עזרה בהחלטה lx70 או 875

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
rontal פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

צימצמתי את הבחירה ל lx70 ו אונקיו 875.
שניהם היו אצלי בבית כמה ימים כדי לשמוע אותם עם הרמקולים (B&W 804 , 601 ,CC6, REL Strata ).
בסטריאו האונקיו הוציא מהרמקולים יותר פרוט, זה לא שהפיוניר לא נשמע טוב אבל הסאונד היה יותר אוורירי .
באודיו רב ערוצי לעומת זאת התמונה התהפכה, מערכת הכיול של הפיוניר עשתה עבודה מצויינת והצליל ההיקפי היה מדהים, לעומת זאת עם האונקיו מה שלא ניסיתי, כיול אוטומטי באותה נקודה, כיול אוטומטי במעגל שמיעה, והגדרות ידניות, לא הצלחתי לקבל את אותו סאונד שעוטף אותך אלא שומע בברור איזה צליל מגיע מאיזה רמקול.

הייתי שמח לשפר את האפקט הרב ערוצי באונקיו ולהשאיר אותו אבל אם לא אני כנראה אלך על הפיוניר ומתישהו בעתיד נוסיף מגבר יעודי לסטריאו.

אם יש טיפים לגבי השיפור שאפשר לעשות באונקיו ברב ערוצי, או לחילופין שיפור הסטריאו בפיוניר, או כל תובנה אחרת, אשמח לשמוע.

תודה

רונן

cabasse5
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32

שליחה #2 

צהריים טובים מה שיכול זה להעיף את הרמקולים שיש לך ולהחליף אותם למשהו אחר כי לפי דעתי הרסיבר צועק הצילו!! :lol:

rontal פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

שיצעק... אבל שיעשה את זה בסראונד כמו שצריך.... 8)

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #4 

rontal

אחלה רמקולים, קודם כל (Y)

אם עוד בק"ב אפשר עוד להתלבט,בסטראיו - ONKYO יותר טוב, חד משמעי
(אבל זה למעשה מה שכתבת)

-- מיכאל

cabasse5
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אוקיי הפירסומת עובדת עובד שעות נוספות אחלה ועושה על אנשי b&w שעות נוספות וכסף טוב :lol:

rontal פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

cabasse5 כתב:אוקיי הפירסומת עובדת עובד שעות נוספות אחלה ועושה על אנשי b&w שעות נוספות וכסף טוב :lol:
...
:?

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #7 

cabasse5 כתב:אוקיי הפירסומת עובדת עובד שעות נוספות אחלה ועושה על אנשי b&w שעות נוספות וכסף טוב :lol:
...
אה, בטח הוא לא רוצה את הרמקולים שלך :roll:
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

cabasse5
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

שלום חברים אין שום קשר רוצה או לא פשוט הרבה אנשים תמימים חושבים שאיך קוראים לה הוד מלכותה לצערי והרבה מאיתנו ככה אני חושב כבר לא מה שהיתה אם תתעמקו ותראו כתבות איפה הם ואיפה חברות אחרות תאמינו או לא נותנות לה בראש אני לא אומר את דעתי אני פשוט כבר לא מאמין בפירסומת כזאת או אחרת אלא לאוזניים שלי בלבד ועל טעם וריח אין להתווכח שנה טובה לכולם טוב לכם טוב לכל עם ישראל !!! שנה טובה :wink:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”