והכי בוער, נדמה לי שקראתי שמוטב לא להירשם לחנות הארופאית אלא האמריקאית. האמנם? מה היתרונות והחסרונות? ואם החלטתי להירשם, איך עושים זאת, כלומר איזו מדינה להזין?
לא צריכה להיות בעיה להרשם לחנות הארופאית או האמריקאית כעת מאחר וקיימים כרטיסי PSN אותם ניתן לרכוש ולקנות באמצעותם תוכן משתי החנויות.
אתה גם תמיד יכול ליצור עוד משתמש בכיף שלך ולהחליף בין החנויות אם יש צורך.
שורה תחתונה, הסר כל חשש מליבך.
Newboy כתב:תודה על התשובה..אבל בכל זאת מישהו פעם אמר לי לא לסמן: ישראל. האם זה אומר גם לא להתחבר לחנות הארופאית בברירת מחדל?
המשחק שקיבלתי ברכישה הוא beowulf גירסת pal. זה אומר שאוכל להוריד לו תוספות רק אם אתחבר לחנות הארופאית?
...
אתה בטח מתכוון שקיבלת את הסרט...
לא משנה איזה חשבון תיצור, אתה תמיד יכול ליצור עוד אחד אחריו כמה שבא לך ולשנות את ארץ המוצא לאוזבקיסטן גם אם בא לך.
אין טעם להשתמש "בישראל" כי זה ימנע ממך להכנס לחנות הוירטואלית אבל ר-ק לאותו חשבון. ברגע שתחליף משתמש לאירופאי או אמריקאי לא תהיה לך שום בעיה.
עכשיו אני חייב להגיד עוד משהו - מאז שחיברתי את המכשיר הלסת שלי לא הפסיקה להישמט בתדהמה...
איזה יופי! איזו איכות...מדהים
ואני כבר ידעתי מה זה FHD יש לי מסך ומזרימדיה והכל, אבל בכל זאת רק עכשיו אני מתחיל להבין את הפוטנציאל המדהים של המכשיר הזה.
התקנתי גם tversity ואני מזרים מהמחשב.... איכות הזרמה אלחוטית מדהימה..ואיזה יופי, אין מה להשוות למזרימדיה ששם בזמן הזרמת אודיו מקבלים איזה שומר מסך מעפן בלבד...
בקיצור, אני מתלהב כמו ילד נראה לי....יופי של מתנה לשנה החדשה:)
נערך לאחרונה על ידי Newboy ב 14/09/2009 21:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
איפה כל המשתמשים הכבדים כאן שיתנו לטירון ירוק עצות וטיפים למצות את הפוטנציאל?<
את הדביק כבר קראתי....
נ.ב שאלה לגבי הבלוריי, איך שהכנסתי סרט הוא שאל אותי אם גם לעדכן תכנים BD-LIVE ואישרתי לו..עכשיו אני זוכר שבבלוריי צריך לחבר דיסקאוןקי חיצוני כדי שהוא יוריד אליו את התכנים..גם בידידנו הSLIM זה אותו דבר או שהוא מוריד לתוך ההארד-דיסק שלו?...