עזרה בהחלטה lx70 או 875
צימצמתי את הבחירה ל lx70 ו אונקיו 875.
שניהם היו אצלי בבית כמה ימים כדי לשמוע אותם עם הרמקולים (B&W 804 , 601 ,CC6, REL Strata ).
בסטריאו האונקיו הוציא מהרמקולים יותר פרוט, זה לא שהפיוניר לא נשמע טוב אבל הסאונד היה יותר אוורירי .
באודיו רב ערוצי לעומת זאת התמונה התהפכה, מערכת הכיול של הפיוניר עשתה עבודה מצויינת והצליל ההיקפי היה מדהים, לעומת זאת עם האונקיו מה שלא ניסיתי, כיול אוטומטי באותה נקודה, כיול אוטומטי במעגל שמיעה, והגדרות ידניות, לא הצלחתי לקבל את אותו סאונד שעוטף אותך אלא שומע בברור איזה צליל מגיע מאיזה רמקול.
הייתי שמח לשפר את האפקט הרב ערוצי באונקיו ולהשאיר אותו אבל אם לא אני כנראה אלך על הפיוניר ומתישהו בעתיד נוסיף מגבר יעודי לסטריאו.
אם יש טיפים לגבי השיפור שאפשר לעשות באונקיו ברב ערוצי, או לחילופין שיפור הסטריאו בפיוניר, או כל תובנה אחרת, אשמח לשמוע.
תודה
רונן
שניהם היו אצלי בבית כמה ימים כדי לשמוע אותם עם הרמקולים (B&W 804 , 601 ,CC6, REL Strata ).
בסטריאו האונקיו הוציא מהרמקולים יותר פרוט, זה לא שהפיוניר לא נשמע טוב אבל הסאונד היה יותר אוורירי .
באודיו רב ערוצי לעומת זאת התמונה התהפכה, מערכת הכיול של הפיוניר עשתה עבודה מצויינת והצליל ההיקפי היה מדהים, לעומת זאת עם האונקיו מה שלא ניסיתי, כיול אוטומטי באותה נקודה, כיול אוטומטי במעגל שמיעה, והגדרות ידניות, לא הצלחתי לקבל את אותו סאונד שעוטף אותך אלא שומע בברור איזה צליל מגיע מאיזה רמקול.
הייתי שמח לשפר את האפקט הרב ערוצי באונקיו ולהשאיר אותו אבל אם לא אני כנראה אלך על הפיוניר ומתישהו בעתיד נוסיף מגבר יעודי לסטריאו.
אם יש טיפים לגבי השיפור שאפשר לעשות באונקיו ברב ערוצי, או לחילופין שיפור הסטריאו בפיוניר, או כל תובנה אחרת, אשמח לשמוע.
תודה
רונן
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
rontal
אחלה רמקולים, קודם כל
אם עוד בק"ב אפשר עוד להתלבט,בסטראיו - ONKYO יותר טוב, חד משמעי
(אבל זה למעשה מה שכתבת)
-- מיכאל
אחלה רמקולים, קודם כל
אם עוד בק"ב אפשר עוד להתלבט,בסטראיו - ONKYO יותר טוב, חד משמעי
(אבל זה למעשה מה שכתבת)
-- מיכאל
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
אה, בטח הוא לא רוצה את הרמקולים שלךcabasse5 כתב:אוקיי הפירסומת עובדת עובד שעות נוספות אחלה ועושה על אנשי b&w שעות נוספות וכסף טוב...
שלום חברים אין שום קשר רוצה או לא פשוט הרבה אנשים תמימים חושבים שאיך קוראים לה הוד מלכותה לצערי והרבה מאיתנו ככה אני חושב כבר לא מה שהיתה אם תתעמקו ותראו כתבות איפה הם ואיפה חברות אחרות תאמינו או לא נותנות לה בראש אני לא אומר את דעתי אני פשוט כבר לא מאמין בפירסומת כזאת או אחרת אלא לאוזניים שלי בלבד ועל טעם וריח אין להתווכח שנה טובה לכולם טוב לכם טוב לכל עם ישראל !!! שנה טובה