אולי הC200 הוא בדיוק מה שאני צריך ?
יצא לי לקרוא כאן לא מעט קטילות של זיו על הC200 , על כך שהמכשיר "לא בשל" וכדומה. אבל ,אולי הC200 הוא בדיוק מה שאני צריך?
אני מתכוון לנגן רק ריפים מלאים של בלוריי קבצי ISO שבד"כ כוללים רק את הסרט. לפעמים אם אני לא עובד עם TS MUXER אז אני רוצה שהמכשיר יוכל לעבוד עם דיסק וירטואלי ,בצורה מושלמת. כולל אפשרות גישה לתפריטים וכתוביות בעיברית . ממש כמו POWER DVD 7.3
אני רוצה להעתיק סרטים מהלאפטופ (בו יש לי כבר כונן בלוריי)מדיסק פיזי ,ישר למכשיר. האם קצב העתקה יהיה זהה למצב בו אני מעתיק דיסק בלוריי מהמחשב להארד דיסק ? או שכאן קצב העתקה עלול להיות נמוך יותר?
את כל הסרטים אני מתכוון לנגן ישר מההארד דיסק הפנימי שבC200 ,או מהארד דיסק חיצוני שיחובר אליו. אני לא מתכוון להתחבר איתו בכלל לאינטרנט או משהו כזה.
ד"א כמה הארד דיסקים פנימיים אפשר להכניס לתוכו? וכמה כניסות USB?
אם הC200 עושה את כל אלה ב1150 ש"ח ,איפה כאן הבעיתיות?
תודה.
אני מתכוון לנגן רק ריפים מלאים של בלוריי קבצי ISO שבד"כ כוללים רק את הסרט. לפעמים אם אני לא עובד עם TS MUXER אז אני רוצה שהמכשיר יוכל לעבוד עם דיסק וירטואלי ,בצורה מושלמת. כולל אפשרות גישה לתפריטים וכתוביות בעיברית . ממש כמו POWER DVD 7.3
אני רוצה להעתיק סרטים מהלאפטופ (בו יש לי כבר כונן בלוריי)מדיסק פיזי ,ישר למכשיר. האם קצב העתקה יהיה זהה למצב בו אני מעתיק דיסק בלוריי מהמחשב להארד דיסק ? או שכאן קצב העתקה עלול להיות נמוך יותר?
את כל הסרטים אני מתכוון לנגן ישר מההארד דיסק הפנימי שבC200 ,או מהארד דיסק חיצוני שיחובר אליו. אני לא מתכוון להתחבר איתו בכלל לאינטרנט או משהו כזה.
ד"א כמה הארד דיסקים פנימיים אפשר להכניס לתוכו? וכמה כניסות USB?
אם הC200 עושה את כל אלה ב1150 ש"ח ,איפה כאן הבעיתיות?
תודה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46409
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
קודם כל המחיר של ה C-200 עומד על $299. דמי משלוח לארץ זה עוד ~$80 ולא לשכוח מיסי ייבוא. זה קצת יותר מהסכום שציינת.
ה C-200 כיום מגמגם (אומנם קלות, אבל מגמגם) בזמן ניגון מכונן USB חיצוני, אז לא נראה שהוא פתרון מתאים עבורך כיום. ה C-200 מכיל 5 כניסות USB כאשר אחת מהן פנימית. בנוגע לכוננים קשיחים, ניתן להתאים כונן 3.5 + 2.5 (או חלק מהם).
אני לא חושב ש"קטלתי" את המכשיר, פשוט ציינתי עובדות. בשאיפה בקרוב יכולותיו יתייצבו בהרבה.
ה C-200 כיום מגמגם (אומנם קלות, אבל מגמגם) בזמן ניגון מכונן USB חיצוני, אז לא נראה שהוא פתרון מתאים עבורך כיום. ה C-200 מכיל 5 כניסות USB כאשר אחת מהן פנימית. בנוגע לכוננים קשיחים, ניתן להתאים כונן 3.5 + 2.5 (או חלק מהם).
אני לא חושב ש"קטלתי" את המכשיר, פשוט ציינתי עובדות. בשאיפה בקרוב יכולותיו יתייצבו בהרבה.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
באיזה ניגון קבצים המכשיר מגמגם בחיבור HD חיצוני? 720 1080??
האם בHD פנימי בחיבור SATA גם קיים גמגום?
קיימים גמגומים גם לאחר עידכון הקושחה החדש מלפני כשבוע?
אז מה עם ניגון מהרשת? ה 110 מנגן די טוב ברשת, יכול להיות שה 200 מפגר אחריו בעניין הזה?
.
האם בHD פנימי בחיבור SATA גם קיים גמגום?
קיימים גמגומים גם לאחר עידכון הקושחה החדש מלפני כשבוע?
אז מה עם ניגון מהרשת? ה 110 מנגן די טוב ברשת, יכול להיות שה 200 מפגר אחריו בעניין הזה?
.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נכון להיום בדקתי רק 1080p mkv ו m2ts מרשת UPnP\NFS\SMB ואותם קבצים דרך כונן קשיח חיצוני.
דרך NFS & SMB מתקיימים גמגומים.
דרך UPnP אין גמגומים, אבל אין תמיכה במבנה Blu-ray.
דרך כונן קשיח חיצוני מתקיימים גמגומים.
אני עובד גם גרסאות קושחה אלפא (מתקדמות במידה מסויימת מהבטא).
שוב, ה C-200 לא בשל דיו. בקרוב אני מקווה שהוא כן יהיה.
מה שכן, ניגון תפריטי Blu-ray דרכו זה פשוט חוויה. אתמול ישבתי שעתיים ורק שיחקתי עם תכנים מקוונים.
דרך NFS & SMB מתקיימים גמגומים.
דרך UPnP אין גמגומים, אבל אין תמיכה במבנה Blu-ray.
דרך כונן קשיח חיצוני מתקיימים גמגומים.
אני עובד גם גרסאות קושחה אלפא (מתקדמות במידה מסויימת מהבטא).
שוב, ה C-200 לא בשל דיו. בקרוב אני מקווה שהוא כן יהיה.
מה שכן, ניגון תפריטי Blu-ray דרכו זה פשוט חוויה. אתמול ישבתי שעתיים ורק שיחקתי עם תכנים מקוונים.
זיו תודה על התשובה.ziv_r כתב:קודם כל המחיר של ה C-200 עומד על $299. דמי משלוח לארץ זה עוד ~$80 ולא לשכוח מיסי ייבוא. זה קצת יותר מהסכום שציינת.
אני לא חושב ש"קטלתי" את המכשיר, פשוט ציינתי עובדות. בשאיפה בקרוב יכולותיו יתייצבו בהרבה....
1. רק לוודא שאני מבין נכון, אתה מתכוון שדרך כונן קשיח חיצוני המכשיר ייגמגם בiso של בלוריי???
נשמע לי טיפשי מאוד שחברה תמכור מוצר כזה, כי כמה תוכן אפשר כבר להכניס בכונן קשיח פנימי אחד?
2. מה לגביי העברה של תכנים מהמחשב לכונן הפנימי של הc200. יש איזו שהיא בעיה עם זה? קצב העברה רגיל?
3. בקשר למחיר (1150 ש"ח ), יש לי גישה לארה"ב ופטור ממיסים..כך שזה המחיר עבורי. . אתה מכיר אולי מכשיר אחר בקבוצת מחיר הזאת שיוכל לנגן כתוביות ותפריטים בבלוריי?
שוב תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

1. כיום התמיכה ב USB טעונה שיפור, בשאיפה הקושחה הקרובה תטפל בזה. שיפור יציבות ומהירות רשת ו USB בראש סדר החברה.
2. עד היום מדדתי קצב של 11-12MBps עבור קובץ בודד. אם מעלים יותר מקובץ אחד, המהירות יורדת פלאים.
3. TViX 6500, HDi Prime.
2. עד היום מדדתי קצב של 11-12MBps עבור קובץ בודד. אם מעלים יותר מקובץ אחד, המהירות יורדת פלאים.
3. TViX 6500, HDi Prime.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לזיו,
שיפור מהירות רשת ו USB אלה בעיות חומרה לא?! איך עידכון קושחה (תוכנה) ישפר את המהירות?
עד כמה שהבנתי משרשור פה, ל A 110 גם יש בעיות בניגון קבצים מסוימים ב 1080P בחיבור HD חיצוני כמו שאתה ניסית אם אני לא טועה ב C200, אז קרוב לודאי שזו אותה בעיה.
http://www.hometheater.co.il/vt93706.פו ... -בעת-צפייה
בשרשור הזה לא פורסם פתרון לבעיה הזו, וזה נראה שיש בעיה בחיבורי ה USB, בעיה חומרתית.
מקווה שה C200 הראשונים יגיעו כמה שיותר מהר, ושהטענות שלי יופרכו.
שיפור מהירות רשת ו USB אלה בעיות חומרה לא?! איך עידכון קושחה (תוכנה) ישפר את המהירות?
עד כמה שהבנתי משרשור פה, ל A 110 גם יש בעיות בניגון קבצים מסוימים ב 1080P בחיבור HD חיצוני כמו שאתה ניסית אם אני לא טועה ב C200, אז קרוב לודאי שזו אותה בעיה.
http://www.hometheater.co.il/vt93706.פו ... -בעת-צפייה
בשרשור הזה לא פורסם פתרון לבעיה הזו, וזה נראה שיש בעיה בחיבורי ה USB, בעיה חומרתית.
מקווה שה C200 הראשונים יגיעו כמה שיותר מהר, ושהטענות שלי יופרכו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אלו בעיות תוכנה בלבד. SD כבר שלחה תיקון והקושחה הקרובה או זאת שלאחר מכן, תטפל בזה.Falcon1 כתב:שיפור מהירות רשת ו USB אלה בעיות חומרה לא?! איך עידכון קושחה (תוכנה) ישפר את המהירות?...
כמה שאלות הבהרה:
כאשר מנגנים מדיסק קשיח פנימי ישנן קפיצות או רק כאשר מנגנים מכונן חיצוני ?
מהירות העברה שצוטטה (10-12 MB/S) הינה בחיבור רשת או חיבור USB ?
ומה מהירות העברה ברשת לעומת USB?
תודה
כאשר מנגנים מדיסק קשיח פנימי ישנן קפיצות או רק כאשר מנגנים מכונן חיצוני ?
מהירות העברה שצוטטה (10-12 MB/S) הינה בחיבור רשת או חיבור USB ?
ומה מהירות העברה ברשת לעומת USB?
תודה
נערך לאחרונה על ידי אזרה ב 18/09/2009 16:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מכונן קשיח פנימי אין כיום גמגומים.
כפי שרשמתי, בעיית הגמגומים אמורה להפתר בקרוב.
המהירות שרשמתי הינה מהירות העברה דרך הרשת. דרך חיבור USB, מהירות העברת הקבצים עומדת על 25MBps, בדומה לכל כונן USB חיצוני.
כפי שרשמתי, בעיית הגמגומים אמורה להפתר בקרוב.
המהירות שרשמתי הינה מהירות העברה דרך הרשת. דרך חיבור USB, מהירות העברת הקבצים עומדת על 25MBps, בדומה לכל כונן USB חיצוני.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אכן זמני העברה כפי שציינתה
הצעה שלי למי שיש מלאי סרטים ורוצה להעביר "במכה" אז שיבצע דרך ה USB
אחרת עדיף להעביר דרך הרשת - כפול זמן אבל פחות מסורבל
אחרת עדיף להעביר דרך הרשת - כפול זמן אבל פחות מסורבל