בהצלחה למרטין סבג
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בהצלחה.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78905
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
להבהרת העניין, מרטין אינו עוסק בתחום. הוא יועץ אודיו/וידאו במרכז הישראלי לבית חכם. שם הוא יועץ (לא ממש באופן שונה מכאן) למי שזקוק לעזרה.
מרטין והמרכז הישראלי לבית חכם לא מוכרים ציוד בעצמם אלא מפנים לחברות השונות שעוסקות בתחום (בדיוק כפי שהאתר הזה עושה). הרעיון הוא לתת פתרונות למי שזקוק ליעוץ בלתי תלוי.
אני מניח שלא מעט אנשים היו שמחים לפרש את המצב הזה לכדי ״עוסק בתחום״. אני מניח שזה לאו דווקא מתוך תמימות ורצון טוב. אולי אני ציני אבל כל אחד יכול לחשוב איך שהוא רוצה...
יש עוד יועצים בלתי תלויים באתר וגם הם לא מסומנים כעוסקים בתחום.
מרטין והמרכז הישראלי לבית חכם לא מוכרים ציוד בעצמם אלא מפנים לחברות השונות שעוסקות בתחום (בדיוק כפי שהאתר הזה עושה). הרעיון הוא לתת פתרונות למי שזקוק ליעוץ בלתי תלוי.
אני מניח שלא מעט אנשים היו שמחים לפרש את המצב הזה לכדי ״עוסק בתחום״. אני מניח שזה לאו דווקא מתוך תמימות ורצון טוב. אולי אני ציני אבל כל אחד יכול לחשוב איך שהוא רוצה...
יש עוד יועצים בלתי תלויים באתר וגם הם לא מסומנים כעוסקים בתחום.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78905
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לצערי אני בעל חוש גרוע לסרקסטיות, כך שאין לי מושג אם ההודעה ההיא רצינית או צינית. מה גם שחברי הנהלת dtown אינם ידועים כאוהבים גדולים שלי או של מרטין...
העובדה שההודעה ההיא מגיעה במקרה הזה ממנהל בלתי מזוהה והתזמון הוא כזה שמרטין אינו יכול לענות (ממילא אנחנו איננו כותבים ב-dtown) גורמים לי לחשוב שההודעה הזו אינה תמימה, אלא שמדובר כאן בנסיון די אומלל לקעקע את בעלי האתר הזה במסווה של ברכה.
מרטין עובד שם כבר כמה חודשים במקביל ללא מעט פעילויות שהוא עושה באתר ומחוצה לו. הנושא לא הוסתר והרבה לפני כן מרטין עבר להיות מנהל פיתוח העסקי של האתר (אחריות על כל הפעילויות של האתר הכרוכות בכסף, החל מאירועים, פרסום, מבצעים, תערוכה וכו'). בכל הפודקסטים מרטין מדבר על כך, אך מן הסתם חברי ההנהלה כאן לא נוהגים לעדכן באופן קבוע את מצב העיסוק שלהם...
אני מניח שהעובדה שהוא מבקר ב cedia ופגש כמה חברות ישראליות בתחום הבית החכם העלה את הנושא על הפרק.
לא נורא, לשמחתי יש לנו עור עבה. אני רק יכול להגיד בגאווה שאצלנו אנחנו לא מדברים על מישהו (לטוב או לרע) שאינו כותב כאן.
בשם מרטין (שכרגע עדיין באטלנטה), אני מודה לכל המברכים.
העובדה שההודעה ההיא מגיעה במקרה הזה ממנהל בלתי מזוהה והתזמון הוא כזה שמרטין אינו יכול לענות (ממילא אנחנו איננו כותבים ב-dtown) גורמים לי לחשוב שההודעה הזו אינה תמימה, אלא שמדובר כאן בנסיון די אומלל לקעקע את בעלי האתר הזה במסווה של ברכה.
מרטין עובד שם כבר כמה חודשים במקביל ללא מעט פעילויות שהוא עושה באתר ומחוצה לו. הנושא לא הוסתר והרבה לפני כן מרטין עבר להיות מנהל פיתוח העסקי של האתר (אחריות על כל הפעילויות של האתר הכרוכות בכסף, החל מאירועים, פרסום, מבצעים, תערוכה וכו'). בכל הפודקסטים מרטין מדבר על כך, אך מן הסתם חברי ההנהלה כאן לא נוהגים לעדכן באופן קבוע את מצב העיסוק שלהם...
אני מניח שהעובדה שהוא מבקר ב cedia ופגש כמה חברות ישראליות בתחום הבית החכם העלה את הנושא על הפרק.
לא נורא, לשמחתי יש לנו עור עבה. אני רק יכול להגיד בגאווה שאצלנו אנחנו לא מדברים על מישהו (לטוב או לרע) שאינו כותב כאן.
בשם מרטין (שכרגע עדיין באטלנטה), אני מודה לכל המברכים.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 12/09/2009 0:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
חשוב גם להוסיף על דברי oferlaor ולומר כי ל MartinHSabag אין שום תפקיד במערכת התוכן של האתר, הוא לא קובע איזה ברזלים יעברו ביקורת, מי יבצע אותן או בעל דריכה כלשהי בגוף המאמר טרם ולאחר הפרסום, תפקידו בצד האתר הוא פיתוח עסקי בלבד.
האתר נשאר אובייקטיבי וללא משוא פנים בדיוק כפי שהוא היה מהיום הראשון שהוא נולד.
האתר נשאר אובייקטיבי וללא משוא פנים בדיוק כפי שהוא היה מהיום הראשון שהוא נולד.

') javascript:emoticon('
')