מחפש תשובה סופית ל - LCD 32
צהריים טובים,
כבר תקופה שאני בודק כאן כל שרשור באתר בודק במקומות בנוגע ל LCD 32 והפעם החלטתי לשים לזה סוף!
ואני חייב את עזרתכם המקצועית.... בשביל להגיע להחלטה הטובה ביותר
אז ככה ה-LCD הוא לחדר שינה מרחק של 2.5 עד 3 מטר ולכן החלטתי על 32 ואני סגור על הגודל השימושים העיקריים הם תכני ממיר וסרטי דיוידי בעתיד קונסוליה (כנראה XBOX 360) אז ככה הטלויזיות הסופיות שכרגע נמצאות ברשימה הן:
Samsung B450
LG32LH23UR - אין עליה הרבה באתר אני אשמח לקבל עלייה הרבה יותר פרטים המליצו לי עלייה וגם המפרט שלה לא רע בכלל ובנוסף יש לה 2 יציאות USB.
*במידה ויש לכם הצעה ל-LCD אחר אני אשמח לקבל דעה...
*2 ה -LCD הן HD-READY וזה גם לאחר הבנה שאין שום סיבה לקנות FULL HD בגודל הזה וגם כאן במידה ומישהו חושב אחרת אני אשמח לשמוע.. והאם באמת יש טעם ל-FULL (דוגמה Samsung B530)
בנוסף אם אפשר לקבת חוות דעת על הפיליפס 42 - דגם 8404 פשוט יש לי בן משפחה שעוד לא החליט ואמרתי לו שאני חייב להתייעץ בפורום הזה לפני שהוא סוגר במידה ויש למישהו דעה אחרת או המלצה אחרת על 42 FULL HD אני אשמח לשמוע..
תודה רבה רבה ואני סומך על הפורום שיעזור לי להגיע להחלטה הנכונה ביותר!
כבר תקופה שאני בודק כאן כל שרשור באתר בודק במקומות בנוגע ל LCD 32 והפעם החלטתי לשים לזה סוף!
אז ככה ה-LCD הוא לחדר שינה מרחק של 2.5 עד 3 מטר ולכן החלטתי על 32 ואני סגור על הגודל השימושים העיקריים הם תכני ממיר וסרטי דיוידי בעתיד קונסוליה (כנראה XBOX 360) אז ככה הטלויזיות הסופיות שכרגע נמצאות ברשימה הן:
Samsung B450
LG32LH23UR - אין עליה הרבה באתר אני אשמח לקבל עלייה הרבה יותר פרטים המליצו לי עלייה וגם המפרט שלה לא רע בכלל ובנוסף יש לה 2 יציאות USB.
*2 ה -LCD הן HD-READY וזה גם לאחר הבנה שאין שום סיבה לקנות FULL HD בגודל הזה וגם כאן במידה ומישהו חושב אחרת אני אשמח לשמוע.. והאם באמת יש טעם ל-FULL (דוגמה Samsung B530)
בנוסף אם אפשר לקבת חוות דעת על הפיליפס 42 - דגם 8404 פשוט יש לי בן משפחה שעוד לא החליט ואמרתי לו שאני חייב להתייעץ בפורום הזה לפני שהוא סוגר במידה ויש למישהו דעה אחרת או המלצה אחרת על 42 FULL HD אני אשמח לשמוע..
תודה רבה רבה ואני סומך על הפורום שיעזור לי להגיע להחלטה הנכונה ביותר!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
wanted כתב:צהריים טובים,
Samsung B450
תודה רבה רבה ואני סומך על הפורום שיעזור לי להגיע להחלטה הנכונה ביותר!...
wanted שלום לך.
מרחק הצפייה שלך גדול למסך 32 אינצ' .
לכן מומלץ ללכת לכיוון של 37 אינצ לפחות .
בקשר להמלצות תחשוב לכיוון של מסך גדול יותר ואמליץ לך .
יום טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
wanted כתב: אז ככה ה-LCD הוא לחדר שינה מרחק של 2.5 עד 3 מטר ולכן החלטתי על 32 ואני סגור על הגודל...
מצד אחד אתה כבר החלטת, ומצד שני אתה מחפש המלצות?wanted כתב: תודה רבה רבה ואני סומך על הפורום שיעזור לי להגיע להחלטה הנכונה ביותר!...
לאור מה שכתבת, אני ממליץ לך על הסמסונג B450 אבל בגודל "37 ולא בגודל "32. זה לא תואם את ההחלטה שלך, אבל אולי תסכים לשנות אותה
לשיקולך.
לשאר שאלותיך - אתה לא צריך FHD.
הפיליפס 8404 היא טלוויזיה סבירה (דעתי האישית) ביחס עלות/תועלת. תיתן יותר פרטים ויוכלו לחזק את ההמלצה או אולי להציע משהו אחר.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אתה לא חושב שעם ה 300 400 שקל שהממיר הזה עולה עדיף להוסיף ולהשקיע את זה ב LCD עם היצאות האלה?איינשטיין כתב:ממיר רגיל אפשר תמיד לחבר ב-SCART לקומפוננט דרך טרנסקודר (ולהוציא RGB דרך ה-SCART).
היום אין שום סיבה לחבר בקומפוזיט......