MartinHSabag כתב:היבואן הוא טופ-אודיו.
אין שום בעיה לקשר בינך אליהם, השאלה היא האם המאמץ שווה?
...
מרטין, השאלה שלך היא נכונה לגמרי. אבל מי שיצטרך לענות עליה, הם היבואנים של ONKYO. הרי, זה האינטרס שלהם אשר אמור להגדיל את המכירות ולתת שרות ללקוח ותדמית לחברה.
אבל לפי מה שאני רואה, המכשירי DVD שלהם ממש נדירים בארץ. אני לא מכיר אישית אף אחד שרכש אחד כזה. או אפילו התעניין בו!
כאחד שמאוד אוהב את ONKYO ומחזיק את החלקחם שלהם (חלקם גם לפני 25 שנה), אני אומר לך שאין שום הגיון לקנות את ה DVD שלהם. המחירים שלהם בארץ, יחסית למתחרים, פשוט שחיטה.
אני קניתי DVD שלהם לפני כ 5-6 שנים ושילמתי 2500 ש"ח. אז לא היתה ברירה והתחרות היתה מוגבלת.
לפני כשנה רכשתי PUONEER 470 לחדר של הילדות. המכשיר עלה 1000 ש"ח ועובד כמו נמר.
למה לשלם 1000 ש"ח על ONKYO 303, אם PIONEER 383 עולה כמעט חצי ונותן תמורה גבוהה יותר.
שימו לב שרק דגם ONKYO 503 כולל יציאה אופטית וכואכסיאלית. ב 303 ו 403 יש רק קואכסיאלית. אגב לפי האתר של ONKYO, אין שום הבדל בין 303 ל 403 !
דגם 503 שלהם תומך SACD ו DVD-A, אך עולה כמעט כפול מנ 575/585 של PIONEER.
בקיצור אין שום סיבה (לצערי) לפרנס את TOP-AUDIO !!!
אני גם חושב שהמחירים קצת לא "במקום". יצא לי לראות את הסכימה הפנימית של הדגם 503 ואין הרבה שוני מהדגם 575 של פייוניר. אני גם חושב שלא תהיה בעיה לבנות לו עדכון דומה ל PIONEER 470\575 עם כל התוספות שיש שם.
אבל שאלה היא האם ה TOP AUDIO מעוניינים בזה. לפחות שיצדיקו את המחיר במשהו?!
זה לא שאני יכול לבנות לעדכונים לכל מכשיר שמתחשק לי, אבל לרוב כן. פשוט ראיתי את המבנה הפנימי של ה ONKYO ולכן שאלתי.
אין לי שום כוונות להשקיע יותר מדי זמן בזה. האמת (כמו שמרטין רשם), אני לא מתפרנס מהעדכונים האלו. פעם הייתי משקיע המון זמן ב "תחביב" המוזר שלי, אבל יש יותר מדי מכשירים בשוק. אין לי זמן אפילו להציץ בכולם. שלא נדבר "להתעסק" איתם.