מי הטובה ביותר בקטגורה 46"

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
עמוס55 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

סוני W5500
פיליפס 8404
סמסונג B610

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

זה בדיוק מה שאני מחפש ב42 אינצ

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

W5500, אבל במחיר שלה אתה יכול להביא טלוויזיות אחרות כמו הסמסונג B750.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #4 

gulmer כתב:W5500, אבל במחיר שלה אתה יכול להביא טלוויזיות אחרות כמו הסמסונג B750.
...
(Y) (Y)

עלות/תועלת/איכות תמונה לטובת B750..

חסרון: השתקפויות במסך.

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

תמיד לסמסונג הייתה העלות/תועלת הכי טובה שיש אבל אין מה לעשות שמי שמבין במסכים לא אוהב כל כך את סמסונג ואין מה לעשות שבשביל תמונה באמת טובה עדיף משהו אחר.

עמוס55 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

איו תשובה מה עושים

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #7 

uknowmy כתב:תמיד לסמסונג הייתה העלות/תועלת הכי טובה שיש אבל אין מה לעשות שמי שמבין במסכים לא אוהב כל כך את סמסונג ואין מה לעשות שבשביל תמונה באמת טובה עדיף משהו אחר.
...
מי שבאמת מבין במסכים לא "אוהב" אותם לפי שם המותג שלהם, אלא מתייחס לכל דגם ספציפי בצורה עניינית.
אבל מה זה לדעתך (או לדעת מי שמבין במסכים) ה"משהו האחר" הזה? להמליץ לו על קורו שאולי מחוץ לתקציב שלו זו לא חוכמה גדולה.[/b]

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #8 

אם הייתי חייב בגודל הזה אז פלאזמה 46 של פאנאסוניק.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #9 

עמוס55 כתב:סוני W5500
פיליפס 8404
סמסונג B610
...
עמוס55
שלום לך.

אני אישית מעדיף את הסוני מבין השלושה .

1. כל סוגי הכניסות כולל שתי כניסות סקרט .
2.מנגנון 100 מתקדם +מעבד תמונה BE-3 החדיש ביותר .
3.תמונה וצבע טבעיים ביותר .
4.עיצוב עדין ונעים מראה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #10 

לך לראות אותן אחת ליד השנייה, אין פתרון טוב יותר. מפרטים הם דבר נחמד מאוד, מצד שני - מי שהנה מתמונה של סוני, אולי לא יהנה מהתמונה של סמסונג. יצא לי לראות זוג שעומד מול של מסכים של חברות שונות - אותו תוכן הוקרן - באחד היו צבעים שלדעתי היו בוהקים מדי, בשני הצבע היה נראה לי טוב יותר, הגבר החר במסך שאני חשבתי והאשה הלכה על המסך השני. לא נשארתי לראות מה יקחו, אבל אני נשבע שזה היה אותו מקור. לכן אני אומר: אנשים שונים, העדפות שונות.
עזוב מפרטים - לך לאחת המתמחות שמחזיקה את שלושתם (שלושתם טובים) ותחליט. לך תדע, אולי יהיה שם מסך אחר שילכוד את תשומת ליבך.
Vocare Ad Regnum

daycalon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 566
שם מלא: daycalon
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #11 

רק sony :D

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

בעניי הSONY יותר טובה מבין השלושה אבל היא עולה יותר מידיי יחסית לתמונה שהיא נותנת כי הפיליפס דיי קרובה אליה בתמונה אבל עולה הרבה פחות ממנה, ובקשר לסמסונג היא הכי זולה אבל אפעם לא אהבתי את הצבעים של הסמסונג הם חזקים מידיי ולא נעימים לעין, בדרך כלל מי שאני רואה שקונה סמסונג זה רק בגלל תקציב או שהוא לא מבין במסכים וסוכן מכירות דחף לו את המסך כי אחרי הכל קשה לצפות בה יותר מידיי והצבעים הם אלה שגורמים לך לחשוב בדקות הראשונות שהיא הטלויזיה הכי טובה שיש.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

uknowmy כתב:בעניי הSONY יותר טובה מבין השלושה אבל היא עולה יותר מידיי יחסית לתמונה שהיא נותנת כי הפיליפס דיי קרובה אליה בתמונה אבל עולה הרבה פחות ממנה, ובקשר לסמסונג היא הכי זולה אבל אפעם לא אהבתי את הצבעים של הסמסונג הם חזקים מידיי ולא נעימים לעין, בדרך כלל מי שאני רואה שקונה סמסונג זה רק בגלל תקציב או שהוא לא מבין במסכים וסוכן מכירות דחף לו את המסך כי אחרי הכל קשה לצפות בה יותר מידיי והצבעים הם אלה שגורמים לך לחשוב בדקות הראשונות שהיא הטלויזיה הכי טובה שיש.
...
כמו שתיארתי בשרשור זה או אחר: זה פשוט בעיני המתבונן. אתה מבקר בצורה שלדעתי לא לעניין. לא - אין לי אינטרס לסמסונג, המלצתי בשרשורים קודמים על מסכים אחרים לפי הגדרות של מה שחיפשו, אבל להגיד שמי שקונה סמסונג לא מבין זו הערה לא לעניין.

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

את צודק אולי קצת הגזמתי אבל כל מי שאני שומע שלא מבין כלום במסכים ישר קופץ סמסונג וזה מעצבן.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

סמסונג ממותגת חזק מאוד, כמוה גם LG, לאחרונה פנסוניק מתעוררים גם בשיווק. ההבדל הוא כמות ההיצע שיש להם ברמות המסכים.
Vocare Ad Regnum

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

זה לא רק המיתוג שלהם, זה העניין שאתה נכנס לחנות וישר מתלהב מהצבע שהיא נותנת ולא שם לב לדברים הקטנים לפירוט תמונה להשתקפות ולשאר הדברים וישר קונה כי הוא לא בודק וזה מה שמעצבן אותי כל מי שאני מכיר כמעט ככה, אתמול באתי לחנות לברר על מסכים ובנאדם נכנס אחריי שמעתי אותו מדבר עם נציג המכירות הוא אמר לו רק בהאייר אפשר להציג תמונות וסרטים מהמחשב דרך USB ואני רוצה רק סמסונג.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

וואו, קודם כל - בגרסאות העדכניות שלהם כן אפשר להציג סרטים. דבר שני: מי בכלל רוצה לראות סרטים כשהמסך עושה את העבודה ??? עדיף סטרימר או משהו כזה.
שמע, יש למוכרים נטייה למשוך לסמסונג, LG, האייר וכיוב. בד"כ בהתאם לשיתופי פעולה של אותו בית עסק. מה שיכניס לו יותר כסף.
לצערי הרב לא כל מי שנכנס לבית עסק מחפש להסתכל על מה שאנחנו מסתכלים. אני באופן אישי בחנתי לא מעט דגמים. תקציבית - אם הייתי יכול, הייתי קונה פיוניר, אבל היא מעבר לתקציב בהרבה. יש כמות לא מבוטלת היום של מסכים איכותיים, אבל השוק יתנהג תמיד במדיניות העדר. אנחנו בפורום שונים, אני לא חושב שזה ישתנה.
Vocare Ad Regnum

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

לאט לאט זה משתנה כי אתמול גם ראיתי אמא וילדה שקנו את ה8404 וכמה שחשבתי שהם בנות והילדה הקטנה לא מבינה כלום והאמא היא אמא הם הפגינו הרבה ידע על הטלויזיה.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

יצא לי לדבר עם אמא בגן הילדים של הבן שלי, רכשה פיליפס 8404 וסמסונג (לא זוכר גדלים). היא הביעה הקיאות שהשאירה אותי בשוק. המשפט שלה שאהבתי היה: הלכתי לראות כמה מסכים, מה שנראה הכי טוב בתוכן שהבאתי ובשידורים רגילים - את זה קנינו. כל הכבוד. לא על הבחירה (אין לי סנטימנטים), אלא על הצורה בה נעשתה הבחירה.
Vocare Ad Regnum

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #20 

הכל עניין של טעם. יש אנשים שאוהבים צבע עגבנייה במסך שלהם - אדום אדום. ויש אנשים שאוהבים

אותה בצבע טבעי שהוא אדום מינוס.

אם הרבה אנשים קונים יותר מותג מסויים זה לא אומר שהם לא מבינים במסכים או שיש להם בעייה תקציבית.

ולא נראה לי שיש LCD מושלם...

לסמסונג יש יותר מדי צבעים ולפיליפס יש פחות מדי שחורים וזווית צפייה קטנה והתמודדות

לא מספיקה בשידורי SD ולסוני יש עננות (אי אחידות) בסצינות שחורות.

וזה מביקורות של אנשים מקצועיים.

באמת אכזבה שלא הצלחתי למצוא LCD מושלם.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”