רכישת מגבר בארה"ב
אז לאלר האזנה, ולאור הצעותיכם, המלצותיכם ונבירה בשרשורים השונים החלטתי על ה 565 של ימאהה.
המחיר שלו בארץ באזור ה 3.5K. בארה"ב מחירו 430$, קרי 50 אחוז מהמחיר המבוקש בארץ.
אני פחות מוטרד מאחריות, ורק מבקש לוודא עם מביני דבר - האם בעית מתח החשמל תיפטר עם רכישת שנאי מתאם?
יש לי ידידה דיילת שהסכימה לקחת את המגבר...הם משלמים 17 אחוז מכס במקרה ודורשים מהם...
תודה למשיבים
המחיר שלו בארץ באזור ה 3.5K. בארה"ב מחירו 430$, קרי 50 אחוז מהמחיר המבוקש בארץ.
אני פחות מוטרד מאחריות, ורק מבקש לוודא עם מביני דבר - האם בעית מתח החשמל תיפטר עם רכישת שנאי מתאם?
יש לי ידידה דיילת שהסכימה לקחת את המגבר...הם משלמים 17 אחוז מכס במקרה ודורשים מהם...
תודה למשיבים
https://www.samstores.com/details.asp?ProdID=14335
אין צורך בכל הבלאגן, 449$, מגיע מוכן לרשת המקומית שלנו.
ואגב, מאותה החנות בתוספת שולית לגמרי הייתי שוקל גם את הדנון 1910, קוצר תשבוחות בלי סוף,
גם הוא כמובן מותאם לרשת החשמל שלנו....
בהצלחה,
גל
ואגב, מאותה החנות בתוספת שולית לגמרי הייתי שוקל גם את הדנון 1910, קוצר תשבוחות בלי סוף,
בהצלחה,
גל
כמי שחברה שלו הייתה דיילת בעבר, ואחותה הדיילת, כנראה מנסה להרגיע תינוק צורח בטיסה מארה"ב בזמן שאני כותב שורות אלה, קבל המלצה חברית:maz כתב:יש לי ידידה דיילת שהסכימה לקחת את המגבר...הם משלמים 17 אחוז מכס במקרה ודורשים מהם...
תודה למשיבים...
1) אנשי צוות אוויר ודיילים נדרשים לשלם מיסים בדיוק באותו שיעור כמו כל אזרח אחר במדינה.
אם תבדוק בטבלת המיסים המרוכזים באתר המכס, תגלה שסך כל המיסים על מגבר (נכון להיום) עומד על 34%.
זה קרוב למה שאתה ציינת, רק ששכחת להוסיף את המע"מ... (בעצם זה 17.5% מכס + 16.5% מע"מ).
http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx
2) אם יש איזשהו הבדל בין אזרח "רגיל" לבין צוותי אוויר ונספחיהם בעניין המכס, אז הוא לרעת צוותי האוויר...
בעוד שאזרח רשאי להביא מוצרים בשווי של עד $200 כאשר הוא שב מחו"ל והם יחשבו לפטורים ממס,
המגבלה של צוותי אוויר נמוכה בהרבה (אני לא זוכר את המספר המדויק, אבל הוא מאד נמוך).
בנוסף במכס מחפשים דיילים / דיילות...
אם הידידה שלך הגיעה למצב ש- "דורשים ממנה" לשלם מכס, אז מצבה גרוע.
במצב כזה היא למעשה נתפסה בהברחה. היא תשלם קנס גדול באגף המכס בנמל התעופה,
ובנוסף יש סיכוי גדול מאד שהיא תאבד את משרתה. אני יודע שאל-על נוטים להחמיר בעניין...
בקיצור-
על מנת לחסוך לך ולידידתך עוגמת נפש רבה, אני ממליץ לך בחום פשוט להנחות אותה להצהיר על המגבר,
ולקחת בחשבון שאתה משלם עליו 34% מיסים...
בחברות,
אלון
אישור מכון תקנים
אפרופו יבוא אישי של ציוד, מישהו סיפר לי שכאשר קנה באתר בחו"ל מגבר סטריאו הוא נדרש להציג אישור מכון תקנים. מישהו נתקל בתופעה האמורה?
Re: אישור מכון תקנים
חבר הביא עבורי מגבר של קימברידג' אודיו מאנגליה לפני מספר חודשים.partner11 כתב:אפרופו יבוא אישי של ציוד, מישהו סיפר לי שכאשר קנה באתר בחו"ל מגבר סטריאו הוא נדרש להציג אישור מכון תקנים. מישהו נתקל בתופעה האמורה?...
הוא הצהיר עליו (לבקשתי) במכס. לא נדרש להציג אישורים מיוחדים.
אני יודע בוודאות (וגם מניסיון) שיש צורך באישורים ממשרד התחבורה כאשר מביאים חלקי חילוף לרכב,
וממשרד התקשורת במידה ומביאים מכשירים שמשדרים (ראוטרים אלחוטיים וכו').
תודה גל. שאלה שעשויה להיות מוזרה, מצד שני אולי לא -galweb כתב:https://www.samstores.com/details.asp?ProdID=14335
בהצלחה,
גל...
אפשר להבין כי כל הדגמים של ימאהה מותאמים לארץ או שמא זה תת דגם ספציפי?
YANCO -אינני בקיא עד כדי כך. היא לא "נאלצה"...היא עצמה אמרה לי שהיא תצהיר על המוצר, ייתכן כי היא לא לקחה בחשבון את המע"מ....
שלום!
קניתי מגבר של פיוניר VSX-810H-K דרך איביי וספגתי את המחיר משלוח - 120 דולר ( באופן מפתיע יצאתי ללא תשלום מכס (סביר להניח שהיתה אצלהם טעות), שנאי 120 - 220 פותר את הבעיה של התאימות לרשת החשמל רק אל תשכח להתאים את ההספק (WATT) שהרסיבר צורך לשנאי שאתה קונה (180 ש"ח) אם אתה גר באזור ראשל"צ יש לי חנות טובה להמליץ.
קניתי מגבר של פיוניר VSX-810H-K דרך איביי וספגתי את המחיר משלוח - 120 דולר ( באופן מפתיע יצאתי ללא תשלום מכס (סביר להניח שהיתה אצלהם טעות), שנאי 120 - 220 פותר את הבעיה של התאימות לרשת החשמל רק אל תשכח להתאים את ההספק (WATT) שהרסיבר צורך לשנאי שאתה קונה (180 ש"ח) אם אתה גר באזור ראשל"צ יש לי חנות טובה להמליץ.
אין קשר למותג ימהה, החנות הזאת שמופיעה בלינק מייבאת מספר מוצרים שמתאימים מבחינת המתחים ושיטות השידור למדינות מחוץ לארה"ב - כמובן במטרה לייצא אותם.
בארה"ב קיים מיסויי נפרד על מוצרי וידאו/טלויזיות שהם Multi-System, זאת הסיבה שכ"כ קשה למצוא שם מכשירים כאלו ואם כבר יש - מחירם גבוה משמעותית מאותו המוצר שהוא רק לשוק האמריקאי.
ניתן למצוא בחנות הזו ספציפית גם מותגים נוספים מעולם האודיו/וידאו, בסה"כ המחירים אטרקטיביים כולל תעריפי המשלוח. לחלק מהמוצרים (לדוגמא מגבר דנון 1910 שבדקתי) מצורפת אחריות בינלאומית.
שווה בדיקה.
בארה"ב קיים מיסויי נפרד על מוצרי וידאו/טלויזיות שהם Multi-System, זאת הסיבה שכ"כ קשה למצוא שם מכשירים כאלו ואם כבר יש - מחירם גבוה משמעותית מאותו המוצר שהוא רק לשוק האמריקאי.
ניתן למצוא בחנות הזו ספציפית גם מותגים נוספים מעולם האודיו/וידאו, בסה"כ המחירים אטרקטיביים כולל תעריפי המשלוח. לחלק מהמוצרים (לדוגמא מגבר דנון 1910 שבדקתי) מצורפת אחריות בינלאומית.
שווה בדיקה.