עזרה עם media browser תחת VMC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
lz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני משתמש חדש ב VMC עם media browser ויש לי מספר שאלות:
1. אני משתמש בתוסף meta-browser להורדת תמונות ומידע על הסרטים. התוסף מוריד תמונות של כל שחקני הסרטים אך אני לא רואה את התמונות האלו ב media browser עצמו (רואים רק צלליות כלליות של השחקנים). האם אני צריך לשים את התמונות האלו בספריה מיוחדת מסוימת של ה media browser ?
2. התקנתי את תוסף mediainfo provider ב media_broswer על מנת לקבל מידע על הקובץ (יחס מסך, HD/SD , קצב ביטים וכו') אבל אני לא רואה מידע כזה על אף סרט ב media browser. מה אני עושה לא בסדר ? המידע הזה חשוב לי - כיצד אני יכול לראות אותו ?
תודה מראש על העזרה.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

lz כתב:שלום,
אני משתמש חדש ב VMC עם media browser ויש לי מספר שאלות:
1. אני משתמש בתוסף meta-browser להורדת תמונות ומידע על הסרטים. התוסף מוריד תמונות של כל שחקני הסרטים אך אני לא רואה את התמונות האלו ב media browser עצמו (רואים רק צלליות כלליות של השחקנים). האם אני צריך לשים את התמונות האלו בספריה מיוחדת מסוימת של ה media browser ?
2. התקנתי את תוסף mediainfo provider ב media_broswer על מנת לקבל מידע על הקובץ (יחס מסך, HD/SD , קצב ביטים וכו') אבל אני לא רואה מידע כזה על אף סרט ב media browser. מה אני עושה לא בסדר ? המידע הזה חשוב לי - כיצד אני יכול לראות אותו ?
תודה מראש על העזרה.
...
1. באיזו גרסה אתה משתמש, היתה בעיה כזאת בגרסה הקודמת של מדיה ברואסר שנפתרה בגרסה העדכנית. תוודא שאתה מעודכן.
2. תוסף mediainfo מוסיף רק אינפורמציה על הרזולוציה (720, 1080 וכו) ועל הפס קול (DTS, AC3). אני מקווה כמוך שבגרסה הבאה תהיה עוד אינפורמציה.

lz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני משתמש בגרסה האחרונה שיש באתר הרשמי - 2.1.1.0 . האם יש דרך לתקן את הבאג או שפשוט לא מכוון אצלי משהו טוב ?
מה לגבי תמונות השחקנים ? האם אתה יודע באיזו ספריה צריך לשים אותם על מנת שאראה אותם בתוך ה MEDIA BROWSER ?
תודה על העזרה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”