חיבור המחשב למגבר
שלום לכולם ! שמי שון אני חדש כאן בפורום וגם טירון בכל מה שקשור לתחום האודיו , עכשיו השאלה שלי היא כזאת ברשותי מגבר ישן של JVC דגם : rx-6012v ומחשב בעל 6 יציאות PL ו שתי יציאות RCA ( אדום ולבן) איזה כבל אני אני צריך כדי להפיק את הסאונד הטוב ביותר שאני יכול , ובנסוף האם אני יכול לשמוע בסראונד ? או רק בסטריאו ?.
בתודה שון.
בתודה שון.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לגבי המחשב - 6 חיבורי ה PL משמשים למטרות שונות.
מבחינתך, שלושה חשובים:
1. ירוק - יציאות לרמקולים קדמיים (Front L/R).
2. יציאה לרמקולים אחוריים (Rear L/R).
3. יציאה לסנטר וסאב (Center \ Sub).
אני לא מצליח למצוא תמונה של הרסיבר שלך, אבל אם יש לו מאחורה Multi Channel analog inputs (בד"כ - 6 כניסות RCA), אתה יכול לחבר משלושת חיבורי ה PL הנ"ל בכבלי PL->2xRCA לכניסות המתאימות ברסיבר.
אפשרות אחרת - אם יש לך במחשב יציאה דיגיטלית (אופטית או S/PDIF) - ברוב המגברים יש כניסה מתאימה, ותוכל להעביר אות בסראונד באמצעות כבל יחיד.
עיין במדריך הזה מפורום HTPC למידע נוסף - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1366
מבחינתך, שלושה חשובים:
1. ירוק - יציאות לרמקולים קדמיים (Front L/R).
2. יציאה לרמקולים אחוריים (Rear L/R).
3. יציאה לסנטר וסאב (Center \ Sub).
אני לא מצליח למצוא תמונה של הרסיבר שלך, אבל אם יש לו מאחורה Multi Channel analog inputs (בד"כ - 6 כניסות RCA), אתה יכול לחבר משלושת חיבורי ה PL הנ"ל בכבלי PL->2xRCA לכניסות המתאימות ברסיבר.
אפשרות אחרת - אם יש לך במחשב יציאה דיגיטלית (אופטית או S/PDIF) - ברוב המגברים יש כניסה מתאימה, ותוכל להעביר אות בסראונד באמצעות כבל יחיד.
עיין במדריך הזה מפורום HTPC למידע נוסף - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1366
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
שוב -
איזה כרטיס קול יש לך במחשב? איזה חיבורים יש לו (פנימיים וחיצוניים)?
RCA הוא צורת מחבר, שיכול לתמוך גם באות אנלוגי וגם בחיבור Coaxial (כמו הכניסה הכתומה במגבר).
איזה כרטיס קול יש לך במחשב? איזה חיבורים יש לו (פנימיים וחיצוניים)?
RCA הוא צורת מחבר, שיכול לתמוך גם באות אנלוגי וגם בחיבור Coaxial (כמו הכניסה הכתומה במגבר).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
יופי, יש לך חיבור קואקסיאלי (S/PDIF).
פשוט מחברים כבל אודיו קואקסיאלי (זה כבל מסוכך, עכבה של 75 ohm לפחות) עם מחברי RCA בקצוות, ותקבל אודיו גם בסראונד (תלוי בפענוח כמובן, לפי המדריך שצירפתי למעלה).
פשוט מחברים כבל אודיו קואקסיאלי (זה כבל מסוכך, עכבה של 75 ohm לפחות) עם מחברי RCA בקצוות, ותקבל אודיו גם בסראונד (תלוי בפענוח כמובן, לפי המדריך שצירפתי למעלה).
דרך אגב, גם לי היה את הבעיה.. במחשב בן 4 שנים בערך - בלי חיבור קווקסיאלי על הלוח..
חיברתי פשוט pl למחשב לירוק. rca לרסיבר - וברסיבר שמתי מצב DSP עכשיו אחד הקדמיים ואחד האחוריים לא עובד...
במצב טלויזיה או דיוידי הכל עובד כראוי... גם אחרי שהגדרתי במחשב בכ.קול 5.1
יש למישהו רעיון איך פותרים את זה?
חיברתי פשוט pl למחשב לירוק. rca לרסיבר - וברסיבר שמתי מצב DSP עכשיו אחד הקדמיים ואחד האחוריים לא עובד...
במצב טלויזיה או דיוידי הכל עובד כראוי... גם אחרי שהגדרתי במחשב בכ.קול 5.1
יש למישהו רעיון איך פותרים את זה?