הצילו! המקלט של השלט 360 לחלונות שבק חיים
שלום, היום נסיתי לשחק במחשב,
לחצתי על הכפתור להדליק את השלט ואני רואה שהוא לא מזוהה,
ניסיתי להכניס ולהוציא את המתאם אבל אין קול בכלל של USB, אין עליו שום אור לא משנה כמה אני לוחץ...
עד לפני יומיים הוא עבד מצויין,
ראיתי את הכתבה הזאת:
http://www.engadget.com/2007/08/24/wide ... r-windows/
יכול להיות שקשור? גם אתמול הייתה הפסקת חשמל בכל האזור,
באסה רצינית, יש לי כרגע שלט שאין מה לעשות איתו...,
כדאי לי אולי לפתוח את המתאם?
לחצתי על הכפתור להדליק את השלט ואני רואה שהוא לא מזוהה,
ניסיתי להכניס ולהוציא את המתאם אבל אין קול בכלל של USB, אין עליו שום אור לא משנה כמה אני לוחץ...
עד לפני יומיים הוא עבד מצויין,
ראיתי את הכתבה הזאת:
http://www.engadget.com/2007/08/24/wide ... r-windows/
יכול להיות שקשור? גם אתמול הייתה הפסקת חשמל בכל האזור,
באסה רצינית, יש לי כרגע שלט שאין מה לעשות איתו...,
כדאי לי אולי לפתוח את המתאם?
אחריה שמתי לב לזה זה לא שאני משתמש בו כל יום,
אבל זאת הפסקת חשמל שהייתה בכל דרום חולון ואזה"ת חדש של ראשון, לפי מה שאתה אומר בטח מיליונים של דולרים הלכו...
זה ממש לא התקן הUSB היחיד שמחובר אצלי
שווה לי לפתוח אותו? לנסות להחליף כבל? משהו?
בevay עולה 40 $ דבר כזה, פשוט בושה וחרפה
אבל זאת הפסקת חשמל שהייתה בכל דרום חולון ואזה"ת חדש של ראשון, לפי מה שאתה אומר בטח מיליונים של דולרים הלכו...
זה ממש לא התקן הUSB היחיד שמחובר אצלי
שווה לי לפתוח אותו? לנסות להחליף כבל? משהו?
בevay עולה 40 $ דבר כזה, פשוט בושה וחרפה
הפסקות חשמל יכולות ליצור קפיצות מתח, ואם מדובר בהתקנים בUSB שמחוברים למחשב וגם מקבלים ממנו חשמל אז יכול להיות שקפיצת מתח תשרוף שם משהו בפנים.
נראה לי מוזר שבEBAY דבר כזה עולה 40$, כי למיטב ידיעתי אפשר לקנות שם שלט שלם עם מתאם כזה ב40$-50$ לכל היותר. אני יודע שבמקרים של הפסקות חשמל שגורמות נזקים למוצרי חשמל בבית אפשר להתלונן לחברת חשמל, אבל אני לא חושב שמישהו יטרח להתעסק עם מוצר כזה זניח (בדרך כלל זה מקררים וטלוויזיות).
בכל מקרה, קנית אותו בארץ? כי אם כן אז יכול מאד להיות שיש לך עליו אחריות. אם אין לך אחריות אז אני לא חושב שיש לך מה להפסיד. אבל הייתי ממליץ לך לנסות קודם לחבר אותו למחשב אחר. לך תדע, אולי זו רק היציאה של הUSB במחשב שלך שנדפקה מההפסקת חשמל?
נראה לי מוזר שבEBAY דבר כזה עולה 40$, כי למיטב ידיעתי אפשר לקנות שם שלט שלם עם מתאם כזה ב40$-50$ לכל היותר. אני יודע שבמקרים של הפסקות חשמל שגורמות נזקים למוצרי חשמל בבית אפשר להתלונן לחברת חשמל, אבל אני לא חושב שמישהו יטרח להתעסק עם מוצר כזה זניח (בדרך כלל זה מקררים וטלוויזיות).
בכל מקרה, קנית אותו בארץ? כי אם כן אז יכול מאד להיות שיש לך עליו אחריות. אם אין לך אחריות אז אני לא חושב שיש לך מה להפסיד. אבל הייתי ממליץ לך לנסות קודם לחבר אותו למחשב אחר. לך תדע, אולי זו רק היציאה של הUSB במחשב שלך שנדפקה מההפסקת חשמל?
כל דבר אחר שאני מחבר עובד, ומחוברים בכל זמן נתון איזה 4 מכשירים...
קניתי בבאג, אבל אני ממש לא זוכר מתי ובטח שאין לי קבלה (קניתי את הערכה עם השלט)
-איזה באסה! עשיתי עכשיו חיפוש של קבלות, יש לי שקניתי מהם, ראוטר אוזניות ונגן MP3 הכל חוץ מזה!
וכן, גם אני תארתי לעצמי ש-10$ באי ביי יסדרו את העניין...
קניתי בבאג, אבל אני ממש לא זוכר מתי ובטח שאין לי קבלה (קניתי את הערכה עם השלט)
-איזה באסה! עשיתי עכשיו חיפוש של קבלות, יש לי שקניתי מהם, ראוטר אוזניות ונגן MP3 הכל חוץ מזה!
וכן, גם אני תארתי לעצמי ש-10$ באי ביי יסדרו את העניין...
תנסה לפנות אליהם בכל זאת, אם קנית באמצעות כרטיס אשראי תנסה לחפש את העסקה באינטרנט ותוציא להם כדי שיוכלו לאתר את העסקה - אולי זה יעבוד.
בניגוד לקונסולות, מיקרוסופט משווקת את המכשירים האלו בישראל ונותנת עליהם אחריות. ככה שבמידה והמוצר עדיין באמת באחריות אני מניח שהם לא יעשו בעיות.
בניגוד לקונסולות, מיקרוסופט משווקת את המכשירים האלו בישראל ונותנת עליהם אחריות. ככה שבמידה והמוצר עדיין באמת באחריות אני מניח שהם לא יעשו בעיות.