יום שלישי , ה 8 לחודש, שיניתי תוכנית באורנג' הכוללת גם מכשיר דור 3, שמגיע עם שליח עד הבית.
רצו לחייב אותי על המשלוח ולאחר התמקחות קצרה הורידו לי את התשלום הזה (39 שח).
אמרו לי שהמכשיר לא יגיע ברביעי כי יש תקלה אבל בחמישי הוא יגיע. סבבה.
חמישי בבוקר מתקשרת הנציגה ואומרת שהיא זו שעשתה טעות ובגלל זה לא קיבלתי את המכשיר והיא מצטערת והיא תדבר עם הבוס שלה על פיצוי הולם בשבילי.
בחמישי אחרי הצהריים מתקשר הבוס שלה ואומר לי שהוא מאוד מצטער ויש תקלה כללית וזה לא תקלה אצלהם (אורנג'), והוא "יכול להבטיח לי ב 100% שאני אקבל את המכשיר ביום שישי"
יום שישי הגיע ואני מחכה
ומחכה
ומחכה
ואין שליח, התקשרתי ב 12 בצהריים לשירות של אורנג' ולאחר המתנה ארוכה (גם אחרי שהשירות שכביכול חוזר ללקוח חזר אליי) ענתה לי נציגה שאמרה שהיא בדקה ואני צריך לקבל את המכשיר, שזה בדרך אליי. טוב...
עד לשעת כתיבת שורות אלה (15:00) לא קיבלתי שום מכשיר, אין עם מי לדבר באורנג' כי המרכז סגור , וגם בחברת השליחויות FEDEX אין כבר עם מי לדבר.
הכעס שלי נובע בעיקר מכך שגם אתמול (חמישי) וגם היום (שישי) ביטלתי חלק מהתוכניות כדי להיות בבית או בסביבתו בשביל לקבל את המכשיר, וגם מכיוון שהמכשיר שלי כבר דפוק וקשה מאוד לנהל שיחה איתו, ובעיקר מכך שעוד היום אמרו לי שזה בדרך!!
חוסר אחריות כזה של חברה לא ראיתי כבר הרבה מאוד זמן. אני ביום ראשון אתקשר ואצעק עליהם קצת ואני אשמח אם תעזרו לי לחשוב על איזה פיצוי שהם יוכלו לעשות בשבילי.
אולי המבול שיבוא ימחק את חברות הסלולר מעל פני האדמה (ואימרו אמן)
תודה