רעשים מוזרים בחיבור SPDIF מהרסיבר לממיר HD של YES
-
eladweizman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכלום!
יש לי רסיבר של ימהה RX-V461 ממנו אני מחובר בכבל HD לLCD של טושיבה
וממיר HD MAX YES מחובר אליו בכבל אופטי
כשאני על ערוץ HD שמשדר ב DOLBY כמו למשל NG אז אני שומע מין רעשים מוזרים כאלה כשיש מוסיקה בשילוב של דיבור
כמו מין פיצפוצים כאלה של חשמל.
המחשב שלי מחבור גם כן לרסיבר בחיבור אופטי SPDIF של 10 מטר וממנו אני שומע מצוין למרות שזאת כניסה על הלוח אם של המחשב שזה לא אמור להיות כרטיס קול בקמה גבוה
אבל מהממיר של YES יש לי רעשים מוזרים יכול להית שאיכות הכבל גורמת לזה? או מה?
תודה רבה מראש אלעד.
יש לי רסיבר של ימהה RX-V461 ממנו אני מחובר בכבל HD לLCD של טושיבה
וממיר HD MAX YES מחובר אליו בכבל אופטי
כשאני על ערוץ HD שמשדר ב DOLBY כמו למשל NG אז אני שומע מין רעשים מוזרים כאלה כשיש מוסיקה בשילוב של דיבור
כמו מין פיצפוצים כאלה של חשמל.
המחשב שלי מחבור גם כן לרסיבר בחיבור אופטי SPDIF של 10 מטר וממנו אני שומע מצוין למרות שזאת כניסה על הלוח אם של המחשב שזה לא אמור להיות כרטיס קול בקמה גבוה
אבל מהממיר של YES יש לי רעשים מוזרים יכול להית שאיכות הכבל גורמת לזה? או מה?
תודה רבה מראש אלעד.
-
eladweizman
-
- חבר שרק התחיל

תודה
נסיתי הכל
ולחבר שלי יש את אותו רסיבר ואותו ממיר של יאס וגם אצלו זה ככה...
הוא עם רמקולים אחרים משלי
אבל אותו רעש
היום היה פה טכנאי של YES הוא חיבר לי על אותו ערוץ גם RCA אבל זה לא פתר תבעיה... לצערי לא הייתי בבית כשהוא עשה את זה כדי להגיב ככה שזה נשאר אותו דבר... למרות החיבור שלו
נסיתי הכל
ולחבר שלי יש את אותו רסיבר ואותו ממיר של יאס וגם אצלו זה ככה...
הוא עם רמקולים אחרים משלי
אבל אותו רעש
היום היה פה טכנאי של YES הוא חיבר לי על אותו ערוץ גם RCA אבל זה לא פתר תבעיה... לצערי לא הייתי בבית כשהוא עשה את זה כדי להגיב ככה שזה נשאר אותו דבר... למרות החיבור שלו
טוב כמה עדכונים כי בטח עוד אנשים יתקלו בזה, אז שיהיה חומר.
היה פה טכנאי מקסים של YES פעמיים,
החליף את כל המפצלים בבית. חיווט לי מהצלחת ישירות לMAX HD דדיקייטד.
שם מסנן רעשים על הקו, ומגבר אות.
החליף MAX HD ועוד ועוד. בקיצור כלום לא פתר את הבעיה
הבעיה מופיעה גם בקואקס וגם באופטי, לא מופיעה כאשר הממיר מוגדר על מצב PCM ולא "דולבי דיגיטל"
2 האפשרויות שהועלו לאחר התייעצות עם מנהל המחוז.
א.יש בעיה ביס (הועבר לבדיקתם הובטח לי שיעדכנו אותי עד יום ראשון מה התקדם)
ב.יש חוסר תאימות הזוי משהו בין רסיברים של ימהה לאות דולבי דיגיטל שמוציא הממיר הזה.
אני קצת סקפטי לגבי ב. אבל מצד שני מתועד פה בשרשור על 3 אנשים עם רסיבר דומה, שחווים אותה בעיה.
היה פה טכנאי מקסים של YES פעמיים,
החליף את כל המפצלים בבית. חיווט לי מהצלחת ישירות לMAX HD דדיקייטד.
שם מסנן רעשים על הקו, ומגבר אות.
החליף MAX HD ועוד ועוד. בקיצור כלום לא פתר את הבעיה
הבעיה מופיעה גם בקואקס וגם באופטי, לא מופיעה כאשר הממיר מוגדר על מצב PCM ולא "דולבי דיגיטל"
2 האפשרויות שהועלו לאחר התייעצות עם מנהל המחוז.
א.יש בעיה ביס (הועבר לבדיקתם הובטח לי שיעדכנו אותי עד יום ראשון מה התקדם)
ב.יש חוסר תאימות הזוי משהו בין רסיברים של ימהה לאות דולבי דיגיטל שמוציא הממיר הזה.
אני קצת סקפטי לגבי ב. אבל מצד שני מתועד פה בשרשור על 3 אנשים עם רסיבר דומה, שחווים אותה בעיה.
-
eladweizman
-
- חבר שרק התחיל

אצלי זה אותו דבר. כלום לא השתנה, חבר שלי טוען שיכול להיות שזה קורה מעודף באס ובגלל שאין לי סאב אז הרמקולים מוציאים תדרים של באס וזה מה שגורם לרישרוש הזה... אם לאחד מכם יש סאב וזה בכל זאת קורה אז כנראה שהבעיה היא אצל יאס כי האקס בוקס שלי מחובר גם באופטי ושם אני משחק במשחקים תומכי דולבי ואין לי את הרעש הזה...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ייתכן והבעיה היא בערוצים המשדרים Mono או שאיכות הפסקול לא מי יודע מה מלכתחילה. שמתי לב שבמקרים אלו אם הרסיבר נמצא על מצב של DSP כמו Dolby PLII , הפרדת הערוצים לא מתבצעת כמו שצריך וברמקולים נכנסים המון רעשים. הפתרון במקרה זה הוא לעבוד בסטיראו
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני עם סאב, הגדרתי את הרסיבר לחתוך ב140 הרץ וכל מה שמתחת רק לסאב.eladweizman כתב:אצלי זה אותו דבר. כלום לא השתנה, חבר שלי טוען שיכול להיות שזה קורה מעודף באס ובגלל שאין לי סאב אז הרמקולים מוציאים תדרים של באס וזה מה שגורם לרישרוש הזה... אם לאחד מכם יש סאב וזה בכל זאת קורה אז כנראה שהבעיה היא אצל יאס כי האקס בוקס שלי מחובר גם באופטי ושם אני משחק במשחקים תומכי דולבי ואין לי את הרעש הזה......
זה עדיין קיים
מהמחשב אני עובד בחיתוך 80 ואני מגדיר לו להעביר באס גם דרך הרמקולים הקדמיים ואין שום רעשים
הצלבתי את הכניסות האופטיות עם הכבלים בינהם, לא שינה כלום
לחבר יש רסיבר של קאנווד עם מאקס HD אין אצלו שום בעיה, ממש כלום.
סאונד נקי בכל הערוצים
כל מה שנשאר לי זה להביא את הרסיבר שלו אלי הביתה לחבר אצלי ולראות אם התופעה קיימת, אם היא תעלם אז זה ברור שזה תלוי גם ברסיבר ואז אני חושב שזה דיי רישמית שיש בעיית תאימות כלשהי בין הSPDIF של ה-MAX HD, לבין זה של הימהה בשלל הגרסאות.
אגב ל3100 חיברתי שוב באופטי והכל עובד נקי לחלוטין. ממש סאונד נקי
יש פה כמה אנשים בהנהלה של האתר שמקושרים בצורה מאוד חזקה ליס, אם אחד מהם היה מגיש לנו עזרה, מדבר עם גורם מקצועי ביס שיבוא יראה את התופעה זה היה מעולה, אבל מסיבה לא ברורה האודיו פה נזנח רק בוידאו יש פה תמיכה רצינית
שלא תבינו לא נכון אני חלילה לא בא בטענות לאף אחד, אבל אני פשוט מיואש מזה כבר
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
"אגב ל3100 חיברתי שוב באופטי והכל עובד נקי לחלוטין. ממש סאונד נקי"ציטוט.
זה ממיר שמיועד לשידור רגיל ושם אין תכנים שתומכים בדולבי דיגטאל .
נשמע כמו אי התאמה בפורמט הסאונד בערוציהHD לרסיבר שלא יודע לפענח את האות כאשר
משודר בדולבי2.1\3.דולבי דיגטאל משודר רקנשיונל,ערוץ סרטים וסדרותHD.כל היתרPCM סטריאו ערוצי הHD.
זה ממיר שמיועד לשידור רגיל ושם אין תכנים שתומכים בדולבי דיגטאל .
נשמע כמו אי התאמה בפורמט הסאונד בערוציהHD לרסיבר שלא יודע לפענח את האות כאשר
משודר בדולבי2.1\3.דולבי דיגטאל משודר רקנשיונל,ערוץ סרטים וסדרותHD.כל היתרPCM סטריאו ערוצי הHD.