מתלבט לפני קניה פיוניר 5090 או סמסונג LED
-
gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
שלום לכולם, ותודה על העזרה.
יש לי כיום פיוניר קורו 42" מדגם 4280, שבסה"כ עושה עבודה טובה מאוד בעיקר ב SD.
לאחרונה התחלתי לראות סרטי FHD, בפורמט MKV, מחוברים למחשב דרך HDMI, ואני חייב להודות
שהאכזבתי מעט.. יצא לי לראות את הסרטים בLCD סטנדרטית של LG FHD וזה נראה מעולה.
אני חושב על כיוון של שידרוג ומתלבט בין הפיוניר 5090 המפורסמת, שמצד אחד היא בכל זאת אחד המסכים
הטובים ביותר שיצאו, ובכל זאת, קצת מרגיש נחלת העבר.
ומצד שני, יש את הסמסונג סידרה 7 - ה LED TV, שראיתי היום את מסך ה46" וזה נראה דיי מדהים.
את שני המסכים, הפיוניר 50 אינץ' או הסהמסונג LED אפשר לקבל באותו מחיר, וההתלבות שלי היא בין שני המסכים האלו.
כאשר אני עוד לא ראיתי, כיצד הפיוניר 5090 תתמודד עם איכות תמונה דרך המחשב, וכיצד למשל ייראה ה DESKTOP, דרך הפלאזמה.
תודה לכם מראש על העזרה.
שלומי
לאחרונה התחלתי לראות סרטי FHD, בפורמט MKV, מחוברים למחשב דרך HDMI, ואני חייב להודות
אני חושב על כיוון של שידרוג ומתלבט בין הפיוניר 5090 המפורסמת, שמצד אחד היא בכל זאת אחד המסכים
ומצד שני, יש את הסמסונג סידרה 7 - ה LED TV, שראיתי היום את מסך ה46" וזה נראה דיי מדהים.
את שני המסכים, הפיוניר 50 אינץ' או הסהמסונג LED אפשר לקבל באותו מחיר, וההתלבות שלי היא בין שני המסכים האלו.
כאשר אני עוד לא ראיתי, כיצד הפיוניר 5090 תתמודד עם איכות תמונה דרך המחשב, וכיצד למשל ייראה ה DESKTOP, דרך הפלאזמה.
תודה לכם מראש על העזרה.
שלומי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
gechts שלןם לך.gechts כתב:שלום לכולם, ותודה על העזרה.
תודה לכם מראש על העזרה.
שלומי...
המסך שברשותך הוא בהרבה יותר מותאם לשידורי sd מאשר הקורו 5090 .
לגבי מסך הליד 7000 46 אין ספק שזה מסך מדהים ונראה מדהים ב HD .השאלה היא אם הוא נותן תוצאות טובות בשידורי SD .
יום טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
על שניהם המחשב יראה טוב.
על שניהם תראה SD לדעתי פחות טוב מכפי שאתה רואה כיום.
על שניהם תראה SD לדעתי פחות טוב מכפי שאתה רואה כיום.
בתור אחד שהיה עד לפני שבועיים במצב שלך....
גם לי היה את ה-428 , ממנה עברתי ל- LED 6000, וממנה סופית ל-KRP500M.
אחרי כל הסאגה הזאת אפשר להגיד שיש לך צרות של עשירים....
למען האמת ולמרבה ההפתעה ,לדעתי ה-SD נראה הכי טוב דווקא על ה-LED. למרות שזה מסך FHD כנראה שהשקיעו שם במעבד , כי התמונה שם באמת טובה. גם ב-HD ה-LED נותן תמונה מדהימה. המינוס היחידי במסך הזה הוא זליגת האור שבאה לידי ביטוי בעיקר בחדר חשוך ובסצנות חשוכות. זה לא משהו קריטי אבל יכול להפריע לפדנטים שביננו....
לגבי הפיוניר - מסך מדהים, בעיקר ב-HD. שחור עמוק יותר מה-4280 שלך, צבעים עמוקים, עיצוב יפה, בקיצור פיוניר....
גם לי היה את ה-428 , ממנה עברתי ל- LED 6000, וממנה סופית ל-KRP500M.
אחרי כל הסאגה הזאת אפשר להגיד שיש לך צרות של עשירים....
למען האמת ולמרבה ההפתעה ,לדעתי ה-SD נראה הכי טוב דווקא על ה-LED. למרות שזה מסך FHD כנראה שהשקיעו שם במעבד , כי התמונה שם באמת טובה. גם ב-HD ה-LED נותן תמונה מדהימה. המינוס היחידי במסך הזה הוא זליגת האור שבאה לידי ביטוי בעיקר בחדר חשוך ובסצנות חשוכות. זה לא משהו קריטי אבל יכול להפריע לפדנטים שביננו....
לגבי הפיוניר - מסך מדהים, בעיקר ב-HD. שחור עמוק יותר מה-4280 שלך, צבעים עמוקים, עיצוב יפה, בקיצור פיוניר....
-
gechts
- חבר ותיק

אכן "צרות של עשירים"
היי אופיר ותודה על התגובה, אכן.. צרות עשירים כפי שהיגדרת..(למרות שאני ממש לא כזה.. אני סטודנט עם משכורת סטודנט, אבל מסכים הייתה ותישאר חולשה אמיתית אצלי)
אני חייב לומר שכשקניתי את ה 4280, ופתחתי את האריזה, הייתה לי הרגשה כאילו קניתי "מרצדס" והייתה תחושת סיפוק אדירה, כי הרגשתי שקניתי את הטוב יותר דאז.
אחרי שראיתי את הסרטי HD, ללא ספק התאכזבתי ובמכה אחת, הכל "נעלם", כמו שאמרתי מסכים היא חולשה אמיתית אצלי, לא היה לי מסך "שהחזיק" אצלי יותר משנה וחצי - שנתיים...
אני מתלבט אם לא להתעלות על עצמי "לסחוב" עם הפיוניר.. שבכל זאת עושה את העבודה, לחכות שהLCD עם תאורת
ה LED יוטמעו באופן איכותי יותר, ואיתם תבוא צניחת המחירים.. והגעה של דגמים נוספים.
בברכה,
שלומי.
נ.ב. זליגת אור?, מפתיע, היום ראיתי בחנות שהייתי את הסמסונג LED, בתצוגה, בפיוז בגבעתיים, והייתה לה תמונה מדהימה עם שחור חזק ומוצק מאוד, ניתן היה באמת להתרשם, ששיפרו את השחור, וכמו שנכתב בביקורת של עופר לאור, הגיעו שם לרמה מאוד גבוהה. המסך עמד ליד LCD רגילה של סמסונג, וממש ראו את ההבדל בלובן של הרקע.
אני חייב לומר שכשקניתי את ה 4280, ופתחתי את האריזה, הייתה לי הרגשה כאילו קניתי "מרצדס" והייתה תחושת סיפוק אדירה, כי הרגשתי שקניתי את הטוב יותר דאז.
אחרי שראיתי את הסרטי HD, ללא ספק התאכזבתי ובמכה אחת, הכל "נעלם", כמו שאמרתי מסכים היא חולשה אמיתית אצלי, לא היה לי מסך "שהחזיק" אצלי יותר משנה וחצי - שנתיים...
אני מתלבט אם לא להתעלות על עצמי "לסחוב" עם הפיוניר.. שבכל זאת עושה את העבודה, לחכות שהLCD עם תאורת
ה LED יוטמעו באופן איכותי יותר, ואיתם תבוא צניחת המחירים.. והגעה של דגמים נוספים.
בברכה,
שלומי.
נ.ב. זליגת אור?, מפתיע, היום ראיתי בחנות שהייתי את הסמסונג LED, בתצוגה, בפיוז בגבעתיים, והייתה לה תמונה מדהימה עם שחור חזק ומוצק מאוד, ניתן היה באמת להתרשם, ששיפרו את השחור, וכמו שנכתב בביקורת של עופר לאור, הגיעו שם לרמה מאוד גבוהה. המסך עמד ליד LCD רגילה של סמסונג, וממש ראו את ההבדל בלובן של הרקע.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לדעתי
בין שניהם הפיוניר התאכזבתי מהעיבוד תמונה של הלד של סמסונג המסך לא חד כמו שציפיתי ממנו והצבעים לא ניראים מדויקים.הפיוניר נותן שחורים ברמה יותר גבוה התמונה שלו בsd לטעמי גם עדיפה..
אבל
אולי תחכה ללד של טושיבה ופיליפס שנכנסים עוד שבועיים ומתומחרים סביב אותו איזור אז יהיה לך יותר בחירה ותיהיה שלם עם ההחלטה שלך.תיהיה אשר תיהיה.
אבל
אולי תחכה ללד של טושיבה ופיליפס שנכנסים עוד שבועיים ומתומחרים סביב אותו איזור אז יהיה לך יותר בחירה ותיהיה שלם עם ההחלטה שלך.תיהיה אשר תיהיה.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
led של פיליפס מתומחר
באותו מחיר ? ימות המשיח הגיעו או שטופאודיו הפסיקו לקבל בלעדיות ?israeli1948 כתב:בין שניהם הפיוניר התאכזבתי מהעיבוד תמונה של הלד של סמסונג המסך לא חד כמו שציפיתי ממנו והצבעים לא ניראים מדויקים.הפיוניר נותן שחורים ברמה יותר גבוה התמונה שלו בsd לטעמי גם עדיפה..
אבל
אולי תחכה ללד של טושיבה ופיליפס שנכנסים עוד שבועיים ומתומחרים סביב אותו איזור אז יהיה לך יותר בחירה ותיהיה שלם עם ההחלטה שלך.תיהיה אשר תיהיה....
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
טופ אודיו...
לא יקבלו בלעדיות על הלד הרגיל של פיליפס ה9704 ותוכל למצוא אותו דרך רשתות השיווק עם אחריות אלקטרה סביב ה13-15k ...
אני מאמין שהם יקבלו דגם מקביל ל9803 מדגמי הפרימיום, שהיה הסנונית הראשונה בארץ של מסכי הלד ותומחר סביב ה30k.
אני מאמין שהם יקבלו דגם מקביל ל9803 מדגמי הפרימיום, שהיה הסנונית הראשונה בארץ של מסכי הלד ותומחר סביב ה30k.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הלואי ותהיה צודק
אבל אני חושב שאתה חולם.קודם כל,סידרה 9704 היא עם תאורת led והמחשבה שאפילוisraeli1948 כתב:לא יקבלו בלעדיות על הלד הרגיל של פיליפס ה9704 ותוכל למצוא אותו דרך רשתות השיווק עם אחריות אלקטרה סביב ה13-15k ...
אני מאמין שהם יקבלו דגם מקביל ל9803 מדגמי הפרימיום, שהיה הסנונית הראשונה בארץ של מסכי הלד ותומחר סביב ה30k....
דגם 40 יעלה 13k היא חלום ותו לא.
http://www.hdtvlounge.net/philips/40pfl ... 52pfl9704/
Re: הלואי ותהיה צודק
נראית טוב החולרע הזו, כמה לדעתך תעלה?המהנדס כתב:אבל אני חושב שאתה חולם.קודם כל,סידרה 9704 היא עם תאורת led והמחשבה שאפילוisraeli1948 כתב:לא יקבלו בלעדיות על הלד הרגיל של פיליפס ה9704 ותוכל למצוא אותו דרך רשתות השיווק עם אחריות אלקטרה סביב ה13-15k ...
אני מאמין שהם יקבלו דגם מקביל ל9803 מדגמי הפרימיום, שהיה הסנונית הראשונה בארץ של מסכי הלד ותומחר סביב ה30k....
http://www.hdtvlounge.net/philips/40pfl ... 52pfl9704/...
לא הכרתי פיליפס עד לאחרונה שיצא לי לראות אצל השכן את ה 7404 , ניכר כי יש איכות במסכים שלהם.
Re: הלואי ותהיה צודק
נראית טוב, אבל אין עליה יותר מדיי רעש וביקורות אז כנראה שהיא לא כל כך מציאה.Mash כתב:נראית טוב החולרע הזו, כמה לדעתך תעלה?המהנדס כתב:אבל אני חושב שאתה חולם.קודם כל,סידרה 9704 היא עם תאורת led והמחשבה שאפילוisraeli1948 כתב:לא יקבלו בלעדיות על הלד הרגיל של פיליפס ה9704 ותוכל למצוא אותו דרך רשתות השיווק עם אחריות אלקטרה סביב ה13-15k ...
http://www.hdtvlounge.net/philips/40pfl ... 52pfl9704/...
לא הכרתי פיליפס עד לאחרונה שיצא לי לראות אצל השכן את ה 7404 , ניכר כי יש איכות במסכים שלהם....
במיוחד בגלל המחיר האסטרונומי.
-
gechts
- חבר ותיק

אתה צודק.. :) אבל הסיבה היא:
אתה צודק.. אבל אני חייב לומר שברגע שיכנסו שחקנים נוספים לשוק ה LED, המחירים יתחילו להיות קצת יותר שפוייםyosifon כתב:LG?gechts כתב:שאלה, מישהו יודע מתי יחלו לשווק את מסכי ה LED של LG?
באתר של ח.י המסכים כבר מופיעים.....![]()
ממרצדסים התתרדרת לסוסיתות?...
להיות אמיתי, אני לעולם לא אקנה מסך של LG ולא כי הם לא טובים, כי מבחינתי להחליף פיוניר קורו ב LG זה כמו להחליף יגואר ביונדאי.
אבל מבחינתי, כשיהיו שחקנים נוספים בשוק ה LED, אוליי, מסכי ה LED כולל של סמסונג יהיו ניתנים לרכישה במחיר שפוי, ואוליי אוליי אוליי ט.ר תמכור את הקורו 5090 במחיר שגם אדם מהשורה כמוני, סטודנט תפרן להנדסה יכול לקנות,
מבלי להשאיר חור ענק בכיס
ואין מה לעשות, אני שרוט בצורה רצינית, ויש לי חולשה אדירה למסכים.. מודה באשמה
-
gechts
- חבר ותיק

משיחה שלי עם אחד הסוכנים של ט.ר, הוא אמר מפורשות שמלאי זמין יהיה עד איזור אמצע שנת 2010..kipikipod כתב:אם ישארו מסכים.yosifon כתב:לפי מיטב ידיעתי-עד סוף השנה ייפול המחיר של ה-5090 מייבוא ט.ר למחיר בסביבות ה-14-15K ש"ח
תלוי כמובן בכמות המסכים שהם יוכלו להשיג ולהביאם ארצה....
בחו"ל כבר לא פשוט למצוא 5090....
כמה זה נכון..? GOOD QUESTION