זקוק להמלצה למסך LCD לצפייה בתכני HD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Hzur פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אהלן... כרגע ברשותי 40la450 שאני מעוניין לשדרג לטלוויזית FHD ואתה הישנה אני יעביר לשימושים אחרים(צפייה דרך ממיר HD של הוט וחיבור למחשב מדיה).
השימושים של המסך הם:
40% PS3
40% צפייה בסרטים\תוכניות טבע מהמחשב(כרגע רוב התוכן הוא 720P אבל ברגע שהאמצעי צפייה יאפשר זה ישודרג)
10% צפייה בטלוויזיה דרך ממיר HOT HD בעיקר בשידורי ספורט.
התקציב הוא 5500 +-.

אני מאוד מרוצה מסמסונג שיש לי היום... וגם עשיתי כמה סיבובים באולמות תצוגה אומנם. וההתלבטות שלי כרגע היא בין 2 דגמים:
* 40B530(למיטב הבנתי היא זולה מהB550 אבל מבחינת איכות תמונה אין הבדל - אלא רק בפאנל מסביב ובכניסת USB שלא רלוונטית לגבי ותקנו אותי אם אני טועה)
* 42PFL5604 שהיא קצת יותר גדולה :) אבל לא יכולתי לראות אותה בשידורי HD מלאים(רק דרך ממיר HD שהיה בתצוגה)
*אם יש עוד איזשהו דגם בטווח מחירים הזה שיוכל לענות לדרישות שלי אני בהחלט פתוח לעוד הצעות!

אני מתכוון לקחת בקרוב לפטופ מאחד החברים וללכת לנסות לראות הבדלים בעין. אבל אני רוצה להגיע עם כמה שיותר ידע מקדים. ככה שאני ישמח לשמוע חוות דעת למי שיש נסיון עם אחד הדגמים או כל המלצה כזאת או אחרת אפילו על דגמים אחרים :)

המון תודה!

Hzur פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

UP
תודה

Hzur פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

:מבולבל:

orib
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

לB550 יש גם כניסת HDMI נוספת מעבר להבדלים שציינת. ונכון שמבחינת תמונה אין הבדל יחסית ל B530 אבל אם אתה הולך לחבר הרבה מקורות HD (וכבר ספרתי 3 שציינת) אז אולי כדאי לך לשקול את ה 550 עם עוד יציאה חופשית לחיבור נוסף מה שלא יהיה.

דגם נוסף שלטעמי נותן תמורה ותמונה ברמה של הסמסונג זה סוני S5500. אם אתה רוצה לעלות בתקציב אז V5500 גם מסך עם תמונה יפה מאוד.

סתם לידיעה, למה אתה בטוח שתראה הבדל משמעותי בין FHD למה שיש לך היום? מאיזה מרחק אתה מתכוון להסתכל? מה בדיוק מפריע לך בסמסונג A450 שיש לך היום?

Hzur פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

קודם כל תודה!!
דבר שני לגבי החיבור נוסף של HDMI. אני לא רואה אפשרות לחיבור מכשיר נוסף כרגע פרט לPS3\ממיר\מחשב אבל אני מסכים עם הגישה אני יראה אם ההפרש במחיר באמת לא גדול אולי שווה להוסיף. למרות שיותר מה שמטריד אותי זה האיכות של התמונה ועל זה הייתי רוצה לשמוע יותר חוות דעת....
לגבי הדגם של הסוני S5500 עד כמה שאני רואה המחיר שלו הוא 6000 לפחות לעומת 4500 שעולה הB530. הדגם הזה הוא עד כדי כך הרבה יותר טוב וכדאי? הרי לכל דגם כמעוט אפשר להוסיף עוד 1500 ולקבל טלויזיה טובה יותר... פשוט יש לי איזשהו סכום שתכננתי להוציא ולמרות שאפשר למתוח אותו אני לא מתלהב לעשות את זה.

לגבי השאלה למה לא להשאר עם הA450. קודם כל אני יודע שיש הבדל אחרי כמה השוואות (גם של מספר משחקי FHD בסוני אצלי ואצל חבר שברשותו טלוויזיה FHD גם בגודל 40" מאותו מרחק פחות או יותר(2 מטר) וגם בצפייה של כמה סרטי בלו ריי ובעיקר PLANET EARTH) וההבדל מורגש. מה מפריע לי בA450? האמת שכלום, אני מאוד מרוצה ממנה אבל ההורים רוצים לקנות טלויזיה לחדר שינה שלהם והם בטח לא צריכים FHD ככה שהA450 תעבור להורים שחשבו לקנות פחות מ40 ושנינו מרוויחים...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”