השורד הכי מפורסם בעולם בא להישרדות הישראלי?
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
עברתי במקרה בטלוויזיה בסלון בזמן ששודר הישרדות הישראלי .
אני לא צופה בסידרה הזאת, אבל בצד שמאל למסך כתוב שהשורד המופרסם בעולם בא להישרדות.
זה סיקרן אותי, אז ישבתי חיכיתי תקציר של הפרק הבא.
הם טוענים שזה השורד שהיה פעמיים בהישרדות , דג את כל האוקינוס ועוד כל מיני שטויות ...
בקיצור ריצ'רד האץ?
אני לא צופה בסידרה הזאת, אבל בצד שמאל למסך כתוב שהשורד המופרסם בעולם בא להישרדות.
הם טוענים שזה השורד שהיה פעמיים בהישרדות , דג את כל האוקינוס ועוד כל מיני שטויות ...
בקיצור ריצ'רד האץ?
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
לדעתי זה יכול להיות - Rupert Bonehamzovirax כתב:עברתי במקרה בטלוויזיה בסלון בזמן ששודר הישרדות הישראלי .
בקיצור ריצ'רד האץ?...
http://en.wikipedia.org/wiki/Rupert_Boneham
מעונות 7 ו8 מאיי הפנינה
שי
ההפקה אולי אמרה להם לצרוח אבל כנראה שבגללו (או שהם פשוט הגיבו לצרחות שלו). אם אני לא טועה גם שמעו את הקול שלו באחת הצרחות וגם ראו חלק מהחולצה הצבעונית שלו.zovirax כתב:קשה לי להאמין שהחברה שם ראו הישרדות...EyalR כתב:לפי הצרחות זה רופרט....
ההפקה אמרה להם לצעוק....
גם אני חשבתי בהתחלה שזה ריצ'ארד אבל התיאור גם די מתאים לרופרט (היה דייג מצויין וגם זכה בפרס של השורד הכי פופלארי באול סטארס). ביחד עם הצרחות אני מהמר עליו
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
לגמרי פרק משעמם פשרתי באמצעShayosef כתב:האץ' בכלל מסובך עד הראש בבתי משפט על העלמות מס מהזכיה שלו כך ש....זה לא הוא
עוד מישהו חושב שהפרק אתמול היה הפרק המשעמם ביותר EVER של הסדרה לדורותיה גם מעבר לים, פשוט נרדמתי כמעט....
איך אפשר לשדר פרק בלי שום משימה ?
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני חשבתי שעוד פעם מביאים את נועם.
עד שלא יעשו תוכנית של הישרדות שיש בה אתגר פרס ואתגר חסינות וגם הדחה. אז אין לי בעיה לראות חופשי אפילו 100 ימים של עונה אחת.
עכשיו במצב הנוכחי שמושכים במשך חצי שנה תוכנית אחת זה מוגזם קצת.
עכשיו במצב הנוכחי שמושכים במשך חצי שנה תוכנית אחת זה מוגזם קצת.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
מצפייה של כמה דקות, גם פה הם הצליחו להרוס מותג מאוד מוצלח כמו רופרט, להדביק בלי חוכמה שאגות שלו, זה פשוט עלבון לאנשים שצופים בתוכנית הזו.
לכן עכשיו אני כותב את זה ולא צופה בתוכנית הזו. כי היא פשוט גרועה.
לכן עכשיו אני כותב את זה ולא צופה בתוכנית הזו. כי היא פשוט גרועה.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם

') javascript:emoticon('
')