LCD FHD לחדר
אני צריך עזרה בקניית מסך FHD לחדר
המרחק שלי הוא 3 מטר שזה אומר שאני צריך מסך 42 או אפילו 46 אינצ.
ראיתי את הA650 של סמסונג ואת הפיליפס 7404 כי אני חושב שאין לי מה לעשות עם האמבילייט של ה8404.
אהבתי יותר את ה7404 אבל אם יש עוד מסך שכדאי לי לבדוק אני ישמח לשמוע כל דעה שיש גם לגבי המסכים הנ"ל.
המרחק שלי הוא 3 מטר שזה אומר שאני צריך מסך 42 או אפילו 46 אינצ.
ראיתי את הA650 של סמסונג ואת הפיליפס 7404 כי אני חושב שאין לי מה לעשות עם האמבילייט של ה8404.
אהבתי יותר את ה7404 אבל אם יש עוד מסך שכדאי לי לבדוק אני ישמח לשמוע כל דעה שיש גם לגבי המסכים הנ"ל.
קראתי עכשיו את המאמר של עופר על הפיליפס 8404 ורשום שם שהיא משדרת SD ברמה טובה, אני מחפש מסך שיהיה FHD לצפיה פעמיים בשבוע בסרט HD אבל רוב הזמן אני יצפה בשידורי SD אז אני צריך מסך FHD שישדר SD בצורה הטובה ביותר, מה אתם ממליצים? הפיליפס הכי טובה בתחום או שיש לה מתחרות טובות? מישהו יכול בבקשה לעזור אני רוצה לקנות מסך עוד השבוע.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
פנסוניק בLCD ? יש מישהו שרכש כאן לאחרונה 37 אינץ' והוא די מרוצה, אני הייתי הולך אצלם על הPLASMA, חד משמעית, אם רוצים לראות SD אז חד משמעית.
יש לי את ה650 ובחיים היא לא תגיע לאיכויות של הפנסוניק בSD, יש לה איכויות מדהימות בHD ובFHD אבל בSD ? עדיף פלזמה.
יש לי את ה650 ובחיים היא לא תגיע לאיכויות של הפנסוניק בSD, יש לה איכויות מדהימות בHD ובFHD אבל בSD ? עדיף פלזמה.
Vocare Ad Regnum