במדיניות העדר. אנחנו בפורום שונים, אני לא חושב שזה ישתנה.
שמע, יש למוכרים נטייה למשוך לסמסונג, LG, האייר וכיוב. בד"כ בהתאם לשיתופי פעולה של אותו בית עסק. מה שיכניס לו יותר כסף.
לצערי הרב לא כל מי שנכנס לבית עסק מחפש להסתכל על מה שאנחנו מסתכלים. אני באופן אישי בחנתי לא מעט דגמים. תקציבית - אם הייתי יכול, הייתי קונה פיוניר, אבל היא מעבר לתקציב בהרבה. יש כמות לא מבוטלת היום של מסכים איכותיים, אבל השוק יתנהג תמיד במדיניות העדר. אנחנו בפורום שונים, אני לא חושב שזה ישתנה.
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

יצא לי לדבר עם אמא בגן הילדים של הבן שלי, רכשה פיליפס 8404 וסמסונג (לא זוכר גדלים). היא הביעה הקיאות שהשאירה אותי בשוק. המשפט שלה שאהבתי היה: הלכתי לראות כמה מסכים, מה שנראה הכי טוב בתוכן שהבאתי ובשידורים רגילים - את זה קנינו. כל הכבוד. לא על הבחירה (אין לי סנטימנטים), אלא על הצורה בה נעשתה הבחירה.
Vocare Ad Regnum
הכל עניין של טעם. יש אנשים שאוהבים צבע עגבנייה במסך שלהם - אדום אדום. ויש אנשים שאוהבים
אותה בצבע טבעי שהוא אדום מינוס.
אם הרבה אנשים קונים יותר מותג מסויים זה לא אומר שהם לא מבינים במסכים או שיש להם בעייה תקציבית.
ולא נראה לי שיש LCD מושלם...
לסמסונג יש יותר מדי צבעים ולפיליפס יש פחות מדי שחורים וזווית צפייה קטנה והתמודדות
לא מספיקה בשידורי SD ולסוני יש עננות (אי אחידות) בסצינות שחורות.
וזה מביקורות של אנשים מקצועיים.
באמת אכזבה שלא הצלחתי למצוא LCD מושלם.
אותה בצבע טבעי שהוא אדום מינוס.
אם הרבה אנשים קונים יותר מותג מסויים זה לא אומר שהם לא מבינים במסכים או שיש להם בעייה תקציבית.
ולא נראה לי שיש LCD מושלם...
לסמסונג יש יותר מדי צבעים ולפיליפס יש פחות מדי שחורים וזווית צפייה קטנה והתמודדות
לא מספיקה בשידורי SD ולסוני יש עננות (אי אחידות) בסצינות שחורות.
וזה מביקורות של אנשים מקצועיים.
באמת אכזבה שלא הצלחתי למצוא LCD מושלם.