תגובות לכתבה: מסך LCD 47PFL8404 של פיליפס
ענייני מולטימדיה
תודה על הסיקור המעולה,
השאלה היא הרי כל הפונקציות המולטימדיה האלה זה סתם דבר מיותר,
במיוחד כשאין תמיכה בעברית, וצריך לחבר את המסך לרשת ביתית ע"י חוטים ובכלל ממה שהבנתי זה עובד לאט (בסופו של דבר כולם מחברים סטרימר כלשהו כדי לצפות גם ב mkv, שעדיין לא הבנתי למה כל המסכים לא קוראים קבצים אלו, נראה לי פוליטיקה מעורבת).
יש טלוויזיות בעלי איכות תמונה וסאונד זהים/דומים, אך בלי כל ענייני המולטימדיה האלה?
במיוחד כשאין תמיכה בעברית, וצריך לחבר את המסך לרשת ביתית ע"י חוטים ובכלל ממה שהבנתי זה עובד לאט (בסופו של דבר כולם מחברים סטרימר כלשהו כדי לצפות גם ב mkv, שעדיין לא הבנתי למה כל המסכים לא קוראים קבצים אלו, נראה לי פוליטיקה מעורבת).
יש טלוויזיות בעלי איכות תמונה וסאונד זהים/דומים, אך בלי כל ענייני המולטימדיה האלה?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מסכים אינם תומכים בקבצי MKV לא בגלל פוליטיקה - קבצי matroska הם קוד פתוח ופתוחים לשימוש.
הבעיה כנראה זה יכולת הפענוח שלהם. דרוש מעבד חזק כדי לפענח סרטי HD במעטפת הזו..
יש אפילו מספר מעבדים במחשבים שולחניים (חלשים ו/או ישנים) שלא מצליחים לפענח את הסרטים בלי לקרטע.
לגבי המולטימדיה,
ככה זה מגיע ברוב הדגמים של פיליפס למעט הדגמים הפשוטים.
מחיר ה 8404 לפי דעתי הוגן מאד (ברוב המקומות) ביחס לתמורת המסך ואיכות התמונה המעולה שלו.
אז אם נותנים לך מולטידמיה - קח.
*נ.ב - אם תצליח למצוא 7404 באיזה דיל טוב אז הוא גם אופציה מעולה.
הוא זהה ל 8404 למעט האמבילייט המיותר לטעמי.
הבעיה כנראה זה יכולת הפענוח שלהם. דרוש מעבד חזק כדי לפענח סרטי HD במעטפת הזו..
יש אפילו מספר מעבדים במחשבים שולחניים (חלשים ו/או ישנים) שלא מצליחים לפענח את הסרטים בלי לקרטע.
לגבי המולטימדיה,
ככה זה מגיע ברוב הדגמים של פיליפס למעט הדגמים הפשוטים.
מחיר ה 8404 לפי דעתי הוגן מאד (ברוב המקומות) ביחס לתמורת המסך ואיכות התמונה המעולה שלו.
אז אם נותנים לך מולטידמיה - קח.
*נ.ב - אם תצליח למצוא 7404 באיזה דיל טוב אז הוא גם אופציה מעולה.
הוא זהה ל 8404 למעט האמבילייט המיותר לטעמי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
Re: ענייני מולטימדיה
יש לך את אותו המסך רק בלי הדברים שציינת שזה ה-7404 אבל ה-7404 עולה בסביבות ה6150 וה8404 עולה בסביבות ה6350 וכמו שרשמו לך מעלי נותנים לך תיקח ואני מתכוון ל-8404 .khaykin כתב:תודה על הסיקור המעולה,
יש טלוויזיות בעלי איכות תמונה וסאונד זהים/דומים, אך בלי כל ענייני המולטימדיה האלה?...
6350? איפה אני מוצא מחיר כזה?NK כתב: יש לך את אותו המסך רק בלי הדברים שציינת שזה ה-7404 אבל ה-7404 עולה בסביבות ה6150 וה8404 עולה בסביבות ה6350 וכמו שרשמו לך מעלי נותנים לך תיקח ואני מתכוון ל-8404 ....
תסתכל על ההודעה של mayeastkhaykin כתב:6350? איפה אני מוצא מחיר כזה?NK כתב: יש לך את אותו המסך רק בלי הדברים שציינת שזה ה-7404 אבל ה-7404 עולה בסביבות ה6150 וה8404 עולה בסביבות ה6350 וכמו שרשמו לך מעלי נותנים לך תיקח ואני מתכוון ל-8404 .......
בבקשה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0