פיוניר 5090 ותודה...
-
teocali
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
(קודם כל - תודה לאלה שפנו בהודעות פרטיות והציעו עזרה בלבטים שהיו לי - לא יכולתי להגיב בהודעה פרטית מאחר ואני "משתמש חדש").
ולעצם העניין...
לאחר ששוכנעתי לרכוש פיוניר KURO LX5090, אני יכול לומר שההחלטה היתה במקומה ואכן, בתכני HD התמונה היא לא פחות, אבל ממש לא פחות ממהממת.
תוכן SD אינו כה נורא בעיני (כפי שקראתי בהודעות מסוימות) ובכל מקרה לו הייתי צופה רק ב-SD הייתי נשאר עם ה-CRT הקודם שלי...כמו-כן, העברה לפורמט 4:3 בשידורי SD נחותים משפרת את התמונה ללא הכר והחשש היחיד שלי הוא מה-IMAGE RETENTION המפורסם, אע"פ שב-KURO ניתן לבחור באופציה שמשנה את גווני הפסים בשני צידי המסך.
אבל...
הכל מתגמד מול תוכני HD שפשוט הפילו את הלסת לכל מי שראה את המסך בפעולה בימים האחרונים.
כל מה שנותר לי זה לשמוח על כך שביצעתי את הרכישה אחרי ביקור בפורום הנ"ל (טוב, נו, גם באחרים...) שפתח את עיני, תרתי משמע, ונתן לי כיוון נכון לגבי הבחירה שכעת מוכיחה את עצמה כמאוד נכונה.
תודה!
ולעצם העניין...
לאחר ששוכנעתי לרכוש פיוניר KURO LX5090, אני יכול לומר שההחלטה היתה במקומה ואכן, בתכני HD התמונה היא לא פחות, אבל ממש לא פחות ממהממת.
תוכן SD אינו כה נורא בעיני (כפי שקראתי בהודעות מסוימות) ובכל מקרה לו הייתי צופה רק ב-SD הייתי נשאר עם ה-CRT הקודם שלי...כמו-כן, העברה לפורמט 4:3 בשידורי SD נחותים משפרת את התמונה ללא הכר והחשש היחיד שלי הוא מה-IMAGE RETENTION המפורסם, אע"פ שב-KURO ניתן לבחור באופציה שמשנה את גווני הפסים בשני צידי המסך.
אבל...
הכל מתגמד מול תוכני HD שפשוט הפילו את הלסת לכל מי שראה את המסך בפעולה בימים האחרונים.
כל מה שנותר לי זה לשמוח על כך שביצעתי את הרכישה אחרי ביקור בפורום הנ"ל (טוב, נו, גם באחרים...) שפתח את עיני, תרתי משמע, ונתן לי כיוון נכון לגבי הבחירה שכעת מוכיחה את עצמה כמאוד נכונה.
תודה!
אפשר לשאול איפה קנית , ומה המחיר ?teocali כתב:(קודם כל - תודה לאלה שפנו בהודעות פרטיות והציעו עזרה בלבטים שהיו לי - לא יכולתי להגיב בהודעה פרטית מאחר ואני "משתמש חדש").
ולעצם העניין...
אבל...
תודה!...
אני גם על סף קניה , אני מניח שיקח לי עוד יום יומיים להתבשל על זה שאני הולך להוציא כמעט 20K על מסך , אבל זה כבר עבר את השלב של ההחלטה , ואני מחכה רק לביצוע...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תתחדש ותהנה 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
teocali
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תודה על המחמאה...
הרמקולים שאתה רואה הם JBL830 בני 17 (!!) אבל עם צליל מבריק גם היום, שמהווים חלק ממערכת קולנוע ביתי די וותיקה (7 שנים) הכוללת מגבר Yamaha RX-V430, סנטר Celestion C4, אחוריים Celestion C5 ואת הדבר האפור הזה, סאב-וופר Celestion C6S שאמנם אמור לעמוד על הרצפה, אבל זוכה בינתיים לעמדה בכירה יותר על המזנון...
ולא נראה לי שאי פעם אזדקק למשהו אחר.
הרמקולים שאתה רואה הם JBL830 בני 17 (!!) אבל עם צליל מבריק גם היום, שמהווים חלק ממערכת קולנוע ביתי די וותיקה (7 שנים) הכוללת מגבר Yamaha RX-V430, סנטר Celestion C4, אחוריים Celestion C5 ואת הדבר האפור הזה, סאב-וופר Celestion C6S שאמנם אמור לעמוד על הרצפה, אבל זוכה בינתיים לעמדה בכירה יותר על המזנון...
ולא נראה לי שאי פעם אזדקק למשהו אחר.